הליגה הלאומית: כפ"ס ונתניה עלו לליגת העל!

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by MaDot, May 29, 2004.

1. ReL Member

אמרתי

2. קינג לדלי Member

כמו שאמרתי אנחנו מקבלים המון כבוד בליגה הזאת ואם במשחק שהיינו צריכים לרדת מובסים ניצחנו 2-0 זה אומר הכל...עד השער של קקון מכדור קרן מעולה של גאגואה חולון תקפה סיכנה והגיעה לכמה מצבים טובים ואחרי השער התחלנו לשחק ולפני ה2-0 מהטיל של גאגואה מ25 מטר חולון פגעו במשקוף. בחצי השני שתי הקבוצות עמדו מעייפות וחולון עדיין הגיעה לכמה מצבים טובים. בקיצור גם שאנחנו חלשים השם שלנו מנצח משחקים. יאללה כפר סבא.

3. הרצליה Member

ידעתי שיגמר תיקו כל המשחקים שלנו נגד עכו זה תיקו חוץ מהגביע שניצחנו בפנדלים.

אני מקווה שלא ניכנס עכשיו לעוד תקופה בלי להבקיע שער ולנצח בבית את הכח בשבוע הבא ולהבטיח סופית את ההשארות.
    אם נצרת לא היו משווים כבר הייתי בטוח שנישארנו אבל הם הבקיעו גול מבעיטת שוער http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx והשוו בטדי.

4. כפר סבא בנשמה! Member

נצחון בהילוך רברס.גם במשחק חלש ניצחנו אבל השער של געגוע היה פיצוי.
    שווה לראות!!!
    שבוע הבא אנחנו בלי זרקו וקראבליו נקווה לטוב ולסגור את הבאסטה
    מישהו מוכן להסביר מה קרה בטדי?הייתי בטוח ירושלים ניצחו

5. הרצליה Member

למי שרוצה בשעות הערב יעלה לאתר של צפרירים תקציר המשחק.

ואפשר להוריד אותו מהאתר
    www.zafririmholon.com

6. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמעתם מה אמר יונתן כהן ב"שישי חם ובועט"??
    שער השוויון של קומוקו קמארה לא היה סתם שער שוויון דרמטי בתוספת הזמן, אלא שהוא הובקע בטעות מקו ה-16 שלו! בקיצור יש למה לחכות מחר ב"ראשון בשער"!

7. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם מישהו יכול שיביא את השער לפה...
    זה חייב להיות משהו מעניין..

8. כפר סבא בנשמה! Member

השאלה אם הייתה שם טלויזיה בכלל?

9. idans Member

אוו גרמיין דפו אתה כולה אוהד את כפר סבא (אפילו לא יודעים אם זה עירוני, הפועל, אליצור או לא יודע מה) שלא תחשוב בטעות שאתם מילאן...סך הכל כפר סבא שנה הבאה גם ככה תירדו
    הייתי אומר שאתה קצת משלה את עצמך.

10. יוגב אסולין Guest

הראו את השער בחדשות של ערוץ 1.. בהחלט שער מוזר ויפה..
    השוער היה בטוח שהכדור יפול ויקפוץ לו ליד הכדור עבר מעליו.. כאשר השוער היה 16 מטר מהשער.. אחרי זה התחיל המרדף של השוער על הכדור הוא עוד הספיק לעצור אותו מעט לפני שנכנס לשער אבל אז עם הגליץ גרר את הכדור כמה ס"מ מאחורי השער...

בהחלט מסוג הדברים שרק בי-ם יכולים ליקרות ומסוג הדברים שהכי מעצבן שדווקא אליהם נופל הטוטו!!!

11. קינג לדלי Member

עידן אתה צריך לקרוא לעומק...נכון שאנחנו לא מילאן ולא מכבי חיפה,אני מדבר על כך שאנחנו אימפריה בליגה השנייה ותמיד זה היה ככה...אי אפשר למחוק את העבר כי קבוצה בונה שם גם על סמך העבר והעבר מספר לנו על אליפות ושלושה גביעים גביע אלוף האלופים ושמות כמו שומי,קשטן,שלמה,אלי יאני,פוגל,דרסיליה,מייקל יפה וכו....תסכים איתי שחוץ מנתניה לאף קבוצה בליגה השנייה ולחצי מהליגה הראשונה אין רזומה שכזה. אז אני חוזר אנחנו הפועל כפר סבא ובשבוע הבא אם מנצחים את ראשון אפשר לקנות בגד ים.

12. ReL Member

כפר סבא כבר עלתה מזמן , זאת קבוצה שלא רק טובה בבית אלא גם מנצחת בחוץ , היא כבר עלתה ליגה
    נתניה לעומת זאת ממש לא עלתה ליגה , בגלל שהיא קבוצת חוץ גרועה

13. קינג לדלי Member

תיקון ראיתי את השער של גאגואה באתר של צפרירים עכשיו וזה היה מ33 מטר לפחות. לגרוזיני יש מרגמה ברגל. ונתניה מחר אתם מתפרקים על ראשון.

14. idans Member

אני מסכים עם זה שתעלו ואני אמרתי את זה עוד ממזמן, אתם קבוצה טובה השנה אין מה להתוכח. אבל מפה ועד אימפריה שנותנים לה ריספקט ומפחדים ממנה הדרך עוד ארוכה...ואני לא מסכים עם זה שבגלל שמות העבר הגדולים שהיו אצלכם אתם שם בכדורגל הישראלי אתה בטח יודע שיש הרבה קבוצות בליגות הנמוכות יותר שפעם לקחו תארים ושיחקו אצלהם שחקנים גדולים..אז הם עדיין שם בכדורגל? פעם הייתם אולי שם אבל היום הפועל כפר סבא עוד קבוצה שפעם ב.. עולה וכעבור שנה - שנתיים יורדת חזרה....חיים את ההווה לא את העבר.

15. קינג לדלי Member

עידן יכול להיות שהגיל היותר צעיר חי את ההווה ואת השנים האחרונות אבל מה לעשות שאני ראיתי בעיניים אליפות כילד וגם גביע כנער ותאמין לי שאני עדיין חי את המגרש הישן את הנגיעות המבריקות של שומי בכדור והשערים של פוגל. לא יעזור לך קבוצות או אוהדים של קבוצות הליגה השנייה שכפר סבא או נתניה מגיעות מתייחסים למשחק אחרת ואני שומע את זה באוזן כל הזמן. כמו שהפועל רמת גן או מכבי יפו הם שם גדול בליגות הנמוכות אז אנחנו כקבוצה שלקחה יותר תארים מבני יהודה,הפועל חיפה,סכנין,נצרת עילית,מכבי פ"ת,אשדוד,וב"ש עדיין שם גדול לפחות בליגה השנייה. גם עם כל הירידות והעליות אתה רוצה להגיד לי עידן שאוהדים של עכו או רמת השרון מתיחסים למשחק נגדנו כמו למשחק מול חולון ? אני לא חושב...