לדעתי, הכח לא תרד וגם לא תתקרב לירידה, כמובן הכל תלוי בחיזוק ואילו שחקנים ישוחררו. אל תשכח שעד אמצע העונה הם שיחקו טוב... עם חיזוק נכון והמאמן הנכון.. הם יוכלו להיות קבוצת צמרת לכל דבר.. עכשיו צריך לחכות לראות את החיזוקים.. הכח לא בכותרות... ובאתר שלהם יודיעו רק על דברים סגורים.. אז יהיה קשה לדעת מה קורה עד הרגע האחרון....
מה שעוד יותר מחזק את זה שמכבי הרצליה היא מועמדת רצינית ביותר לעלייה לופא קדוש חתם בקבוצה לשנתיים ויחד עם אסולין הרצליה עולה בטוחה
עולה בטוחה אתם לא אחי עם כל הכבוד והדעה האישית שלי שאסולין לא ישחק במכבי הרצליה בעונה הבאה אם קרה וכן הרווחתם את אחד החלוצים הכי טובים במדנה אם לא הטוב שבהם אבל שחקן לא עושה קבוצה וקדוש אימן את כפ"ס שהיא קבוצה טובה יותר מהרצליה ולא עלה זה הכדורגל זה מה שיפה בו
היום בכלל פורסם שאסולין עשוי לעבור לטורפדו מוסקווה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/huh.Xxx הוא יתייבש (ויקפא) שם לדעתי...
אולי דמיינתי אולי לא קראתי בידיעיות לפני כמה זמן שהתקציב לעונה הבאה של הפועל ירושלים יהיה 23 מיליון שקל מישהו יכול לאשר לי את זה אני בטוח שקראתי את זה
בנוגע לזה כנראה שקראת את זה ב-WALLA הם סתם מחפשים פרסום מה יש לאסולין לחפש ברוסיה שהיא אמנם ליגה יותר טובה מהליגה שלנו אבל לא בין הכי שווה בעולם וכאחד שמכיר אישית את אסולין הוא לא ימהר לעזוב את הארץ למדינה לא הכי גדולה מבחינת כדורגל
וואלה פירסום????? האתר שהכי נכנסים אליו בארץ לא זקוק לפירסום מהסוג הזה טורפדו מוסקבה מישהו יכול טיפה לתת פרטים על הקבוצה מוכרת לי מאוד
סליחה לא התכוונתי שוואלה מחפשים פרסום אלא שהידיעה הזו היא סתם ידיעה ועובדה לכך היא שבאף אתר אחר לא פורסמה הידיעה הזאת
madot אני עדיין לא אומר שהרצליה בטוחה אבל שחקנים כמו:סמדג'ה, ברכאת, בקאסו, קובי חסן, אופיר חלוואני, ליאור אסולין ולופא קדוש על הקוים ואל תגיד לי שהפועל כפר סבא של העונה שעברה היתה יותר טובה כי זה לא נכון! אני לא בטוח בכלל שנעלה ליגה אמנם זאת המטרה אני לפחות רוצה שנרוץ חזק בצמרת ולא עונה פשוט מחרידה כמו בעונה שעברה!