מה מה מה מה מה מה? מה בדיוק הבעיה פה? אשר אלון הציע לעטר להית המנג'ר על שיבחר את סגל השחקנים אבל שיהיה לצדו מאמן מנוסה ! מה בדיוק הבעיה פה? אחרי השנה שעברנו עם רובן במזל עלינו ליגה , בכל מקרה אני אומר תודה רבה , אבל זה לא יספיק לליגת על ! מה אתם בכלל רוצים מאשר? הבן אדם השקיע מיליונים השנה ובתמורה הוא רק קיבל התקפי לב ומשחקים בלי טיפת כדורגל , בשביל מה נראה לכם הוא הביא את ראזאק ב100 אלף דולר לעונה? בשביל לבעוט כדורים לשמיים? בשביל לראות כדורגל ! זה לא שאמרו לעטר אתה לא מתאים לליגת העל תודה לך על העונה לתראות בהצלחה בהמשך , אשר רצה שיהיה לידו עוזר וזה לגטימי לחלוטין , לא יכול להיות שאת מכבי נתניה בשנת 2005 יאמן מאמן לא מנוסה ! מה אנחנו הכח רמת גן? מה אנחנו ראשון? מאמן חדש צריך להתחיל לאמן בנוער כמו ניצן שירזי וכמו גיא לוזון רק ככה מתקדמים ! אבל מה פרדי דוד ראבאק מה פרדי?? מי רוצה אותו בכלל , אני מאמין שזה בכלל סתם סקופ של עיתונאים משועממים , רק שייע !! שייע שייע ! אני מלא הערכה לפרדי דוד על מה שהוא עשה בהרצליה אבל לא תודה , אני לא אוהב את הסגל שהוא בוחר , הוא אוהב לבחור בשיטת הלחימה , הוא בן אדם לא פתוח יותר מדי מקצוען יותר מדי שומר על רצינות לא רוצים !! לא רוצים את הזרים מסלובניה/קרואטיה/ או כל מדינה מסריחה במזרח אירופה אחרת ! לא רוצים ! ולא לשכוח שהוא כמעט הוריד את פתח תקוה ליגה , פרדי תישאר בהרצליה עשה טובה אתה התקדמת שם אל תפנה להם את הגב , אני מקווה ששיימן לא יוותר עליו . גם כן חגיגות יהיו לנו במוצ"ש , וואלה יצא לנו באמת כל המיץ מהעונה הזאת
לפחות לפי 90FM - פרדי דוד מציע את עצמו למכבי נתניה, פשוט בושה למאמן , מה גם שיש בינו לבין המנכ"ל שמעון מסיקה איזה ויכוח , הרצליה יש חדש בעניין? איזה מין מאמן הפרדי הזה , עלק מציע את עצמו
לא יודע אבל נראה לי שאני יצטרך להחליף חתימה בקרוב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
עוד לא בטוח שעטר לא ימשיך , יש סיכויים שהוא ימשיך, ועכשיו גם מעוניינים בשלום תקוה כמאמן. איייי נתניה חזרה לליגת העל רק ביום שני , ומאותו יום כבר או שיש איזו כתבה בוואלה one ספורט 5 או ראיון מפציץ , טורים אישיים , ראיון אחד על אחד ב5 פלוס , ראבאק מה קורה פה?? גם כפר סבא עלתה ליגה ! כל הפרסומים האלו בזמן האחרון רק מזיקים לנתניה , רק חזרנו לליגת העל , ואני שואל את העיתונאים עד כדי כך התגעגעתם אה?
נתניה אני לא יודע אם פרדי דוד מתקשר או לא אבל יש שני מאמנים שמתקשרים כל יום לבעלים אחר של קבוצות שונות ומתעניינים בשלומם עלק..וזה בדוק. אחד הוא לופא קדוש הפרימיטיבי שמה שראיתה עם זינו ביציע כשאלי כהן עדיין אימן זה כלום,לבן אדם אין טיפת כבוד אחת. השני הוא שייע שלא מצליח לחבר משפט ובוכה למה כל קבוצה לא מאריכה לו את החוזה ליותר מחדשיים,הסטיקרים שהוא הכין לעצמו זה כלום..הבן שלו(עוד פיגור שיכלי קשה) והבת שלו עובדים אצלו בשווקו של הגולם.
חברה 1-0 לכפר סבא על רמת השרון,טוב מאד... עכשיו אחי נצרת רק צריכה לנצל את זה ולעלות ליתקון מוצדק על מכבי נתניה...
אךךך הלוואי ואשדוד ישחקו כמו נתניה ב-35 הדקות הראשונות...ספורטיביות למופת וזה לא משנה אם הם מובילים או לא, הם לא פותחים רגליים
לא רק שלא פותחים רגליים אלא גם מובילים 1-0 מול נצרת... אוי חבל לי על נצרת,אבל הכל עוד פתוח... עריכה:ביינתים רמת השרון משווה ל1-1 והמצב כבר על הפנים עבור אחי נצרת... האופטימיות חוגגת...
מה חבל על אחי נצרת , שום חבל, בגללה ירדנו מליגת העל שנה שעברה , אנחנו חייבים להוריד אותה ליגה הפעם , נ-ק-מ-ה
אוהדי נתניה,נכון שסבלתם מבחינת רמת כדורגל העונה. אבל תחשבו על מס' נקודות חיוביות, קודם כל,מאמן צעיר וחסר נסיון העלה אתכם ליגה,זה קרה עונה אחרי שהקבוצה ירדה ליגה כשלרוב קבוצות מתפרקות לאחר שיורדות מהליגה הבכירה. הליגה הלאומית היא ליגה קשה,אתה לא רואה יותר מידי כדורגל,אלא יותר מלחמות. בליגת העל לנתניה תהיה אפשרות לבנות סגל יותר אטרקטיבי ואולי לשחק טוב יותר גם תחת עטר.
סיום מתוק לעונה בהרצליה. כמה שמחנו שעידן רובין הבקיע את השער היום וסוף סוף יצא ממנו חיוך. חבל שרק 200 אוהדים הגיעו היום וזה היה שיא האווירת סוף עונה. השבוע יהיה מושלם מחר שלופא ירד ליגה! נקווה שפרדי ימשיך כי יש פה פוטניציאל ללכת רחוק. להתראות בעונה הבאה. עכו מנצחת 3-1 את חולון