תשמע חינם זה לא הכי חוכמה גם אצלנו היו 6-7 אלף כל משחק אם היה חינם למרות שהרבה לא באים בגלל טביב והנהול שלו אחרי 10 שנים של שיממון רק עולים ויורדים כל שנה בלי שום מטרות
וואלה תנו לי לשלם 100 שקל כרטיס העיקר שהקבוצה שלי הייתה בלאומית... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
אנחנו משלמים 10 לילדים ולחיילים ו20 למבוגר!!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
בהפועל ירושלים: 15 ילד ואשה 30 נערים וחיילים 50 ומשהו מבוגר ועדיין אנחנו מביאים הכי הרבה קהל בליגה למשחקי בית
לכפר סבא - אל תעבוד על עצמך לא היה אצלכם 6-7 אלף בחיים אני מכיר טוב מאוד את האנשים אצלכם הייתי מסתובב שם הרבה ויש לי הרבה חברים שם להפועל ירושלים - אתם מביאים בדיוק כמונו בבית 1500 איש וזה לפי עיתונים נתניה וקרית שמונה מביאים יותר ולראשון - אתם נכנסים חינם כי דוגרי כפרה יש לכם 7 אוהדים
צודק מאה אחוז אנחנו מביאים גג 5000 ורק למשחקי עונה. בהצלחה לירוקים מחר נגד ראשון אחרי 21 שנה גם אני הפכתי לאוהד כורסא ותודה לערוץ 1 שמשדר לי את המשחק.
5 אלף למשחק עונה זה יפה אבל לא זכור שבליגת העל הבאתם כזו כמות ואנחנו לליגה ראשונה היינו מביאים 6-8 אלף איש למשחק בית
עכו אתה יודע בכלל על מה אתה מדבר?! במצב של הפועל עכשיו אנחנו מביאים 3000-3500 למשחקי בית וברגע שויקטור ילך (שיגיע היום הזה כבר!) הקהל הזה יגדל בהרבה בגלל ויקטור לא באים 5000 איש ויותר ואני מדבר איתך עוד על ליגה שניה! הפועל ירושלים מקום שמיני בארץ במספר כמות האוהדים אז מה אתה סתם מדבר פחחח עלק 1500 ביגה השלישית שהיינו הבאנו 5000 תראה היום נגד רעננה למרות הבזיון של שבוע שעבר כמה יהיו ואם היו אצלנו מחירים כמו אצלכם תאמין לי שלא היינו מביאים 1500 למשחק
תוצאות מחזור מספר 3: כפ"ס 1 - 1 ראשל"צ הרצליה 2 - 2 עכו ירושלים 1 - 0 רעננה הכח ר"ג 2 - 1 אחי נצרת קריית שמונה 0 - 0 נתניה עכו מאבדת את המאזן המושלם אבל לפחות מוציאה נקודה אחרי שהרצליה הובילה פעמיים. רעננה עם הפסד שלישי משלושה משחקים במקום האחרון.
מותק קודם כל אתה שוכח שאתם הגעתם לגמר גביע מדינה והייתם בליגה ראשונה הרבה זמן אנחנו בזמן הזה היינו בין ליגה א' לליגה ב' חכה התושבים ירכשו אמון מהקבוצה ותאמין לי שיהיה טוב מה עוד שלמשחקי חוץ כל נסיעה אצלנו זה שעה וחצי + ובכל זאת מביאים קהל בקשר למשחק היום אני חושב שתיקו משקף אולי הרצליה היתה קצת יותר טובה אבל הינו יותר מסוכנים כדור לקורה והחמצה של גול בדקה האחרונה ועמית אם אתה רואה את זה תאמת אחי לא האמנתי שאתם במצב כזה עגום ביציעים
עכו נראים הכי טוב בנתים! בנתים הם בדרך הנכונה אבל להתלהב מזה כי לפני כמה שנים אני חושב שלוש או ארבע קרית אתא עלתה מהליגה הארצית והובילה את הליגה בסיבוב הראשון אבל בסוף היא ירדה או שלא כבר לא זוכר אבל היתה בתחתית
היא לא עלתה באותה שנה היא תמיד היתה ליגה שניה אבל בתור מכבי עכו ואנחנו זה לא קריית אתא להם לא היתה מחלקת נוער מסודרת לא היה קהל לא היה כסף לנו יש חוץ מזה שאני לא מרים תאף כי בשלב הזה מה שחשוב לי זה לשחק כדורגל יפה אם נעלה סבבה אני יהיה מאושר ואם לא נעלה לא נורא נבנה את עצמנו