אני מה זה צוחק היום. דירק קאוט, האיש שכל כך אהב את פיינורד בוגד עכשיו בגיל 31 ב'קבוצתו' ובוחר חד וחלק בשביל הכסף. פיינורד מאד רצו לצרף את החלוץ, אבל קאוט רצה להרוויח יותר כסף. נו טוב, מה חדש? שחקנים פשוט רק חושבים על חשבון הבנק...
בשיקטאש מעוניינת להחתים את דויד אוספינה, השוער הקולומביאני של ניס. אוספינה שוער מצויין, לטעמי גדול על הליגה הטורקית ועל ניס. האמת שקיוויתי שתהיה עליו קצת יותר התעניינות, גם לאחר ההצגות האחרונות שלו מול פרו ואקואדור. מקווה בכל זאת שהוא יעבור לקבוצה חזקה יותר באחת מהליגות הבכירות של אירופה, אם כי עדיף בשיקטאש מאשר ניס, שם הוא רק נאבק בתחתית. הטורקים מן הסתם זוכרים חסד נעורים לשוערים קולומביאנים אחרי מונדראגון, קורדובה, דויד גונסאלס ולואיס מרטינס, אם כי השניים האחרונים הצליחו פחות. http://www.ligtv.com.tr/haber/kartalin-gozu-onda
אחרי שעידכנתי שמיז'ונאריוס בודקת אפשרות לצרף את חואן פאבלו פינו, גאלאטסאראי ביקשה ממנו להגיע לתחילת האימונים לאחר שהסתיימה ההשאלה מאל-נאסר הסעודית מאחר ובכוונתה לרשום אותו לליגת האלופות בו היא תשתתף העונה. אולי סוף סוף אני אוכל להנות ממנו כמו שצריך, כי למרות כל הקבוצות שעבר לא בהצלחה רבה, לבחור יש כדורגל והוא בסה"כ בן 25. יכול לתרום המון לטורקים אם רק יתנו לו את הצ'אנס.
בגלל אי סדרים פיננסיים כאלו ואחרים בשיקטאש לא רשאית להשתתף במפעלים האירופאים לחמש השנים הקרובות. אני אומר שצריך גם להשעות את פיפ"א (למרות שפה מדובר באופ"א) מניהול הכדורגל לאור מה שנחשף בארגון בשנים האחרונות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
סבבה אחי, רק כשזה יהיה רשמי אז תוכל להגיד רשמית. בינתיים זה רק דיווחים תקשורתיים. סוף סוף הוא הולך...חיכיתי לזה.
כי הוא חתיכת אוברייטד. הוא שחקן שמסוגל לשחק רק בעמדה אחת, הוא נפצע כל משחק שני לחודשיים והוא גם לא תרם אף פעם בסטטיסטיקות כמות נכבדת של גולים ובישולים, למעט אותה עונת טראבל. סניידר הוא שחקן שמוריניו הרים ומרגע שמוריניו הלך נשאר בעיקר השם הגדול ושחקן טוב, לא יותר מזה. הוא חי בסרט שהוא שווה 6 מיליון יורו לעונה, וחיכה להצעות מאנגליה, אבל האנגלים לא פראיירים, 6 מיליון יורו לעונה על פצוע כרוני ושחקן שהוא לא עד כדי כך טוב ודי מלא אגו זה בזבוז משווע של כסף.
רכש אדיר לגלא, החלטה מטומטמת שמבשרת על סיום קריירה של שחקן נהדר שעם קצת יותר שכל היה מגיע למועדון בכיר בהרבה.