הליגה הלאומית: כפ"ס ונתניה עלו לליגת העל!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י MaDot, ‏29/5/04.

1. כפר סבא בנשמה! Member

.ברגע שאני יפחד להגיע למגרש אני גמרתי עם הכדורגל ,אבל מה שיכול לגרום צלבואו של פחות קהל מהמתוכנן אצלנו זה ההפסד המרגיז נגדכם בגביע,הנאיביות הזאת שברה הרבה אוהדים כי כבר חשבנו שהשנה זה לא מנת חלקנו-נאיביות.
    למרות זאת אני מאמין שיבואו כמה מאות מכפר סבא .
    ועוד דבר לנתניה-שאתם מתעסקים בעידוד נטו אתם בין הקהלים הטובים בארץ ,אל תתעסקו בשטוויות ,התגרויות ,אלימות שהן מנת חלקם של קבוצות שבהחלט אני לא מונה אותכם ביניהן
    בעבר תמיד היה לכם קהל גדול ותומך אל תהרסו את השם.
    מקווה שסוף כל סוף השנה ובמשחק החשוב ביותר נצליח לנצח אותכם ואם לא כנראה שאתם טובים מאיתנו אם כל הכבוד לכדורגל הטכני והאיכותי את הכסף לא סופרים במדרגות
    בהצלחה ל-2 הקבוצות

2. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים עם ג'רמיין - אורן ניסים הוא אחד השחקנים השנואים עלי. הוא לא רק שחקן מלוכלך, כסחן, צוללן ופרובוקטור אלא גם שחקן די מחורבן (ושאף אחד לא יציג לי את המאזן שלו השנה - גם גולן חרמון מצטיין השנה בנתניה ובבית"ר הוא היה אשם באיזה 20 שערים). כל מי שמציע לתת לו איזה כאפה צריך לקבל צל"ש.

אוהדי כפ"ס - מישהו יכול להגיד לי איך משחק העונה קובי ראובן?

3. הרצליה Member

לא יאומן רעננה מפרקת את עכו 5-0 בבית(אמולה,קופר,אופיר,שם-טוב,סנדור).
    צפרירים חולון עוד מסוגלת להישאר עם ניצחון 1-0 על הכח(כבדה).

אני מאמין שאם ננצח מחר נישאר סופית בליגה.

4. *הפועל-רעננה* Member

איזה משחק יאללה!!!!!!!!!!!!
    דקך אגב, את השער השני לא קופר כבש, אלא זה היה גול עצמי...
    יניב אופיר נתן משחק ענק!!!!
    ורעננה נתנה משחק כמעט מושלם....!!!
    רציתי רק להגיד שלעכו יש קבוצה מצוינת... נלחמת עד הסוף.. באמת כל הכבוד... היא לא ויתרה לגמרי...
    איזה כיף היה לראות ת'משחק הזה ואת שני הגולים האחרונים... אחד בעיטה מהאויר ואחד בעיטה חופשית אדירה!
    כל הכבוד... יאללה להמשיך ככה!!!

5. כפר סבא בנשמה! Member

קובי ראובן קיבל את ההזדמנות לפני חודש ולוקח בגדול..
    הבנתי שהוא שיחק בביתר ירושלים בעבר הרחוק רק שפציעה קשה קטעה לו את הקריירה כמעט.
    במקור הוא קשר חלוץ אצלנו אלישע לוי עשה לו הסבה למגן ימני והוא בחודש האחרון השחקן הטוב והיציב בקבוצה.
    הוא מתברך במהירות סילונית וגם מבחינה הגנתית הוא השתדרג

6. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

עמיקם מ"מעריב" כתב על אותו קובי ראובן ב"ההולנדי של עכו", סיפור באמת מרגש אבל גם טראגי. אני שמח שהבחור עושה משהו עם הכישרון שלו, סה"כ הוא לא מבוגר בכלל.

7. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמח מאד לשמוע. אולי יום אחד הוא יחזור לבית"ר, אנחנו בהחלט זקוקים למגן ימני נורמלי (דגש על נורמלי - הוא לא חייב להיות מעולה אלא שיראה כמו שחקן כדורגל בניגוד לטלקר ועטיה). אני לא עוקב הרבה אחרי כפ"ס ורק לפני מספר ימים שמעתי שראובן עושה קאמבק בכפ"ס - מאחל לו רק בהצלחה כמובן.

8. burning soil Member

אלמלא פתיחת עונה כל כך חלשה רעננה היתה יכולה
    להאבק על העליה ולהמשיך את העונה הקודמת.. אבל בכל
    זאת כל הכבוד למאמן רמי שנהב,עושה עבודה נהדרת.

9. *הפועל-רעננה* Member

אני לא חושב שרמי שנהב מאמן טוב יותר מערן קוליק... מה שקוליק עשה בעונה שהוא החליף את כרשיש, הוא הביא יותר נקודות משנהב.. וחץ מזה, זה לא רק שנהב... השינוי המשמעותי הוא בזה שרעננה סוף סוף קיבלה זעזוע והבינה איפה היא נמצאת והתחילה לתת את הנשמה ולהשקיע יותר... בנוסף לזאת, לא לשכוח שרעננה הביאה רכש... את טולדו, שהוא שחקן בית כשרוני מאוד, את קול, שבינתיים לא מרשים במיוחד ואת בקאסו שהוא בלם ענק (דו משמעות... חחח)
    הם הביאו בהחלט שינוי (ואל תשכח גם שהשחקנים החדשים צריכים להתחבר...) ועמדת המאמן היא פחות משמעותית בהתקדמות של הקבוצה מאשר הזעזוע שרצו לראות בקבוצה... אם רעננה היו נותנים את הנשמה מתחילת העונה והיו מתחברים יותר מהר, זה היה נראה בהחלט אחרת... רעננה בסך הכל 6 נקודות מהמקום השלישי... ליגה משוגעת לגמריייייייייי!!!

10. קינג לדלי Member

מחר משחק העונה ויש לי הרגשה טובה שלא נפסיד . נראה לי שיגמר 0-0 . יאללה כפר סבא.

11. ReL Member

גולן חרמון נשמה , בלם מעולה והוא יוכיח את זה לכל האוהדים של ביתר, תאמין לי רק בגללכם הוא הציג יכולת חלשה בביתר , הורדתם לו תביטחון לאפס , אצלנו הוא פורח רואים שהוא בלם טוב

12. הרצליה Member

איזה רכש ואיזה נעליים הוא מושאל עד סוף העונה בחינם זה לא בדיוק רכש.

אבל בסדר מאז שהוא הגיע הוא פורח ברעננה ואני מקווה בשביל טולדו ששיימן לא יעשה לו את המוות בפגרה וישאיר אותו ברעננה.

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

נו באמת, בליגת העל הוא היה פשוט עלוב.
    מפתיע אותי מאוד שהוא מצטיין בליגה הלאומית, מצד שני הרמה בליגה הלאומית השנה נמוכה מתמיד ( מלבד שתי המוליכות), אז גם זה מתקבל בהבנה.

14. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין ויכוח לגבי זה שאת האופי ומוסר העבודה של גולן חרמון הייתי רוצה שיהיה לכל שחקן בבית"ר - אבל הוא בלם מחורבן ועם כל הסימפטיה זה מה שקובע.

"הורדתם לו את הביטחון לאפס" - אני לא מבין, אתה חושב שישר על המשחק הראשון אוהדי בית"ר התחילו לצעוק לו? לא, זה היה אחרי לא מעט משחקים שבהם שהוא נראה יותר כמו מסננת מאשר בלם.

15. קינג לדלי Member

גולן חרמון הוא בלם ליגה לאומית מצויין מהעובדה הפשוטה שהחלוצים והקבוצות בכלל בליגה הזאת ברמה של ליגה א . ההבדלים בין הלאומית לליגת העל הם ענקיים וגם אלון חלפון שנותן עונה טובה לדעתי לא יוכל לשחק כבר בליגת העל. בכל מקרה יאללה הפועל כפר סבא מלחמה !!!