תאמינו לי אפילו המגרש בעכו לא מאמין כמה אנחנו מדברים עליו...בדיוק נכנסתי לאתר שמראה את תמונות של האיצטדיונים באנגליה ואז בהיתי בגבעה הזאת וזה נראה כאילו אנחנו חיים באלבניה.לא שאני אוהב את האיצטדיון שלנו בכפר סבא שנבנה בצורה גרועה מרוחק מהדשא ובלי אוירה,הך הלואי שהיו מחזירים את הארווה של פעם עם יציעי העץ אלפי אוהדים ויצחק שום אחד.נאלץ להיסתפק במשה שפירא..
כמה שזה מגרש חרא אני אוהב אותו זה הבית שלנו וזה הגהנום שלנו הכל נוח אפשר להבריח דברים מהמשטרה ממש בלי בעיה ואתה יושה ממש על הדשא יש מלא יתרונות
האמת אחרי שכל החיים אתה רגיל להיכנס למגרשי כדורגל מוקפים בחומות מפחידות ופתאום ביום בהיר אתה נוחת בווייט הארט ליין או באולד טרפורד ורואה את היופי והעיצוב מבחוץ זה כבר נראה אחר ואז את נכנס פנימה ומקבל חום.מעליות,מדרגות נעות,חנויות,סוכנויות הימורים,דשא מדהים,פשוט חלום ומשם לחזור לאיצטדיון בפ"ת זה חזרה במנהרת הזמן.אלבניה כבר אמרתי?
אחי זה לא שמעמידים לנו אפשרות של איצטדיון כמו וומבלי למגרש כמו שלנו כל עוד הבחירה היא בין מגרש כמו שלכם למה שיש לנו עכשיו אני מסתפק במה שיש
מברוק עכו על הנצחון הראשון בגביע הטוטו כמו שאמרתי יש לי הרגשה שתפתיעו השנה ובכל אופן בתחתית לא תהיו בהצלחה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
חחחחחח באמת תירגום ענקי להבדלי הרמות בינינו לבין העולם הנאור. אגב, עכו הפתיעו אותי לטובה בניצחון היום...בשבילם אני מקווה שזה לא כמו ב"ש בעונה שעברה, תיסמונת גביע הטוטו...
קבלו כתבה קטנה על הפועל עכו כל העובדות מהמקומון "כל הצפון" של ידיעות תקשורת חיים לוי - אם אראה שתוך חודש כלום לא זז , אעזוב בעוד כשבועיים מתחילה הליגה הלאומית וחיים לוי מאמן הפועל עכו אינו מרוצה מההכנות "אם לא יזוז כלום אבין שלא רוצים אותי ואנסה להגיע עם ציון להסדר על סיום עבודתי" "היום אנחנו קבוצה בינונית" אומר לוי שבועים לפני פתיחת הליגה הלאומית שכל הקבוצות עוסקות בלהתחזק בהפועל עכו עדין דורכים במקום ולעיתים אפילו הולכים אחורה, עד כה הצטרפו לקבוצה 4 שחקנים - בני חדד זוהר מאיר דודי וטורי וויטאלי ציגנקוב.... לעומת זאת עזבו חמישה - שרון אזולאי יניב עופרי יוסי היקושלר מוטי כלטוב והשוער השני אסי בן אברהם.... בדרך התאמנו ועזבו - אחמד סבע כפיר צוקול ורן קוז'וק לדבי שלומי דהאן שעדין מתאמן אי אפשר לדעת אם הוא ישאר. ש- חיים לוי אתה לא מודאג? ת- היתה לי שיחה טובה בתחילת השבוע עם ציון ויצמן הוא הבטיח לי שיצורפו חמישה שחקנים שאהיה מעונין בהם ואני סומך על המילה שלו. ש- אילו עמדות אתה רוצה לחזק? ת- אפשר להגיד שבכל העמדות. אני מחפש שני חלוצים שלושה קשרים ששניים מתוכם יהיו קדמיים ואפילו שחקן הגנה ש- צוקול קוז'וק וסבע התאמנו ועזבו למה? ת- לגבי סבע כולם יודעים את הסיפור היה לנו איתו סיכום ומג'דל כרום סירבה לשחרר אותו לגבי צוקול לא הייתי מרוצה ממנו מקצועית וגם הסכומים שהוא דרש היו בשמיים קוז'וק החליט ללכת לירושלים למרות שרצינו אותו ש- האמנת לפני חודשים שתיהיה במצב הזה שבועים לפני שיוצאים לדרך? ת- לא. הייתי בטוח ששבועיים לפני פתיחת הליגה ניהיה עם סגל סגור ולצערי התבדיתי קרו דברים שאני לא רוצה להרחיב עליהם בעיתון אין ספק שההכנה שלנו לא טובה כרגע אני סבלני ומאמין שלעכו תיהיה קבוצה טובה ש- היום מתחיל גביע הטוטו מפעל שאמור להכניס כסף למועדון ואתם לא מוכנים ת- אין ספק שאנחנו לא מוכנים לא הייתי רוצה לראות את הקבוצה בליגה עם הקאדר הזה היום אנחנו קבוצה בינונית ומטה ואפילו חלשה יותר מהקבוצה בעונה שעברה אם הליגה היתה נדחת בחודש הייתי הבנאדם הכי מאושר בעולם ש- איך התרשמת ממשחקי האימון? ת- אני לא לוקח את זה יותר מדי ברצינות למרות שהיו לנו משחקים די טובים נגד חיפה (2:2 שערים של גאון ובליטי) וסכנין (1:1 שער של סבע) יש לי כרגע תוכנית ובנתים היא לא עובדת כמו שאני רוצה הנשיא ציון ויצמן סירב להגיב על הדברים ואמר "אני לא מאמין שהוא אמר את הדברים האלו" אמולה על הכוונת השבוע נבדקה עלותו של החלוץ הניגרי . זוהר מאיר ובני חדד הוחתמו . באמצע השבוע נפגש נשיא הפועל עכו ציון ויצמן עם זוהר מאיר חלוצה של מכבי קרית גת ועם בני חדד , בפגישה שהיתה השניה תוך שבוע חתמו השנים בקבוצה לאחר שגושרו הפערים הכספיים בנוסף נערכו מספר גישושים אצל פיטר אמולה חלוצה הזר של הפועל חיפה מהעונה שעברה. אוריאל אלקסלסי מהפועל בית שאן שנרכש הקיץ ע"י הפועל ת"א החל להתאמן השבוע בשורות הקבוצה ממשחק החוץ היום מול הפועל ירושלים ייעדרו אלי לוי משה גולדברג ערן גאון ורמי גלאם בראיון שנערך עם דודי וטורי הוא אמר את הדברים הבאים "עכו יכולה לעלות לליגת העל יש פה חומר שחקנים שבאמת חושב על הצלחת הקבוצה ולא כמו בחולון ואשקלון שחושבים עם דקות המשחק שיקבלו בשביל לעשות את הפריצה האישית באשקלון היה חוסר שקט בתוך המועדון וגם מריבות בין השחקנים היתה אוירה לא הכי טובה בעולם ואפשר לומר שזה מה שמנע מאיתנו לעלות הרגשתי שאני חייב לשנות אווירה ורציתי לעשות את זה עוד בעונה שעברה אבל הערימו עליי קשיים באשקלון לפני שחתמתי בעכו הייתי סגור בהפועל הרצליה אבל הסוכן שלי אמר לי שבעכו רוצים אותי וזה שינה לי את התוכניות בגלל שזה מועדון מסודר וליגה לאומית" בעונה שעברה וטורי אמר שיינשא לחברתו אם אשקלון תעלה ליגה ומתוך זה עלתה השאלה הבאה אם עכו תישאר בליגה אתה מתחתן? "תישאר בליגה? למה, באתי בשביל להישאר? הסכל שלנו בצירוף 2 שחקנים לא יפול ברמתו מאף קבוצה בליגה הלאומית ואנחנו נוכיח את זה" אמן תוכיחו! יאאלה עכו!!!!
הולכת להיות ליגה מרתקת ושקולה יותר מתמיד השנה אין קבוצה עם תקציב על כולן שוות כמעט יהיה מעניין http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
שלום לכולם אני חדש פה... אני ידווח לכם על האימפריה הכחולה של הצפון-איתוראן קריית שמונה! בהצלחה גם לעכו אוהבים אתכם בקריית שמונה! אתר האוהדים של הפועל קריית שמונה :aaa031:
יש לי שלח פרטית תקבל יחי באימא שגם אנחנו אוהבים אותכם בהצלחה! החתמנו את קובי חסןןןןןן שחקן מטורף ביותר ועשינו להנהלה קצת בלאגן עכשיו הם הורידו מחירים במקום 40 מבוגר ו30 נוער חייל 30 מבוגר ו15 נוער חייל יום שישי ב4 ורבע יש הצגת שחקנים שלנו וב4 וחצי המשחק הראשון יש מו"מ גם עם שוקי נגר
בהזדמנות זאת בהצלחה לכולם שתהיה שנה ספורטיבית בלי אלימות שיהיה כיף להגיע למגרשים ,שיהיה עידוד נטו ושהטובות יעלו. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx