הפציעה של ראזאק היא בגלל שהוא עלה פצוע בשריר האחורי ופשוט מתח אותו. מי שמכיר את הפציעה יודע שהיא מגבילה מאוד את השחקן שמתקשה בבעיטה וכו...אף שחקן של חולון לא פצע אותו פשוט מטומטם מי שנתן לו לעלות לשחק בכל מקרה הוא כנראה לא ישחק נגדנו אז זה בסדר... הפציעה המפחידה של טגה הייתה ממש לא בכוונה והילד הזה היה יותר מסכן ממה שהקהל הבוגדני של נתניה עשה לו..הם פשוט הורידו לו את הבטחון לאפס ופגעו בעצמם. אגב אני עוקב אחרי אסף בן מוחא ומתחילת העונה הבחור עוד לא עצר כדור פשוט..כל כדור בום לעננים.
כמות ההפתעה בליגה הלאומיתה מחזור הזה פשוט מטורפת והמשחק הזה יכול רק להוסיף לזה.. 35 דקות מספיק זמן כ"ס צריכה לגלות אופי להמשיךא ת הלחץ שהיא מפעילה בדקות האחרונות והיא תכבוש אחי נצרת לא תעמוד בזה
טוב אתה לא במשחקים של נתניה ואתה לא רואה מזה לחפש את הרגליים של ראזאק , פשוט נימאס מזה במקום השופט יוציא צהובים הוא מוותר ונותן להם מוטיבציה להמשיך
המשחק בכפר סבא מסתיים בתיקו 1-1 והמשחק הזה משלים מחזור מדהים בו כל חמשת הראשונות(ערב המחזור)לא מצליחות לנצח וכל חמשת האחרונות לא מפסידות.
מחזור של הפתעות , שבת הבאה משחק העונה על החיים ועל המוות, יום שלישי משחק גביע המדינה, מצדי להפסיד בגביע ולנצח בליגה
יום שלישי משחק קשה בגביע נגד הרצליה ואחרי זה עוד משחק לא קל נגד רעננה בחוץ אני מקווה שננצח את שתי המשחקים האלה שיהיה טעם להמשך העונה
בידיעות אחרונות רשמו שנתניה פנתה למודיעין האזרחי בבקשה שיפתח בחקירת השופט רגב גורן תגידו אומרים מודיעין האזרחי? לא יודע לא מסתדר לי השם הזה
קשה? המשחק הזה ממש לא קשה בשבילכם במיוחד אחרי שניצחנו בטדי ואנחנו קבוצה שלא יודעת מה זה שתי ניצחונות רצוף. אריאל זה באמת מוזר אבל אומרים מודעין אזרחי רק שטעית בשם השופט שהוא אבי גורן ולא רגב גורן(חרא שופט דרך אגב) דיה דיה הרצליה
האוהדים של כפר סבא פה , רשמתם שהאיכות שלכם גוברת על הכמות שלנו , אתמול ראיתי את השידור בערוץ 1 , כל השירים שלכם פשוט מועתקים ממה שאנחנו שרנו, אז אתם מדברים איתי על איכות איפה הדגלים איפה אין כלום
אין דגלים? כנס לתמונות מהמשחק עכשיו באתר.. דגל פריסה ,ועוד 3 דגלים זה שבטלוויזיה לא מראים זה משהו אחר כמו כל קבוצה גם לנו יש שירים שמעתיקים או משפצים אבל גם יש לנו שירים מקוריים שאין לאף קבוצה בארץ.במשחק של נתניה האוהדים לא עודדו רק חצי שעה ראשונה ואחרי זה הלחיצו את הקבוצה שלהם עם השריקות בוז והקללות(ועוד כלפי שחקן שלכם שכמעט איבד את העין) לא מראות על קהל איכותי אם כל הכבוד לכמות שלכם שאני מאוד מעריך(אם כי הבאנו כמעט כמוכם בשבת אם לא אותה כמות) בקיצר נקווה לשבוע ספורטיבי והוגן והטובה תנצח. שתי הקבוצות בהרכבים חסרים כפ"ס בלי הסקורר הכי גדול שלה אלכסיס ונתניה בלי ראזאק הכוכב הגדול שלה,,יהיה מעניין