הליגה הטובה בעולם חוזרת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י לירן, ‏17/2/03.

1. gilb Member

פספוס ענק של ארסנל, דומה להפסד הבית ללה קרוניה בעונה שעברה.
    המבחן של ארסנל יהיה שבוע הבא
    המנצחת בשבוע הבא תעלה שלב
    תיקו והמצב של ארסנל יהיה רע מאוד
    כי אסור יהיה לה להפסיד בולנסיה
    אם ארסנל לא עולה שלב בליגת האלופות היא גם לא לוקחת אליפות
    זה יגרום לזעזוע בגלל שונגר כל הזמן משדר שהם הולכים עד הסוף

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

יובה שלחה בקשה לאוופ"א שתדחה לה את המשחק היום באולד-טראפורד מכיוון שנשארו לה בסגל 15 שחקנים בלבד בגלל פציעות.

3. juva Member

תראו אפילו שבתור אוהד בארסה אני מאוד מתלהב מהמשחק הזה, לדעתי צריך לקחת אותו בערבון מוגבל, יותר משבארסה שיחקה טוב, אינטר פשוט הייתה גרועה!! נכון בארסה היו ביום מעולה, אבל אינטר, פשוט לא הייתה טובה, על מרכז השדה (ששדרני ערוץ הספורט נהנו לברבר עליו), לאינטר פשוט לא היה, אם לשים לב, העמידה של שחקני אינטר הייתה פשוט נוראה, כאילו הם לא שמעו על המילה "לחץ" בהתקפות של בארסה, היו 4 שחקני אינטר על שחקן לא חיוני של בארסה בזמן שלסגור נתיב מסירה- אף שחקן אינטר לא יכל לעשות, נכון שהמשחק היה משחק מעולה של הארנבון אבל חלק מהמשחק שלו מגיע לאינטר...גם ברצלונה לא הייתה משהו בהגנה, אינטר התעללו בהם, טעויות של שחקני נוער, עוד פעם אפשר היה לראות "קרחות"(כמו עם אינטר) במגרש והבעיה היותר קשה זה שההגנה הלכה אחורה כל הזמן, ועוד לא דיברתי על הקרנות של אינטר(ועל בוננו)...

שורה תחתונה: בארסה אולי הביסה את אינטר, אבל היה בזה הרבה מזל, הדבר החשוב(מבחינתי) זה שאינטר עכשיו ב"מיני משבר" ושבארסה קיבלה זריקת מוטיבציה רצינית...
    ---------

4. בועז Member

אני מסכים עם הרבה דברים ממה שאמרת.....

למשל, בארסה עדיין לא במיטבה, ואינטר אכן הייתה גרועה, אבל, אפשר לראות שבארסה עולה על דרך חדשה וטובה, ונקווה שסביולה יצליח לתת את התפוקה שכולם מצפים שיתן.
    אני רוצה להתייחס רגע לקלייברט, שאתמול אכל את המגרש וירד למטה כאילו והיה שחקן נוער החייב להוכיח למאמן שלו את כישוריו.
    ואז, הגיע הפרס על העבודה הקשה-השער.

עכשיו לנושא קצת שונה-
    שמתם לב, ששמות גדולים זה כבר כמעט כלום בכדורגל?
    נכון, זה נוצץ ומושך הרבה אוהדים, אבל בכל זאת קבוצות מרובות בכוכבים תמיד אבל תמיד יתקשו מול קבוצות עם שחקנים צעירים שחובת ההוכחה היא עליהם.
    דוגמא מצויינת לכך הייתה אתמול, במשחק ארסנל -איאקס למי שראה, אבל לא רק שם.
    אל תשכחו שבאירן אמרה שלום יפה לליגת האלופות, אחרי תצוגות מבישות, ואל תשכחו את באזל שהפתיעה את ליברפול, וכמובן, מכבי חיפה, שבהופעת הבכורה שלה בליגת האלופות עשתה דברים במובן גרנדיוזי, ממש ללקק את האצבעות.

5. שגיא Guest

תענוג. זה המילה לתאר את המשחק של בארסה אתמול. פשוט תענוג.

תגידו לי...
    מתי בפעם האחרונה ראיתם את פטריק קלייברט רץ בהגנה, מחלץ כדורים, כאילו הוא קשר עושה משחק?
    מתי בפעם האחרונה ראיתם את קלייברט כובש? (לפני חודש...)
    מתי בפעם האחרונה ראיתם את חאבייר סביולה, משחק כזאת חופשיות, מגיע למצבים, משפיל שוב ושוב הגנה אילטקית, מתי?
    מתי בפעם האחרונה ראיתם את מיכאל רייזיחר משחק ככה בגנה???
    מתי בפעם האחרונה ראיתם כזאת תצוגת כדורגל של בארסה?
    מתי בפעם האחרונה ראיתם אותם מנצחים? ועוד 3-0, ועוד קבוצה מהדרג הראשון באירופה? מתי?
    ועוד יותר, מתי בפעם האחרונה ראיתם קבוצה מנצחת 11 נצחונות רצופים בליגת האלופות? (פה אני אעזור לכם, אף פעם!)

אפילו לואיס אנריקה שיחק! אחרי יותר מ3 חודשים!!!

משחק שהיה פשוט כיף לראות, כל השחקנים השקיעו, ולמען האמת רמסו את אינטר שאפילו לא ניצלה משחק ירוד מאוד של בונאנו...
    המשחק הזה נותן הרבה מאוד אופטימיות להמשך, הן בליגה הספרדית וכמובן בליגת האלופות!
    סביולה חזר, קלייברט חזר, ולא סתם חזרו, הם חזרו בגדול!

6. Fernando Cavenaghi Member

מתי בפעם האחרונה ראינו משחק טוב בשער של בארסה? ריזיחר שיחק מעולה בשער עם שתי הצלות אבל בונאנו עושה בושות. אם בארסה רוצה להמשיך טוב היא חייבת שוער (אנקה לא בא בחשבון)

7. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנשים, ניוקאסל חזרה למאבק על השלב הבא. ניצחון משכנע 3-1 בחוץ על לוורקוזן, מעמיד אותה במרחק של 3 נקודות מאינטר. אמנם היא תצטרך לעבוד קשה מאוד בשביל לעלות, אבל עדיין זה בהישג יד.

וחוץ מזה, בית ב:

מה שקרה זה שיש 3 קבוצות מועמדות, ואחת בחוץ. כולן ניצחו את רומא, ועשו ביניהן תיקו. כמובן שזה משרת את אייאקס בעיקר, מכיוון שאת תוצאות התיקו שלה עם הגדולות היא עשתה בחוץ. בהנחה שהיא תנצח את רומא בחוץ (כמו שתי האחרות בבית), יש לה שני משחקי בית, ש4 או אולי אפילו 3 נקודות מהן יספיקו לה לשלב הבא. 2 נקודות יבטיחו לה גם עלייה במצב של הכרעה במשחק בין ארסנל ל-ולנסיה. בכל מקרה, המצב של ארסנל הכי פחות טוב מהשלוש, בדיוק מהסיבה ההפוכה של אייאקס.

8. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

1-0
    http://eur.news1.yimg.com/eur.yimg.com/xp/empics/20030218/20/1707232934.Xxx
    2-0
    http://eur.news1.yimg.com/eur.yimg.com/xp/empics/20030218/21/1518548681.Xxx
    1-0
    http://eur.news1.yimg.com/eur.yimg.com/xp/ap_photo/20030218/all/l745659.Xxx

איזה 3 משחקים היו לנו אתמול.... ליגת האלופות במיטבה...

9. Don p1 Member

תענוג לראות אותה חוזרת..
    ויש עוד הרבה לפנינו..

היום משחק המחזור הזה לפי דעתי, מנצ'סטר יונייטד - יובנטוס.
    לא צריך להרחיב הרבה על המצב במנצ'סטר, העימות בין פרגסון לבקאהם תפס את הכותרת בימים האחרונים, אבל מנצ'סטר פשוט לא משחקת טוב, וראינו את זה גם מול הסיטי וגם בגביע מול ארסנל, לעומת זאת יובה מגיעה פגועה וחולה. לאלכס דל פיירו הפצוע מצטרפים כמה שחקנים שחולים בינהם :בופון, בירינדלי, זמברוטה, סאלאס ודי ואיו שנשארו בטורינו, אליהם מצטרפים גם ליפי שסובל מחום ותוראם שהראה הבוקר סימני שפעת. יובה אומנם קראה לכמה שחקני נוער אבל לא ברור איך יראה הרכב הקבוצה היום.

האיטלקית השניה, מילאן תארח בביתה את לוקמוטיב מוסקבה מוסקבה למשחק שאמור להיות קל לשחקניו של אנצ'לוטי שנמצאים במשבר ומחפשים ניצחון אחרי כמה שבועות.
    מסתמן כי אנצ'לוטי יפתח רק עם חלוץ אחד, למרות קריאותיו של ברולוסוקוני לשחק תמיד עם שבה ואינאגי ביחד. היום יפתח אינזאגי בודד בחוד ומתחתיו יחזור רוי קוסטה לקישור.

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ריאל חייבת היום ניצחון וחסר לה אם היא לא תנצח, אבל לי דווקא יש הרגשה שיהיה משחק תיקו רב שערים כזה, או שפשוט סתם תיקו... דורטמונד קבוצה טובה והיא נמצאת במצב טוב ויודעת שתיקו זה תוצאה מצויינת אז היא תעלה שאפתנית מאוד ועם הרבה מוטיבציה.

אבל המשחק הגדול של היום הוא באמת מנצ'סטר- יובנטוס. אבל המשחק הזה מאבד לדעתי די הרבה מהלהט בגלל ההרכב החסר של יובנטוס כי זה מוריד מהעוקץ של המשחק וחבל על זה. לפני המשחק ולפני כל הפציעות הייתי משוכנע שיובנטוס הולכת לנצח את המשחק הזה, אבל עכשיו אני בספק עם היא מסוגלת לזה. (אבל עדיין יש לה את טרזגה...)

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לדעתי הסיפור אחרי הפגרה זה האיטלקיות.

הם לא חזרו בכושר של לפני הפגרה.
    רומא- זה לא הפתעה גם לפני זה היא הייתה חלשה ולא היה לה מה להציע.
    אינטר- כולנו זוכרים את מילאן ההתקפית והמלהיבה של לפני הפגרה, אבל ראינו איך היא שיחקה יום שלישי בברצלונה, לא מסודר, לא החלטי ומאוד מאוד חסר עוקץ. לבארסה אין הגנה מי יודע מה ועדיין לא התקשתה מול אינטר.
    יובנטוס- את האמת יובנטוס אין ממש מה להאשים בגלל ההרכב החסר ועדיין שיחקה לא רע אבל לא הגיע כמעט בכלל למצבי הבקעה ואני מאוד התאכזבתי מטרזגה שלא הורגש בכלל במשך כל המשחק.
    מילאן- לדעת רבים מילאן הייתה הקבוצה הטובה ביותר לפני הפגרה, והנה אחרי הפגרה לוקומטיב באה לסאן סירו ומילאן בהחלט יכולה לשים לרישתה איזה 3-4 חתיכות, אבל מילאן הייתה צריכה לחכות עד לאמצע המחצית השנייה כדי לנצח 1-0 קטן ולא מספיק.

12. Julian Joachim Member

אני חייב לציין שעד אתמול תמיד חיבבתי את יאן קולר, אבל עכשיו אני פשוט מעריץ אותו.

שחקן בכזה גודל, שנראה כל כך לא גמיש ובמבט ראשון הייתי אומר שהוא גולם שלא יעשה כלום, פשוט מדהים אותי. המון טכניקה יש לו ברגליים, וגם הרבה מוטיבציה להוכיח את עצמו (כנראה על חשבון שנים שבהן הוא לא ממש שיחק ברמות הגבוהות). גם המסירות שלו לאברטון המצויין גם הוא היו פשוט נפלאות.

שחקן שחקן.

13. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

את יאן קולר אני כבר יחסית מכיר ביכולת אבל ממש התלהבתי [בדקות המעטות שראיתי את המשחק אתמול] מהברזילאים של דורטמונד יש להם טכניקה מדהימה אבל הם קצת הולכים עם הראש בקיר..

14. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בהחלט מסכים עם אדום בנשמה, וגם מקווה שהמגמה תימשך ואינטר תיפול.
    חוץ מזה אני גם מקווה שיובנטוס שיחקה רע בגלל ההרכב שבו היא שיחקה ולא בגלל שום דבר אחר. מנצ'סטר פשוט קורעת כל קבוצה שהיא משחקת נגדה. תחשבו על זה: מנצ'סטר ניצחה העונה את כל המשחקים שלה בצ'מפיונס, חוץ מאחד..... והוא מול חיפה....
    בכל אופן מנצ'סטר כבר ברבע גמר, ואני מניח שגם יובנטוס, אחרי דפו של אתמול. נאי רק שוב מקווה שיובה תחזור לעצמה.

15. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגבי יאן קולר: תמיד הוא נראה לי כשילוב בלתי מוצלח של אורן ניסים ויאפ סתאם. אבל עד גמר גביע אופ"א שנה שעברה... הוא הבקיע גול אדיר, וחוץ מזה הפגין טכניקה יפהפיה. חוץ מהפנים שלא ממש מקרינות אינטיליגנציה, הוא באמת אחלה.