הליגה הלאומית: כפ"ס ונתניה עלו לליגת העל!

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by MaDot, May 29, 2004.

1. הרצליה Member

מספר ידיעות
    כפר סבא מנצחת 1-0 בטדי משער של אלקסיס.
    נתניה מנצחת את ראשון משער של בסיס 6 דקות לסיום
    ברוך ממן יחליף את הדרי בקריית שמונה.
    ואלי כהן התפטר מאימון צפרירים חולון
    אתם יודעים מה אני לא מאמין שזה יקרה אבל החלום שלי זה שלופא יגיע לחולון והמשחק הראשון שלו יהיה בהרצליה ואנחנו נתפוצץ עליהם בעזרת השם ונוכיח ללופא סוף סוף שזה לא שלופא מאמן גדול ומכבי הרצליה לא קבוצה אלא בדיוק ההפך מכבי הרצליה קבוצה גדולה ולופא קדוש לא מאמן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/drunk.Xxx

2. כפר סבא בנשמה! Member

לעבור את הפועל ירושלים בטדי ובכלל סדרת הנצחונות והמשחקים ללא הפסד (10 משחקי ליגה ללא הפסד+2 נצחונות בגביע הטוטו והכל ברציפות) מראה שהפועל כפ"ס קבוצה מצוינת ,מאוזנת שמעל הכל הבלמים חלפון ודאגלאס(ענק),שלו מנשה ,קראבליו ואלכסיס(לנבחרת דחוף!!!) גדולים.
    הליגה עוד רחוקה מלהסתיים אבל באמת כיף השנה ללכת לראות את הקבוצה.

3. ReL Member

כבר אמרתי מזמן שכפר סבא קבוצה יותר טובה מירושלים , ושהיא תחליף איתה מקומות והנה היא ניצחה אותה בטדי וברחה לה .

אני מקווה שנתניה וכפר סבא יברחו עכשיו לליגה

סעמק נתניה נהייתה כמו הפועל ירושלים , קבוצה שמנצחת רק בזכות המזל , איזה משחק חלש היה היום חבל על הזמן, איזה משחק קשה בעכו , וואלה מפסידים בטוח עם היכולת הזאת אני קונה מראש תיקו . וואלה אם היה הימור בווינר מבקיע ראשון , קובי חסן באנקררר!! אולי לא ראשון אבל אין באנקר קובי חסן שם גול נגד נתניה

4. ג'רמיין דפו Member

מהפה שלך לאלוהים...לגבי המשחק היום שוב ראינו קבוצה שמשחקת כמו יחידה מגובשת ולוחמת בזכותו של אלישע לוי שכל שחקן נותן גם למענו את הנשמה כי הוא בן אדם גדול. לא משחק גדול שלנו אבל היינו צריכים לרדת עם 2-0 במחצית אם לא השופט הליצן הזה. אלכסיס נותן את העוצמה בהתקפה שליו מנשה את הטכניקה זרקו את הגרזנות קראבליו מסדר את המשחק כמו מלך אבל שוב מעל כולם דאגלאס דה סילבה הצעיר הברזילאי המחונן ששוב נתן את השקט להגנה בזכות הטכניקה הפנטסטית שלו,מי זוכר את נתן שקורי והזיבוטים שלו לעננים. שבוע הבא משחק קשה ביותר מול קרית שמונה שהיא היחידה שעדיין יכולה להדביק אותנו. מילה טובה למישל דיין שאני לא יודע איך הוא מצליח להשאיר בליגה את הויקטור יונות.

5. idans Member

כפר סבא קבוצה אדירה!! היא בטוח עולה
    אני מקוה שהחצי הרכב שלנו יחזור אולי נצליח להדביק את נתניה אנחנו משחקים כבר סיבוב שלם בלי באיו שהחזיק לנו את הקבוצה בלי חמודי שהביא לנו לבד 12 נקודות בלי דן רומן שהוא השחקן הכי טוב בקבוצה ובשבועות האחרונים בלי אוסטרוביץ (הבלם הטוב בליגה אחרי הברזילאי של כפר סבא) והיום שיחקנו גם בלי תאודוריקה בלי כל אלה אין סיכוי לתת פייט אפילו לכפר סבא
    יש לי עוד תקוה קטנה שכשהם יחזרו נשחק את הכדורגל ששיחקנו בתחילת השנה, לא מדבר על לעלות אבל לפחות שנראה כדורגל טוב.

6. ReL Member

אם אתם מדברים על בלם קדמי , אז הבלם קדמי הכי טוב בליגה הוא גולן חרמון עם 0 טעויות השנה , השחקן המצטיין של נתניה השנה בלי ספק

7. כפר סבא בנשמה! Member

שבוע הבא משחקי מוקש

עכו-נתניה כפ"ס-ק"ש

עכו בבית קבוצה מצוינת שמרבה להבקיע ,קרית שמונה עם מאמן חדש שיכול להפיח התלהבות מחודשת.
    מחזור מעניין

כפר סבא-ק"ש שדור ישיר ערוץ 11

וירושלמי-אין בטוח בליגה הזאת עד שאתה לא עולה אז אתה לא עולה גם אנחנו וגם אתם יודעים זאת היטב על בשרנו.בהצלחה בהמשך

Last edited: Jan 30, 2005
  8. MaDot Member

אני מבטיח לכם שבמשחק בעכו הולכת להיות אווירה מעולה של יותר מליגת העל
    האוהדים של נתניה שיבואו אני מקווה שיצדיקו אותי .... שמעו זה משחק קשה גם לכם כי אצלנו במגרש קשה מאוד לנצח וגם לנו כי בכל זאת אתם הקבוצה הכי טובה בליגה אני מקווה שיהיה משחק טוב

9. ReL Member

אבל הקטע שעכשיו נתניה בתקופה גרועה , בגלל זה אני מפחד מהמשחק בעכו , אבל משחק טוב זה בטוח יהיה

10. MaDot Member

גם המשחק הראשון היה משחק טוב אבל מה שמעודד אותי אחי זה שבמשחק הראשון קודם כל היינו בכושר גרוע ואתם הייתם בכושר יותר טוב מעכשיו וחוץ מזה שזה היה בקופסה שלכם ועכשיו זה בקופסה שלנו בכל מקרה אני מקווה שיהיה משחק טוב עם אווירה טובה

11. הרצליה Member

באסה המשחק שלנו נגד חולון יהיה ביום שני הבא ב14:30

יאללה הווינר הזה גם ככה אין לנו אוהדים תוקעים לנו יום שני.

12. MaDot Member

גם מאצלנו אין הסעות מחר
    אבל אני מבטיח לשחקנים את הפיצוי נגד נתניה

13. הרצליה Member

0-0 בין רמת השרון לעכו
    רמת השרון במקום ה-10 עם 20 נקודות
    עכו שביעית עם 26

יום שני הבא
    הרצליה - חולון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

14. MaDot Member

הבנתי שהיה משחק משעמם קובי חסן בעט מ20 מטר לחיבור השוער הוציא
    לרמת השרון לפי מה שאוהד שלהם אמר הגיע פנדל והשופט לא שרק

15. ReL Member

מאדוט, כמה עכו תביא אוהדים בערך נראה לך?

ואיזה אוהד עכו נכנס לפורום שלנו , רשם שיש תיכנונים לעשות לנו אמבוש
    אני מקווה שזה לא נכון..