דווקא אני לא חושב שהשנה הליגה משוגעת , ציפיתי לליגה קשה הרבה יותר , לא שאני אומר שנתניה עולים בהליכה ממש לא אנחנו כולה 3 נקודות פור , הפסד שלנו ואנחנו יוכלים להיות מקום 3 אבל עדיין רוב הקבוצות בליגה הלאומית חלשות ומאדוט אני לא מאמין שעכו תעלה ליגה כי יש לה הגנה גרועה , אי אפשר לעלות בלי הגנה , אבל אני אוהב את עכו אחלה של קבוצה ויש לה מקום בליגת העל
ואאלה אני שמח שאתה מפרגן לפחות וראסמי שאתה צודק יש לנו הגנה של עגלות אם בפגרה היינו מביאים עוד איזה בלם זר ברמה גבוהה המצב שלנו היה הרבה יותר טוב אבל אם הגנה תתייצב ותתחיל לשחק ברמה של ליגה לאומית אני חושב כלום עוד לא סגור
מכבי נתניה לא עלתה עדיין והיא רחוקה מלעלות בוא אני יגיד לך עוד דבר אם נתניה תעלה זה רק מחזור אחרון ובמחזור הזה תהיינה הכרעות .הגרלת המשחקים למחזור זה מולידה 2 משחקים שלבטח יכריעו 4-1 ו-3-2 ומספיק פער נקודות של פחות מ-4 שזה יהיה מחזור פוטו רצח.
הצמרת מאבדת נקודות חשובות במחזור הזה- ירושלים וכפ"ס מסיימות בתיקו מאופס בהרצליה ונצרת בהתאמה, ונתניה בכלל מפסידה 2-0 לרעננה מצמד של טולדו, ורעננה בורחת מהקו האדום. עכו הייתה בפיגור 2-1 בבית מול צפרירים בדקה ה- 77 אבל צמד של אחמד סבע ושער שני של קובי חסן הביאו לניצחון 4 - 2. צפרירים עדיין אחרונה.
נו נתניה אמרתי לך שקל זה לא יהיה עד המחזיר האחרון מי זה האחמד סבע הזה מאיפה הוא בא?כובש הרבה בזמן האחרון גם אבי אבינו מהכח מישהו יודע עליהם משהו?
ואצלנו הרצף האיום נשאר משחק אחד תיקו משחק אחד הפסד. יחי שבוע הבא תחגגו עלינו. ד"א כל הכבוד לאוהדי ירושלים שהביאו כמות יפה יחסית למרחק ועודדו כל המשחק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
רעננה שלום רעננה שלום מה המצב בקו האדום כנראה שהמצב מעולה , אחלה של קבוצה רעננה, אבל 2 גולים מקריים לא יותר מזה , גול ראשון גול עצמי, גול שני כולם עלו להתקפה כמו מפגרים השאירו את בריק לשמור על 2 שחקנים נתניה לא באה למשחק כי ראזאק היה חושך , בלי ראזאק אין קבוצה , אי אפשר ככה לסמוך רק על שחקן אחד, עטר גמר אותנו בהתחלה כשהוציא את זביטי ושם את טגה חבל אבל מזל שהקבוצות בצמרת לא ניצלו את זה. הרצליה - ירושלים , תגידו בשביל מה צריך לשלם לשופטים , הסעות , בשביל מה להתאמן כל השבוע , הרי זה ברור שהמשחק ייגמר 0:0 זה כמו צפרירים - ראשון