הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by de Middenweg, Aug 8, 2015.

1. עומר1 Member

האפייה הזה ממה שראיתי באייאקס הצעירה הוא בטוח לא יותר גרוע מהגאיי הזה

2. Ajax Amsterdam Member

https://x.com/drorh12/status/1921606700034883872?s=46

הסיכום שלי לדברים, הקבוצה הזאת לא מספיק מוכשרת אבל אני לא שוכח איפה היינו . אני הייתי קונה תסריט כזה בתחילת העונה.
    את המטרה שלנו השגנו, הבקבוק? מפואר בכל קנה מידה

AFCA, de Middenweg and Don Joan Roman like this.
  3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה בדיוק הדבר. אייאקס (עדיין) לא יצאה מהבור שהיא בעצמה חפרה. אף אחד היה אומר בתחילת העונה שהקבוצה הזאת תתקרב לצלחת. יותר מזה, אנחנו עדיין מובילים את הטבלה....אני מאד מאוכזב, וזה בניסוח עדין, אבל אני גם מאד מציאותי. במשך שבועות כולם בהולנד צחקו על פאריולי שהוא לא רוצה להגיד שאנחנו בדרך לאליפות. אז הנה הסוף כנראה לא שמח. המאמן האיטלקי לא נקי מטעויות (לא במקרה הזכרתי את ברובי), אבל איפה פיינורד למשל היום?

כבר אמרתי ואגיד זאת שוב. אם או בלי צלחת אנחנו לא נראה בזבוזים א-לה מיסלינטאט. קרוס עובד בימים אלה כדי להחתים מספר צעירים. המגן המרוקאי שרצינו לא יגיע בגלל שהחליט להשאר במכלן, אבל החתמנו צעיר שגם היה מבוקש בדורטמונד. ימים יגידו אם הבחור החדש יהיה החלוץ הפותח בבוגרים, אבל מה שקרה לפני שנה היה הרבה יותר גרוע מאשר היום...

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוויט מצוין. אי אפשר לסכם את זה יותר טוב. מה שכן, לא צריך לשכוח שלפאריולי לא היה כסף רציני בשביל לבזבז. בסוף היום אנחנו בעונה שאולי תגמר בעצב, אבל יכול להזכר כאחת שמסמלת את הקאמבק שלנו...

5. עומר1 Member

הביקורת היחידה שלי על פאריולי שהוא הרבה פעמים מעדיף ניסיון ושליטה על פני יצירתיות
    היום זה היה ממש בולט שאפילו הקישור של ניימכן יותר יצירתי משלנו
    ככה זה שאתה משחק עם הנדרסון וקלאסן ועוד מוסיף את ברחהאוס באגף

6. עומר1 Member

מקווה שפאריולי ישלב במשחק הבא כמה שחקנים שאולי יכולים להוסיף לנו יצירתיות
    שחקנים כמו ארון באומן מוקיו פיץ גים אולי סטור לא רושם בונידה כי מאז הארכת החוזה ההופעות שלו באייאקס הצעירה מאוד פושרות
    החוסר ביצירתיות מתחיל מקו ההגנה

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@עומר1
    לדעתי פאריולי חשב שהניסיון בגיל עם ההרכב שלו יתן לנו את הניצחון. לצערי דווקא אלה שאמורים היו להוביל לא עשו את זה. יותר מזה, הם כבר זמן מה "נחנקים". ציינת את קלאסן וברחהאוס שהיו חלשים, אבל מה דעתך על טראורה?

מה שקורה זה שפשוט כולם נחנקים. הייתי בהחלט נותן למישהו כמו מוקיו או פיץ' ג'ים את חולצת ההרכב ביום רביעי, אבל אל תצפה לנסים. יותר מזה, אם כבר טעות של המאמן. פאריולי גמר עכשיו את ברובי. מבחינתי החלוץ צריך לעזוב בסוף העונה, אבל לדעתי גם אתה יודע שיש לנו עכשיו רק עוד חלוץ אחד בסגל...

מאד לא פשוט לדעת שיש כרגע המון שמחה לאיד, זה יהיה ביום רביעי עוד יותר גדול, אבל לך תדע אולי יקרה נס. קשה לי להודות שאני שמח שהבטחנו היום את המקום השני כי זה באמת מאד חשוב לנו לעתיד, אבל בסוף אני רוצה את הצלחת.

נו טוב, בוא לא נרים ידיים...