במשחק נגד הפועל, שמעו 15 אוהדים של הפועל יותר מכל האוהדים של הרצליה [אם היו בכלל] בכל האצטדיון בהרצליה... להרצליה אין קהל... השנה יימכרו פחות כרטיסים.. חיפה ונצרת עילית הם קבוצות של קהל יחסית ללאומית. עכו ורמה"ש מביאות פחות [לא הרבה, אבל פחות] מחיפה.. ומה שכתבו על זה שהפועל תורד ליגה.. חלאס לזיין בשכל ההתאחדות כבר אמרו שהם ישלמו את החוב.
נביא פחות מהפועל חיפה אבל יותר מנצרת עלית גם בבית גם בחוץ נקווה שהאנשים פה יפסיקו להיות טמעים ויסכימו לשלם כסף לכרטיס מחיר לילד יסתובב בסביבות 20 שקל מבוגר 35 לא יקר ולליגה לאומית זה משתלם בתנאי שמעמידים קבוצה טובה
קפטן הפועל עכו מיכה שושן חתם ל-3 שנים דודו גורש, אלון זיו ,מוטי כלטוב, אורן יעקב, אלי לוי, איציק כהן ויוני דן בטוחים כרגע הקבוצה נמצאת במו"מ עם - ישראל זויטי ממכבי נתניה הסיכוי שיגיע גבוה עם מכבי פ"ת להשאלת אלכס לויט לעוד עונה יניב לביא בלמה של מכבי נתניה שהושאל לקרית שמונה אחמד סבע מלך שערי מגד'ל כרום סיכם עקרונית עם תמיר שלוסברג בלמה המצטיין של מכבי צור שלום ייבחן הקשר קובי חסן עימו נוהל משא ומתן יצטרף כניראה למכבי הרצליה (מברוק..) מקורבי הקבוצה ממשיכים במסע לחיפוש 2 זרים ברמה גבוהה שרון אזולאי לפי העיתון מעדיף את עכו על פני שאר ההצעות שקיבל אבל הוא אומר "הכל שאלה של כסף יש כאן הנהלה טובה ומאמן טוב אם ירצו אמשיך אם לא אגיד תודה יפה עכשיו זו אופרה אחרת עכו בליגה הלאומית וצריך לשלם אחרת" עתידו של שחקן הבית ליאור דה כלבו עדיין לא ברור (למרות שלפי מה ששמעתי מהגזבר הוא נישאר) את קבוצת הנוער שעלתה אף היא לליגה הלאומית (הראשונה) ייאמנו אחד מהבאים - שלומי שטיקר - שאימן את קבוצת הנוער של הפועל חיפה בעונה האחרונה או דוד "טטי" חלפון - שאימן את הנוער השנה והעלה אותם ליגה. אחד השחקנים הגדולים של עכו בכל הזמנים אלון זיו זכה בתואר כדורגל העונה של הגליל המערבי מטעם העיתון כל זה לפי המקומון "צפון1" קבלו ראיון עם שחקן הפועל עכו ערן גאון "מסתובב בגאון" ערן גאון חזר העונה להפועל עכו קבוצת נעוריו וזכה לעשות עימה את ההישג הנכסף ולעלות ליגה. לגבי האפשרות שהקבוצה לא תשחק בבית אומר גאון : "יש לנו שחקנים טובים שיכולים להביא את הקבוצה לרמות הכי גבוהות בכל מגרש" כבר דובר רבות על ההישג שעשתה עכו כשהעפילה ללאומית , ורבים יזכרו את העונה הזו ביניהם ניתן למצוא את הקשר העכואי ושחקן הבית ערן גאון (25) גאון גדל בעכו ושיחק ב- עירוני שלומי, אבו סנאן , חורפש ועירוני נהריה השנה חזר גאון לקבוצת נעוריו ועשה עונה נהדרת והוא אמור להמשיך בסגל גם בעונה הקרובה. גאון : "החזרה שלי הביתה בהחלט השתלמה. לא חלמתי שנעלה ליגה , הפועל עכו זו חממה לשחקנים יש כאן תנאים של קבוצה מליגת העל , השחקנים והצוות המקצועי מרגישים כמו משפחה יש לנו הנהלה תומכת ומבחינתנו השמיים הם הגבול ואפשר להגיע רחוק מאוד" על העונה שרק הסתיימה אומר גאון כי היתה מעולה מבחינה קבוצתית אבל מבחינה אישית הוא מצפה מעצמו ליותר למרות שהיתה לו עונה טובה מאוד. ש - מה אתה אומר על הקהל שלכם? ת- קהל נפלא ותומך אבל עם הפוטנציאל שטמון בעיר הזו אני מקווה שיגיעו עוד אנשים ואני בטוח שהשנה הליגה תיהיה מעניינת ויהיו משחקים מותחים יותר טלויזיה ויותר תקשורת ונקווה שנחצה בסיום את קו העלייה לליגת העל ש- יהיה לכם מה למכור בליגה הלאומית? ת- אני חושב שהפועל עכו תדבר חזק בליגה הלאומית עם כמה חיזוקים טוסים רולי בשנה הבאה נחגוג עוד עלייה הכל יכול להיות" ש- מה דעתך על הגרלת המשחקים של הקבוצה? ת- הגרלה טובה מאוד, לקבוצה שרק עלתה ליגה זה מצוין לפתוח עם 2 משחקי בית ונקווה וצבור את מלוא הנקודות ש- מה המטרות של העונה הבאה? ת- לשחק כדורגל יפה להנות ולהגיע כמה שיותר גבוה ש- מה אתה אומר על כך שאולי תאלצו לארח מחוץ לעכו? ת- קבוצות שמגיעות לעכו מאבדות נקודות כבר בדרך אבל יש לנו שחקנים טובים שיגולים לשחק גם מחוץ לעיר ויכולים להביא את הקבוצה לרמות גבוהות בכל מגרש ש- יש לך שאיפות מיוחדות? ת- זה חלום של כל שחקן שמשחק בעיר ובמיוחד לי בתור שחקן בית להגיע עם הקבוצה לליגת העל ולשחק איתה שם
תודה אחי ואין לי איך לאשר אני יכול להגיד לך שמה שכתבתי למעלה העתקתי מילה במילה מהעיתון אני מאמין שהוא באמת יבוא אליכם והוא שחקן מעולה באמת יוסיף לכם אני מקווה שנביא עוד כמה שחקנים ברמה עם ניסיון כמו זויטי והייתי מביא את דודי וטורי מאשקלון
רצוי שלקראת פתיחת העונה נפתח נושא חדש כי עד אז הנושא הזה יתמלא בהודעות אני רוצה להיות זה שיפתח את הנושא עם לא אכפת לכם כמובן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_jokercolor.Xxx :aaasecr: :aaa21:
אני לא רואה שום סיבה שיפתח נושא חדש לליגה הלאומית. הדיון הזה יהיה הבית של הליגה הזאת באייסוקר עד ה-21.5.05 וכמה ימים אחריו.
מה שלום אלון זיו?אם תראה אותו תשאל אותו על אוהדי כפר סבא ותיראה מה הוא יענה לך,גם טטי חלפון שיחק כמה משחקים אצלנו ועזב להרצליה,בכל מקרה הזדמן לי לעבור בעכו לפני שבועיים וראיתי מבחוץ את המגרש(לא השתנה),אתם הולכים לשחק בו בלאומית?ועוד שאלה לפני 9 שנים שירתתי בצפון והכרתי כמה עכואים קרועים בראש,חיים לחמיש וחיים סילוק,אם אתה מכיר עדכן.
חיים סילוק מוכר לי גם את השני אני בטח מכיר בפנים אלון זיו דוקא דיבר על האוהדים שלכם שאהבתם אותו והוא אחלה שחקן טטי חלפון אבא של אחד החברים הכי טובים שלי מושיקו שמשחק בנוער של מכבי חיפה טטי מאמן את הנוער של עכו והעלה אותם לליגה הראשונה בארץ השנה. בקשר למגרש תוך 3 שנים מקימים פה איצטדיון ברמה עד אז משפרים את המגרש שלנו בונים יציעים. משפרים מקלחות. משפרים חדרי הלבשה. משפרים עמדת שידור וכאלו.. המגרש יהיה ראוי לליגה הלאומית והוא יהיה המגרש הכי ביתי בליגה תזכרו את זה
למי שאמר שוילנר וחסן עוזבים זה לא נכון כי הם חתמו בנתניה לעוד עונה ואני כאוהד נתניה ייתן דיווח קטן:גולן חרמון בלם בית"ר ירושלים בעונה החולפת סגר לשנה בנתניה עם אופציה לעוד כמה שנים שוער גנאי צריך להגיע למבחנים המושאלים:רן קוז'וק משה גולדברג ועקיבא מגרשוילי חוזרים לקבוצה והשבוע תתקיים פגישה בין בעלי נתניה לבין איציק זוהר והמדות הזה שחושב שנתניה תרד ועכו יעלו יתקשרו מבלוקבסטר ואמרו שתחזיר תסרט שאתה חי בו!!!!! נתניה אימפריה!!!!
קודם כל יכול להיות שאתה צודק אבל אתה לא יכול לרשום הודעה ראשונה ולהתפרץ על כולם. השנה תהיה ליגה משוגעת 9 מתוך 12 קבוצות יכולות לעלות(רמה"ש, ראשל"צ, קרית גת.) אני לא בטוח בכלל שקובי חסן חתום בנתניה כמו שאני לא בטוח שהוא בהרצליה למרות שלפי קובי בלדב(חבר טוב של אבא של חבר שלי) הוא בהרצליה בהצלחה לכל הקבוצות חוץ מהפועל כפר סבא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue3.Xxx מכבי הרצליה והפועל עכו לליגת העל :aaa021: