אם אתה מאמין שלקריית שמונה יש סיכוי לעלות ליגה זה אומר שכל הקבוצות חוץ מצפרירים עוד יכולות לעלות. רק לפני שבועיים קריית שמונה הייתה רחוקה 2 נקודות מהקו האדום אחרי חמישה הפסדים רצופים. זה רק מראה כמה הליגה הזאת משוגעת!!!! עוד דוגמא היא הפועל ירושלים:מקום 9
אממ לא בדיוק כי קרית שמונה ניצחה גם את נתניה וגם את כפ"ס ונכון היא מעדה מול הקטנות אבל בתאכלס אין לה משחקים קשים ואם תנצח בכולם, מה שלא נראה לי שיקרה חחחחח היא עוד עשויה להפתיע איכשהו...
בסוף עכו תעלה . הליגה הזאת כל כך לא צפויה . לפני שנה וחצי ,כשסכנין עלו ,זה גם היה לא מתוכנן לאחר שהפועל ירושלים ואח"י נצרת ניראו כעולות בטוחות. ירושלים הפסידה במשחק הכי חשוב שלה ,אח"י נצרת עלו ואת סכנין,שלא ציפו בכלל שהם יעלו ליגה ראו חוגגים עליה . לכו תדעו בסוף קריית שמונה תעלה . אני עדיין מקווה שנתניה תעלה.
תאמת אני כבר לא יודע מה לרשום תאמת בשביל מה לעלות ליגה? בשביל מה?? שנעלה ליגה ונרד ישר? נחטוף תבוסות כל משחק? מכבי נתניה הפכה להיות הפועל ירושלים 2 , כל ההתקפות , כל הגולים , הכל מקרי , הכל מזל, אנחנו מקום 2 היום רק במזל , במזל שראשון לא ניצחה בכל המשחקים שלה , במזל שאנחנו מצליחים לנצח משחקים , אם שופטים עוזרים לנו , או שהשוער של היריבה פשוט עושה טעות. כל משחק אותו דבר, זורקים כדור למעלה , ויאללה מה שיהיה יהיה , מה זה??? מה זה החרטא הזאת רובן ???? איזה מין מאמן אתה.?? אז אמרת שאין לנו שחקני קישור טובים שאפשר לשחק על הקרקע , ואני שואל איזה שחקני קישור יש לעכו שהם יותר טובים משל נתניה? לראשון איזה שחקני קישור יש? למה הם משחקים על הקרקע? למה הם מצליחים לחבר 3 מסירות , דאבל פאסים? אתמול פשוט נגנבתי , קובי חסן וחבריו עשו מה שהם רצו על מרכז המגרש, דאבל פאסים , עם הראש ,מה לא?? ככה משחקים !! ככה מתקיפים !! מכבי נתניה הייתה קבוצת ההתקפה הטובה ביותר בליגה , ותראו אותנו היום עם 35 שערים , כפר סבא וראשון באותו סכום שערים איתנו !! קריית שמונה גול אחד פחות !!
6-0 אשדוד על כפר סבא במשחק אימון , בONE רשמו שהתוצאה יכלה להיות גבוהה יותר. אני לא יודע באיזה הרכב כפר סבא שיחקה , אבל לאוהדים שלה פה שבטוחים שאין צורך בחיזוק ממשי , אתם עדיין בטוחים בכך ?
אנחנו בדיוק דיסקסנו על זה בפורום...אני חושב שיש לנו היום 5 או 6 שחקנים בהרכב שיכולים לשחק בכיף בליגת העל : איבגי,נגר,דה סילבה,משומר,קרבאליו,זרקו,שליו מנשה,ואלכסיס. קצת יותר מ5 או 6...ולדעתי אם נביא שלושה זרים ברמה גבוהה ועוד שלושה ישראלים טובים (מדברים על צרפתי וברדה ) נהיה קבוצה טובה. אגב עכשיו שנקבע בבית משפט שהקבוצה נשארת סופית אצל טביב יש הרגשה שהשנה הוא הולך לשים הרבה כסף לרכש איכותי,הלואי.
אחרי כל ההפתעות אתמול בגביע שקבוצות מהארצית והלאומית מעיפות קבוצות צמרת מליגת העל אין הרבה מה להוסיף על הבדלי הרמות.במיוחד לא אחרי שאשקלון מ-ח-צ-ה את בני יהודה בבית. כפ"ס צריכה 5-6 שחקנים ברמה גבוהה וזה מה שיביאו במידה ונעלה.אני אישית לא מאמין בקפיצת מדרגה תוך שנה הכל צריך להיות בשלבים כמו מכבי פ"ת.קודם לתקוע יתד ואחרי זה לתקוע את הליגה
אחי כדי להיות כמו מכבי פ"ת אתה צריך הנהלה כמו שלה...לא פלא שהיא ומכבי חיפה נראות כמו שהן נראות..זה רק הנהלה הכל מתחיל מלמעלה..
מבחינת פוטנציאל כספי הרי שטביב הבעלים העשיר ביותר ,פורסם אצלנו שהוא לא רואה אפילו את שחר ממטר. השאלה היא כמה הוא מוכן להשקיע.ממקורות שלי אחרי עשר שנים של חצץ הוא הבין סוף כל סוף שעוד כמה שנים אף אחד לא יזכור אותו וכל התקופה הארוכה שלו בכפר סבא תיזכר כפרווה.ולכן הוא מתכוון להגיע לאירופה בכל מחיר.אבל בשלבים תוך שנתיים-שלוש
אם זה ככה סבבה..אבל תמיד אני שומע שהוא במיאמי ובאהר"ב..זה לא ניהול אחי בכללל אני אומר שאסור לתת לשכונה כמו יואב כץ להתקיים בכדורגל שלנו..זה רק עושה אותו חובבני יותר
לאלי טביב יש נציג כאן ששמו גבי קצרה יש לו כבר כמה שנים של נסיון והוא עושה עבודה נהדרת גם מוערך מאוד ע"י השחקנים והקהל.טביב בקשר יומיומי עם הקבוצה וכל דבר נעשה באישורו. את יואב כץ אני לא מכיר ,אבל טביב כבר וותיק בתחום ואני מאמין שהפעם הוא נחוש יותר להשקיע לתקוע יתד ולהפוך לקבוצה מובילה ושוב אפשרויות פיננסיות לא חסרות לו. בשנים האחרונות העיבה עליו הבעיה המישפטית עם האגודה ומאחר והוא ניצח במערכה השבוע ניתן לשער שהוא באמת ישקיע בגדול
להגיד תאמת , מבין 3 הקבוצות שנאבקות על המקום ה2 , הפועל עכו יותר טובה . נ.ב : איפה האוהד של עכו נעלם ? במשחק מול עכו חשבתי שיהיו אוהדים ,לא ראיתי אחד
משחקי המחזור ה-29 בליגה הלאומית!!!!!! 1.הכח רמת גן(6) - מכבי נתניה(2) שבת 14:00 וינטר שופט:אילן ועקנין *שידור ישיר בערוץ 11 במחזור ה-10:הכח רמת גן 1-0 מכבי נתניה(20.11.04) במחזור ה-21:מכבי נתניה 0-3 הכח רמת גן(12.2.05) 2.הפועל רעננה(8) - מכבי אחי נצרת(11) שישי 16:30 רעננה שופט:מנשה משיח במחזור ה-8:מכבי אחי נצרת 1-1 הפועל רעננה(29.10.04) במחזור ה-19:הפועל רעננה 1-3 מכבי אחי נצרת(28.1.05) 3.מכבי הרצליה(7) - עירוני רמת השרון(10) שישי 16:30 הרצליה שופט:חיים יעקב במחזור ה-10:מכבי הרצליה 1-3 עירוני רמת השרון(20.11.04) במחזור ה-21:עירוני רמת השרון 0-1 מכבי הרצליה(11.2.05) 4.הפועל קריית שמונה(5) - עירוני ראשון לציון(3) שישי 16:30 קריית שמונה שופט:יעקב בן חמו במחזור ה-5:הפועל קריית שמונה 4-1 עירוני ראשון לציון(1.10.04) במחזור ה-16:עירוני ראשון לציון 0-0 הפועל קריית שמונה(8.1.05) 5.הפועל עכו(4) - הפועל כפר סבא(1) שישי 16:30 עכו שופט:תומר כהן במחזור ה-4:הפועל עכו 0-1 הפועל כפר סבא(18.9.04) במחזור ה-15:הפועל כפר סבא 2-4 הפועל עכו(31.12.04) 6.הפועל ירושלים(9) - צפרירים חולון(12) שני 17:00 טדי שופט:יונה יונה במחזור ה-11:צפרירים חולון 0-2 הפועל ירושלים(26.11.04) במחזור ה-22:הפועל ירושלים 1-2 צפרירים חולון(21.2.05)
מחזור מעניין מאד,הפער 3 בצמרת נכון? אז אני חושב שהוא יצטמק עוד קצת... נתניה במשחק קשה בחוץ מול הכח שנמצאת בכושר טוב,אני מהמר על הכח... ראשון במשחק שקול לטעמי מול קריית שמונה,אני מהמר על תיקו שיקרב אותה שתי נקודות מנתניה... עוד משחק מעניין בין הרביעית עכו לכפר סבא,אם עכו תנצח הצמרת יכולה להיפתח אבל אני מהמר על כפר סבא בגדול... אחי נצרת במשחק סופר חשוב נגד הירידה,הם צריכים לנצח ולדעתי הם יוכלו מול רעננה,דבר שאמור לסבך קצת את רעננה.. יריבתה לתחתית רמת השרון תפגוש את הרצליה שבעננים מהגביע,לדעתי הרצליה תמשיך בקו הטוב שלה ותנצח... משחק נוסף כמעט חסר חשיבות לחולון שתרד השנה סוף סוף,הפועל ירושלים צפויה לנצח ולהיחלץ טיפה מהמאבקים בתחתית...