הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. Ajax Amsterdam Member

‏פ.ס.וו היו טובים יותר כל העונה, שיחקו יותר יפה, הבקיעו יותר ומגיע להם אחרי החודש האחרון שאייאקס רק מפשלת.
    ‏שנתיים המועדון הזה עבר פירוק מקצועי ואלו התוצאות. קבוצה בלי הרבה ברק וכישרון והרבה טראורה והנדרסונים שבאו להעביר זמן.

‏בסדר ננשום עמוק כי יש ליגת האלופות עונה הבאה ופריולי השיג מה שצריך אבל אני לא יודע איך לאכול אותו כי הוא התמודד בסך הכל עם מקלות ואבנים, מצד שני הוא טקטית וצורת משחק כזאת? לא יכולים להביא תארים באייאקס.

‏עונה עם ניצחונות גדולים ורגעים נחמדים נגמרת במפח נפש אבל עוד יהיה טוב❌❌❌

AFCA ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  2. alexshw Member

רמקו כיוף

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

השער האחרון באמת מזכיר משהו שקורה לכיוף. זה כבר התחיל עם העבירה המטומטמת של סוטאלו ונגמר בשוער שפשוט פישל במאני טיים. התחלתי את הערב בהרגשה שלא אחייך בסוף, איכשהו עוד חייכתי בהמשך, אבל לקבל כזאת שער בתוספת של התוספת זה פשוט אכזרי.

מקצועית אין לי שום בעיה להודות שלא מגיע לנו אליפות, רק שבחינה רגשית זו לקבל בומבה לפרצוף....

4. Andrei Kanchelskis Member

הכסף של ליגת האלופות קודם לכל ואותו אייאקס הצליחה להשיג בניגוד לכל התחזיות שחזו לה מקומות 4-6. מעונה כזו עם כל הטרגיות והכאב שבה אפשר רק לצמוח ולהשתפר.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אני עוזב לרגע את המחזור האחרון ואלך איתך לעונה הבאה ללא ספק שהכסף של ליגת האלופות מאד חשוב, אבל לדעתי יש עוד מספיק שאלות שעליהן עדיין אין לנו תשובה. אני לגמרי לא משוכנע שאנחנו נוכל רק לצמוח ולהשתפר. יש מספר מוקשים בדרך!

תסתכל למשל על נושא המאמן. האם פאריולי ימשיך? האם מה שקרה בשבועות האחרונים חרץ את גורלו? אל תשכח שהתרבות שלנו שונה מזו של האיטלקי. מחנה ה"אנטי" כמו אנשי הטלחראף חוגגים עכשיו. בשבילם מה שקורה בימים אלה לאייאקס היא הוכחה שפאריולי לא מתאים לאמן אותנו. בסיטואציה הנוכחית האם מאמן אחר יעשה עבודה יותר טובה? לדעתי לא...

מצב הסגל. המושאלים חוזרים, אבל לדעתי אף אחד מאיתנו מצפה לזה בכליון עיניים. מיסלינטאט סיפק להם סיבה טובה לא לעזוב כשאותם השחקנים יקבלו העלאה רצינית במשכורת אם נשחק בליגת האלופות. האם נשחק בתחרות הכי קשה באירופה עם שחקנים כמו מדיץ', סוסה, אקפום, פורבס ואחרים? ברור לך שללא חיזוק אמיתי אנחנו עלולים לספוג מכות באירופה דבר שקרוב לוודאי יגרום גם לבעיות בליגה (פלוס פציעות). השאלה היא עד כמה ראשי אייאקס הולכים להשקיע בכסף המובטח? האם הסגל המאד בינוני לא יחלש שוב אם שחקן כמו האטו יעזוב? או טיילור? יש בנוער כמה כשרונות נחמדים, אבל שום דבר מבטיח שמחליפים של אלה שיעזבו יהיו באותה הרמה הנחוצה.

כן או לא אליפות ביום ראשון, לדעתי העתיד שלנו עדיין די מעורפל ולא ברור. הבסיס עדיין לא יציב! אני באמת מקווה שאני טועה, אבל ההרגשה שלי היא שיותר מדי אוהדים חושבים שהנה הכסף הגדול מגיע ואייאקס חוזרת בגדול.

AFCA אוהב/ת את זה.
  6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לקראת המחזור האחרון העונה ידיעה מעניינת שמפרסמת העיתון המקומי של אמסטרדם "הט פארול". לדעתם הדירקטוריון וההנהלה ביקשה מפאריולי לשחק בעונה "יותר התקפי". אם זה ככה כדאי שיחזקו את הקבוצה כמו שצריך כי אם הם לא מבינים שאיטלקי עשה העונה קסמים עדיף שלא ידרשו יותר מדי דברים.

אם זה נכון אני לא יודע, אבל לדעתי האווירה הכללית היא שבעונה הבאה הבעיות עלולות שוב להחמיר. אם לא ניקח מחר את הצלחת זה מתסכל, אבל כשמסתכלים על המציאות אז באמת זה היה הישג להתקרב לאליפות. כמו תמיד חלק מהאוהדים לגמרי לא מציאותי וחושבים שתוך שנה אנחנו גם "נשחק התקפי וגם נזכה בפרסים". בעיניי זה לא ריאלי לכן אני חושש שאם הדירקטוריון וההנהלה ידרשו מפאריולי לקחת יותר סיכון במשחק הבעיות הגדולות שוב ייחשפו.

ידיעה מצחיקה...באיינדהובן העירייה כבר תלו דגלי אליפות ברחבי העיר...יהיה פשוט גדול אם בסוף ניקח את הצלחת. ואומרים שאנחנו יהירים....

מילה אחרונה לגבי המשחק בכרונינגן. ההתאחדות החליטה לפתוח בחקירה של האירועים אחרי שריקת הסיום. השוער המארח, אטיין פאסן, ובלמה של אייאקס, אחמצ'אן קאפלן נראו מכים יריבים. כרגע עוד אין החלטה סופית בעניין, אבל הרבה זה לא ישנה לנו...

7. עומר1 Member

מה שקלאסן עושה על כר הדשא כל קשר בארדיווזיה יכול לעשות ואף יותר

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בסופו של דבר יש אולי קצת צדק. לפ.ס.וו יש את הסגל הטוב בליגה, פאריולי הוציא מים מן הסלע באמסטרדם, אבל כשהגענו למאני טיים פשוט נחנקנו פעמיים. אין מה לעשות, לראות אחרים חוגגים ממש לא נחמד, אבל בתחילת העונה היינו קונים את הסיום הזה.

לאייאקס יש עכשיו המון עבודה לעשות ויהיה מעניין בחודשים הקרובים. המקום השני כאמור הפתעה נעימה, אבל זה כן אומר שנצטרך סגל יותר טוב כשיחזרו לשחק. כמובן שהשאלה היא גם אם פאריולי ימשיך ואת זה אני ממש לא יודע. אם זה תלוו בי כן, אבל לי אין שום השפעה בעניין...

עונת 24/25 עוד לא הסתיימה כשמשחקי הפלייאוף השונים יקבעו את חלוקת הפרסים הסופית. אלמיירה סיטי, ר.ק.ס ירדו לליגה השנייה. ווילם טוויי תלך למבחנים. בליגה השנייה כבר התחילו עם הפלייאוף כשדן בוס, טלסטאר, ודורדרכט העיפו ביומיים האחרונים את קמבור, אדו דן האח ודה חראפשחאפ שגמרו את העונה.

משחק הפלייאוף הבא יהיה ביום שלישי כשדן בוס תארח את טלסטאר.

Don Joan Roman, הרצליה עד המוות ו-AFCA אוהבים את זה.
  9. עומר1 Member

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@עומר1
    כבר ציפיתי שפאריולי יעזוב, אבל לא ציפיתי שזה יהיה בגלל חילוקי דעות קשים עם קרוס וחבריו. אני מקווה שבסוף אצטרך פה לאכול את הכובע, אבל לדעתי אי אפשר בסיטואציה הזאת לדרוש מהמאמן לחזור לשחק התקפי. מאד חושש שבעונה הבאה לא נתקרב לצלחת. באמת מקווה שהחששות שלי לא יתגשמו...

11. alexshw Member

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אייאקס מודיעה רישמית שפאריולי החליט לעזוב.

13. AFCA Member

פאק. קשה לי לראות איך עונה הבאה לא נראית כמו הסגנון של 2 העונות הקודמות.

Ajax Amsterdam ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  14. alexshw Member

מבאס לאיאקס

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב, באייאקס החליטו כנראה ללחוץ על כפתור ההשמדה העצמית. להגיד שאני כועס זה לא מתאר את מה אני מרגיש. זה הרבה יותר גרוע מזה. פאריולי לא היה מושלם, אין מאמן שכזה, אבל הוא ראה בצורה הכי טובה את המגבלות של הסגל. אני באמת מתקשה ברגע הזה להבין את הקבוצה שאני אוהד כל כך הרבה שנים. אגב, בטלחראף חוגגים היום את אליפות פ.ס.וו...וולנטיין דריסן אמר הבוקר שמדובר בברכה שאייאקס לא זכתה באליפות. וזה אומר ליצן שעובד ב"עיתון הבית" של אייאקס.

היה לי ברור שפאריולי קרוב לוודאי לא ימשיך, אבל לא ציפיתי שזה יהיה בגלל "ויכוחים מקצועיים מהותיים בין ראשי אייאקס למאמן שלה". קראתי כבר שהמועמדים להחליף את פאריולי הם טן האח ופול סימונס מאמנה של האיגלס.

רק יכול להגיד שאני מאד שמח שפאריולי היה המאמן שלנו והוא תמיד ישאר בליבי. Grazie Francesco

Ajax Amsterdam, הרצליה עד המוות ו-AFCA אוהבים את זה.