אתה צודק עם הגנה כמו שלנו לא מגיע לנו לעלות למרות שסך הכל עשינו עונה חלומית עם התקציב הכי נמוך בליגה ושנה ראשונה בליגה לאומית הגענו למקום רביעי זה מכובד אבל מה יש לנו לחפש בליגת העל ? גם ככה נשחק בנהריה ובמחזור עשירי כבר נירד אני מעדיף להישאר ככה בנתיים
כתוב באחד המקומונים שהנהלת רעננה מדרבנת את השחקנים שלה לנקום בנתניה אחרי מה שקרה עם בקאסו ובוזגלו. ואגב בוזגלו יש לי שאלה לאוהד נתניה אתה זוכר שאמרת שהגיע אליכם מגן שמאלי מעולה ? נו איך הוא החלשלוש ? הוא בכלל שמאלי ?
איפה לעזעזאל קראת את זה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx אני קראתי לפני כמה שבועות שבקסו טוען שהוא לא חתם אצל נתניה, בקשר לבוזגלו אין לי מושג. השחקנים ישחקו בשביל לנצח בשביל עצמם כדי להבטיח סופית את ההישארות.
זה לא היה בציניות.. מברוק על העליה לגמר ותעביר את הברכות גם לשימי מגיע גם לו קצת לשמוח אחרי כל האכזבות. לגבי הגמר-מדובר במשחק אחד הכל יכול להיות ,לדעתי למשחקי הליגה לפני תהיה חשיבות רבה ועם הרצליה תמשיך לנצח בליגה סיכויה לזכות בגביע ייגדלו. שיהיה בהצלחה. נ.ב-אני רק יכול להגיד שאין כמו זכייה ראשונה בתואר כאחד שחווה זאת שהייתי נער צעיר אני יכול רק להגיד שמרגישים על גג העולם
על גג העולם ועל גג של אוטו...זה לפחות מה שהיה איתי בגמר של 90...בצומת מורשה ירדתי עם עוד אלפי כפר סבאים ורקדנו באמצע הכביש,היה אדיר ואני לא מאחל לך....
אתה לא מאחל לי אה. תגיד למה השנאה הזאת? למה אתה לא יכול לפרגן? למה "כפר סבאי בנשמה" יכול ואתה לא. כמה פעמים אני אמרתי שכפר סבא נראית מצוין ומגיע לה לעלות ליגה למרות שאני ממש לא ממש מת על הקבוצה הזאת. טיפה כבוד והערכה לא יזיקו לך. אתה בדיוק כמו הליצן שכתב את הטור במעריב!
למה אתה חושב שאני לא מפרגן ? כל הכבוד לכם אבל אני אוהד כפר סבא ומפה ועד לדרוש ממני לרצות שתנצחו בגמר הדרך ארוכה מאוד ! לא מסתדר לי מבחינה פסיכולוגית שיריבת האימונים שלנו כל השנים תיקח תואר ! אצלנו בסעיף תארים כתוב : אליפות ושלושה גביעים ואצלכם :אליפות ליגה ב צפון א וכך זה יישאר. חוץ מזה שמבחינה אישית החמאתי לך ואמרתי לך שמכל הילדים בפורום אתה הילד הכי טוב ואיכותי אבל אני לא אוהב את הרצליה.
תכין את עצמך נפשית פסיכולוגית או מה שתרצה בעוד שבועיים מהיום אנחנו בגמר גביע המדינה. אין לי עודף סימפטיה להפועל כפר סבא אבל היא הקבוצה האטרקטיבית בליגה(אני מדבר על כל העונה ולא על המחזורים האחרונים) ומבחינתי מגיע לה לעלות ליגה וכמו שאנחנו עברנו קבוצה כמו הפועל פ"ת בחוץ עם דרור קשטן לאחר פיגור של 2-0 בדקה 85 אולי גם לנו לאוהדים המעטים והמסכנים של הרצליה מגיע קצת רגעים של נחת. ולא סתם הגענו למעמד הזה עבדנו קשה בשביל להגיע לשם בדיוק כמו שאתם עבדתם קשה בשביל העלייה הזאת. אתה יודע מה אני מאחל לכם לסגור את הסיפור עוד השבוע בהצלחה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
אין פה עניין של מגיע או לא ! אם הייתם במקום הראשון הייתי מפרגן וגם היום אני טוען שאם ניצחתם בפ"ת אז מגיע לכם ! אני בדרך כלל אובייקטיבי אבל בכדורגל אתה צריך להבין יש לאוהדים קבוצות שהם לא אוהבים וגם אם"מגיע" לקבוצות האלה זה לא אומר שאני רוצה שהם ינצחו...לילה טוב.
אני עדיין אומר שאסי בוזגלו שחקן מעולה ! יש לשחקן הזה כישרון , אני אישית מאמין בו . אי אפשר גם לשכוח את ההצלה בדקה ה94 במשחק חוץ מול ראשון שנגמר ב0-0 , שאם נעלה ליגה זה רק בזכות ההצלה הזאת
משחקי המחזור ה-30 בליגה הלאומית!!!!!! 1.עירוני ראשון לציון(3) - הפועל עכו(4) שבת 14:00 הברפלד שופט:מאיר לוי *שידור ישיר בערוץ 11 במחזור ה-11:עירוני ראשון לציון 2-0 הפועל עכו(27.11.04) במחזור ה-22:הפועל עכו 2-1 עירוני ראשון לציון(18.2.05) 2.מכבי נתניה(2) - הפועל רעננה(8) שישי 16:30 שר-טוב שופט:שי שטרית במחזור ה-7:מכבי נתניה 0-2 הפועל רעננה(25.10.04) במחזור ה-18:הפועל רעננה 0-2 מכבי נתניה(22.1.05) 3.צפרירים חולון(12) - עירוני רמת השרון(10) שני 16:30 חולון שופט:איתן תבריזי במחזור ה-3:צפרירים חולון 1-1 עירוני רמת השרון(13.9.04) במחזור ה-14:עירוני רמת השרון 1-1 צפרירים חולון(17.12.04) 4.מכבי אחי נצרת(11) - מכבי הרצליה(6) שישי 17:00 עילוט שופט:אלון יפת במחזור ה-5:מכבי הרצליה 0-0 מכבי אחי נצרת(1.10.04) במחזור ה-16:מכבי אחי נצרת 0-0 מכבי הרצליה(10.1.05) 5.הפועל ירושלים(9) - הפועל קריית שמונה(5) שבת 17:00 טדי שופט:חלים זטמה במחזור ה-10:הפועל ירושלים 0-1 הפועל קריית שמונה(20.11.04) במחזור ה-21:הפועל קריית שמונה 1-3 הפועל ירושלים(12.2.05) 6.הפועל כפר סבא(1) - הכח רמת גן(7) שבת 20:15 לויטה שופט:יעקב רקוטש במחזור ה-5:הפועל כפר סבא 0-2 הכח רמת גן(1.10.04) במחזור ה-16:הכח רמת גן 3-1 הפועל כפר סבא(7.1.05)
המשחק מול רעננה הוא פשוט משחק מפתח , כל העונה הזאת , כל הפרשנויות , כל הקללות , כל השירים , כל העידוד , כל המזל , כל המשחקים , כל הגולים , הכל הכל הכל מתקזז למשחק אחד מכריע ומפחיד והוא דווקא נגד הפועל רעננה ! רעננה לפי דעתי קבוצה בין הטובות בליגה , שוער לפי דעתי הכי טוב בליגה, בלם כמו באקסו , קישור עם תומר תייר ורוזנפלד , וחלוצים כמו אמולה וקול , אחלה של קבוצה נחמדה , שמשחקת כדורגל חיובי . אני לא יתפלא אם ייצא 0-0
הימורים שלי למשחקי השבוע: ראשון-עכו:משחק השבוע,תיקו ושניהם כפי הנראה מחוץ למרוץ,ניצחון ישאיר קבוצה אחת חזק במירוץ.. ראשון בבית תפסיק את הריצה של עכו,אמן... ניצחון לראשון.. נתניה-רעננה:משחק מעניין מאד,לנתניה אסור לזלזל,במיוחד בכושר הנוכחי... הימור שלי תיקו,וראשון תצמצם את הפער לנקודה... חולון-רמת השרון:חולון כמעט ירדה סופית אבל לדעתי היא תדחה את הירידה בשבוע ותעזור ליריבתה השנייה בתחתית,אחי נצרת,הימור שלי:הפתעה וניצחון של חולון הביתית... אחי נצרת-הרצליה:ניצחתם את אשקלון,את אחי נצרת שנלחמת על חייה בבית לא תנצחו... הימור שלי:נצרת מתקרבת בנקודה לרמת השרון ומנצחת פה... ירושלים-קריית שמונה:לא בטוח מה יקרה אבל אני מאמין שירושלים תפסיק את הריצה של קריית שמונה,בתיקו או בניצחון אני לא בטוח בכלל...-הימור שלי:ניצחון ירושלמי מוטל בספק.. כפר סבא-הכח:חגיגות העלייה ידחו בשבוע,הכח מוציאה תיקו מנתניה אז תמשיך בסטטוס קוו ותוציא תיקו גם מכפר סבא... על דאגה,אתם עדיין תעלו ליגה-מילה שלי...,בכל אופן ראשון תתקרב 6 נקודות,3 מחזורים לסיום...
אתם תעלו זה בסדר לופא קדוש זה בבאר שבע האפס הזה! לגבי המשחק שלנו-עילוט זה מגרש קשה מאוד ואני מאמין ל0-0 מגעיל או 1-0 קטן שיכול ליפול לשתי הצדדים. אני לא מאמין שיפלו יותר מ-2 שערים במשחק הזה וגם זה במקרה הטוב