הליגה הלאומית: כפ"ס ונתניה עלו לליגת העל!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י MaDot, ‏29/5/04.

1. Melixon 15 Member

ולמה בדיוק אתם צריכים זר בינוני כזה אם יש לכם שחקנים ישראלים וצעירים ששיותר טובים ממנו?
    זה אחד הדברים היחידים שאני מסכים עם שלמה שרף בקשר אליהם... בארץ סתם מביאים זרים בינוניים אם כבר מביאים זר שיביאו מיש'ו משמעותי ואם לא אפשר להעלות הרבה שחקנים מוכשרים צעירים אחרים ולא לבזבז כסף ולייבא שחקנים

2. ReL Member

זאתי בדיוק הבעיה, ישמעאל אדו הוא לא זר בינוני, אני יביא לך שנייה את הנקודות בקריירה שלו

98/99 נבחרת גאנה עד גיל 17 (מקום 3 במונדיאל, מלך שערי הטורניר עם 7 שערים)
    99/00 הארטס אוף אווק (גאנה, מלך השערים, אליפות, הכשרון הצעיר הטוב ביותר ביבשת אפריקה), באסטיה (צרפת)
    00/01 הארטס אוף אווק (אליפות), נבחרת גאנה עד גיל 21 (העפלה למונדיאל)
    01/02 הארטס אוף אווק (דאבל, מלך השערים עם 22 שערים, אליפות אפריקה לקבוצות, כבש שלושער בגמר, נבחר ברשימת 100 הכוכבים העולים של פיפ"א)

זה נראה לך זר בינוני?
    בישמעאל אני מאוהב, לא משנה כמה הוא יחטיא, שום שחקן בארץ לא יכול להכין לעצמו כל כך הרבה מצבים במשחק , זה שחקן שמשקיע שיודע מה כדורגל אמיתי , רק להכניס זאת הבעיה :aaa7:

3. קינג לדלי Member

עוד נקודה אחת ואנחנו חוזרים למקומנו הטבעי. משחק שהיה אמור לגמור אותנו מהמתח הפך למשחק יותר רגוע שבו אנחנו זקוקים לנקודה מול קבוצה שבורה ועייפה והפעם נביא את הנקודות. אחרי המשחק הקהל ירד לדשא ואני מקווה להספיק לחגוג קצת לפני שאטוס לראות את הגמר האנגלי הקדוש. במוצאי השבת הבאה מתוכננת מסיבת עלייה ברחבת הקניון הענקית ואייל גולן כנראה יופיע.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/5/05
  4. ReL Member

רגע מה זאת אומרת ירד למגרש ? יש לכם אישור מהמשטרה לרדת מהמגרש אתה רוצה להגיד לי?

כפר סבא מקומכם הטבעי הוא המקום ה2 , אתם עושים תיקו אנחנו מנצחים

5. קינג לדלי Member

מקום שני הא....אתה מחפש קצת מתח משעמם לך....לפי מה שכתוב באתר המשטרה תפתח ברגע שהשופטים והיריבה ירדו מהמגרש ותיתן לחגוג על הדשא הקדוש באיצטדיון "לויטה".

6. ReL Member

לא מה הייתם מספיק זמן מקום ראשון , החלפתם אותנו מספיק זמן , דיי תנו לאחרים גם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

וואלה יפה לכם , אני מקווה ששבוע הבא אם העלייה תהיה מובטחת , המשחק נגד נצרת יתקיים בקריית אליעזר!! ואז נוכל לרדת לדשא , אם המשחק יהיה בקריית אליעזר אנחנו אמורים להביא מעל 6 אלף , כמו בעלייה הקודמת ה10 אלף אוהדים בפתח תקוה , כל האוהדי כורסא פתאום באים למשחקי עלייה

7. הרצליה Member

במשחק היחיד שנערך היום:
    הפועל ירושלים 0-0 הכח רמת גן.

ברכות למכבי באר שבע על עלייתה לליגה הלאומית.

8. ReL Member

סוף שבוע של הכרעות האם נתניה תוכל לעלות כבר השבת תוך שנה אחת בלבד לליגת העל? , מי תהיה הקבוצה שתרד ליגה יחד עם צפרירים?

אחח כל כך המון מתח מצטבר, המון לחץ , אני רק מקווה שהשחקנים של נתניה יעלו כמו גברים , קודם כל לחימה אחרי זה כדורגל .

אני מאוד מקוה שקריית שמונה תילחם נגד עכו

9. Zizou10 Member

אני מעריך שלאחר מחר, כפ''ס ונתניה יהיו בליגת העל, רמת השרון תהיה עם רגל וחצי בליגה הארצית
    כיוון שאחי נצרת לא יאבדו נקודות נגד חולון שממזמן סיימו את העונה.
    העיקר שרעננה תנצח יום שני במידה ונצרת גם ינצחו ואז נישאר בליגה סופית.

10. יוגב אסולין Guest

טוב בוא נחמם קצת את הידייים ונכיר את האנשים בדיון הזה בשנה הבאה גם אני פה...

תאמת השנה לא עקבתי יותר מידי אחרי הליגה השניה (אתם יודעים צבא.. ליגת על,, ליגה ארצית.. די קשה). אבל בכל מיקרה ראיתי בשלב די מתקדם של העונה שכ"ס ונתניה די בורחות לליגה אמרתי... לפחות מגמה אחת של עונה צמודה ודרמטית עד הרגע כניראה תירד השנה... אבל איכשהו שוב אותה מנגינה כמו בשנים האחרונות חוזרת..

העולות יקבעו במחזור האחרון בלבד..
    אחת היורדות תיקבע רק במחזור האחרון
    קרב ישיר בין העולה לבין היורדת
    שוב יש מצב ששתי העולות מאותו איזור (הפעם תור השרון)
    וגם השנה נציגה אחת לפחות של הלאומית הגיע לגמר גביע המדינה..

פשוט משהו מאוד מוזר עובר על הליגה הזאת. משהו שאני מניח קשור יותר למומנטום של קבוצה לרצון של קבוצה כי מבחינת יכולת אין הבדלים גדולים בין הליגות בטח לא בין קבוצות - אבל את כל הנושא הזה נשאיר לסיכום עונה ולקיץ.

בכל מיקרה עכשיו אנחנו הולכים ליראות מחזור שיכול מאוד להיות שבו יהיה הכרעות אני חושב שהדבר הכי טוב שהיה לכ"ס ונתניה השנה היה דווקא ההפסד של עכו באמצע השבוע.. הוריד מהם הרבה לחץ הרבה דאגה וראינו שהם בלחץ הם לא ממש מצליחות להכריע. עכשיו עם ראש קצת יותר רגוע אפשר לקוות למשהו יותר טוב.

אני חושב שכ"ס יש לה משחק יחסית קל אבל אסור לה להתייחס בצורה כזאת למשחק הזה. משחק בבית אמור להיות משחק עלייה רבה קהל יצליחו לאפס אתה שחקנים ולהסביר להם את חשיבות המשחק. שפאדיחה פה (ושלא תבינו לא נכון.. זה מאוד הגיוני) יכול להרוס עונה שלמה. פה צריך את הקהל שיכניס את השחקנים לאווירה לדריכות הנכונה ברגע הנכון כדי לחגוג עלייה..

מכבי נתניה.. עם שוב אני מסתכל על השניה האחרונות אמורה להפסיד את העלייה לקבוצה שרוצה לשרוד בליגה ככה זה היה בשנים האחרונות. ואם היכולת האחרונה של נתניה זה לא משהו בשמיים.. נתניה גם כן בבית צריכה לנצל את היתרון הזה שלה... לבוא למשחק ולפתוח אותו חזק מלחמה מהרגע הראשון ולהסביר לרמה"ש שאתה הנקודות יחפשו במקום אחר.

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

5 דקות בתוך המחזור הלפני אחרון בלאומית:

כפר סבא - הרצליה 0:0
    נתניה - רמת השרון 0:0
    קרית שמונה - עכו 0:0
    צפרירים חולון - אחי נצרת 0:0

12. נדב מיכאלי Member

היום נתניה וכפ"ס יעלו ליגה .השאלה היא אם הם מתכננים לבנות קבוצה רצינית או ששוב ירדו ליגה?
    אני מאחל ל-2 הקבוצות האלה בהצלחה .גם היום וגם בשנה הבאה.עכו עוד תבכה הרבה על ההפסד להפועל ירושלים.

13. burning soil Member

1-0 לרמת השרון על נתניה,חיים שאבו כובש בדקה ה-13.

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בשורה שמחה לאוהדי רמת השרון (אם יש כאלו...)

דוד כבדה עושה 1:0 לצפרירים...ובעוד כשאני מדבר חיים שאבו, לשעבר במכבי פ"ת, מקבל כדור מסתובב ובועט עם הקורה פנימה. 1:0 מדהים לרמת השרון.

15. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

זה מה שקורה בליגה הלאומית כשקבוצה שרוצה לעלות ליגה תלויה בעצמה, היא מפשלת!