הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

2-0 בסיום לפ.ס.וו.
    כרגע קרב האליפות הפך להיות למרוץ בין שתי קבוצות. לא ראיתי את המשחק בדה קויפ, אבל אני מרגיש שהאלופה הנוכחית פייבוריטית לעוד כתר. הדבר שיכול להרוס לה: שני משחקים נגד את' מדריד והמשחקים בגביע. לאייאקס נותר רק להתרכז בליגה...

ההתאחדות כבר החליטה שייערך בדיקה לגבי הארועים בדן האח. לא צריך להיות חכם גדול כדי לדעת שהקבוצה תקבל עונש. לדעתי אם בעונה הבאה אדו תארח את אייאקס ללא קהל אותם דיבילים מקבלים את מה שמגיע להם. עוד עונש כמו שאוטרכט קיבלה רק תחזק את המשך הגזענות במגרשים.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

היום לפני 3 שנים....(וניצחנו 3-0...)

3. c_web Member

המחזור ה 19 יצא אתמול לדרך כשכרונינגן אירחה את NEC, זה הסתיים ב 0-0.
    מחר AZ תארח את פיינורד למשחק קשה.
    בין לבין השבוע סטיין וייטנס מווילם עבר ל AZ, כאשר חוס הופרטס עבר בהשאלה לווילם. מוניר אל המדאווי סיים את הקאמבק שלו ועבר לאום סלאל מקטאר.
    המחזור הזה כולל משחקים מעניינים: אייאקס תארח הערב את ויטסה ומחר PSV את טוונטה.

4. AFCA Member

איך היית מסכם את התקופה שלו? זכור לי שהתרשמתי ממנו כבלם מאוד מוכשר בהירנביין , אבל כל פעם שראיתי משחק שלכם/תקציר לא עשה עליי רושם טוב במיוחד..

5. Joel Member

חוץ מפה יש עוד פורום שעוסק באוהדי אייאקס?

6. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

לא, רק ההזויים בקבוצת פייסבוק.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

AFCA אוהב/ת את זה.
  7. Joel Member

ואם למישהו יש אתר טוב שאפשר לראות משחקים של אייאקס וכו' ? שרואים טוב כמובן
    תודה

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אייאקס מנצחת 1-0 את ויטסה. שוב סיליסן לא סופג. 11 שערים ב-19 משחקים. שונאינו סובלים בשבועות אלה...לי ברור שהקבוצה צריכה להשתפר בשביל להותיר רושם יותר חיובי באירופה, אבל גם היום ניצחנו בצדק. נכון ויטסה רצתה ללכת קדימה, אבל חוץ מבעיטה מסוכנת אחת האורחת לא איימה על השער. יונס, מיליק ופלטמן יכלו להגדיל את התוצאה, אבל החטיאו.

תוצאה מינימלית, אבל נדמה לי שאייאקס כבר שמרה 12 פעם על רשת נקייה בארהדיביסי (אין לי כח לבדוק...). אליפויות לוקחות עם הגנה. וזו בדיוק הבעיה של האוהדים האחרים. לפ.ס.וו מותר לקחת ככה אליפות. לא.ז אלקמאר, לטוונטה. רק לנו לא. אם אנחנו מנצחים כל שבוע 5-0 אז היריבות פותחות רגליים. אם אנחנו מנצחים כמו היום אז זה מזל ואייאקס לא רוצה לעבור את החצי. בקיצור, עוד ניצחון ויאללה קדימה.

דבר שלילי אחד היום. טטה נפצע ויצא אחרי עשרים דקות מהמשחק. יש לו פציעה בקרסול, אבל כרגע לא בטוח מה חומרת הפציעה. אני מקווה לטוב ומעריך שזו פציעה די קלה. אולי 2-3 שבועות בחוץ. לא יותר

9. Ajax Amsterdam Member

אין ספק שההגנה שלנו יותר טובה העונה, אם טטה נפצע אז רידווילד יהיה מגן ימני וואן דר הורן בלם :(

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא, פלטמן יהיה המגן. רידוולד הוא שמאלי. בכל מקרה אני מחכה לחדשות על טטה. היום כבר דיווחו שואן רייהן מועמד להצטרף לאברטון. אין לי מושג מה דה בור הולך לעשות במקרה שטטה לא יכול לשחק. בצעירה משחקים שני מועמדים אפשריים: לירוי אובוסו, וטרי לארטי סאניז. אני מנחש שנראה במידת הצורך אחד מהשמות האלו.

11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

האמת שמפתיעים לטובה מבחינה הגנתית, בטח מול ויטסה (שבוע שעבר רק נס וטימטום של האבנר מנעו שיוויון ) . מאוד מקווה לתוצאה טובה היום מהפיליפס. לדעתי גם פיינורד ימעדו ויצאו סופית מהמירוץ.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

פיינורד מחוץ למרוץ. הם קיבלו 4-2 בראש מהקבוצה של עידו. כבר חשבתי לפני המשחק הזה שוינסנט יאנסן יכול להיות אופצייה מעניינת לאייאקס. עכשיו נראה מה יקרה אחרי השלושער שלו. סגנית אלופת הולנד עדיין מחפשת חלוץ...לא מן הנמנע שאולי גם פ.ס.וו עוד תצטרף מתישהו למרוץ בגלל שיש שמועות שלוק דה יונג יעזוב בתום העונה. בכל מקרה הכל ספקולציות. AZ מנצחת 4-2 את פיינורד.

לגבי פ.ס.וו, לא מצפה לדבר מטוונטה. הם יקבלו היום בראש. (כשאני אומר את זה אני שמתי לב שטוונטה עולה ליתרון...)

13. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

איזה כיף. 2 הפרש לפני שלושה מחזורים, ואז - 3 הפסדים של פיינורד (ניימכן לפני הפגרה, פ.ס.וו והיום מול AZ) מול 3 ניצחונות שלנו ותם להם הסיפור.

עידו */aaa021:sm_angel13:

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

פ.ס.וו כבר מובילה 3-1. טוונטה קבוצת תחתית. ההובלה היתה מוקדם מדי. נו טוב, בוא נחגוג קצת מ-AZ:

ההגנה של חובבי ציון פשוט נוראית. שערים פשוט מיותרים לגמרי. בראשון ניילום קופץ שם כמו מתאבד ערבי במקום להשאר ולעמוד. לעשות כזה גליץ ברחבה זה סיכון אדיר ואם אתה כבר עושה אחד שכזה אתה צריך להיות בטוח שאתה לוקח את הכדור. בשער השני ואן בייק וקרסדורפ פשוט נותנים ליאנסן חופש שרואים רק בחובבנים. השער השלישי? מילא שואן בייק מאבד את חלוץ AZ, זה יכול לקרות, אבל ורמייר עומד שם גם כמו שוטר תנועה. השער האחרון זו כבר בדיחה א-לה פיינורד.

אני חושב שהשער של וילהנה מאד יפה, אבל לדעתי אין שום צורך בתוצאה כזאת לקלל (אני ראיתי קללת puta, זונה בספרדית). בעוד שבועיים הם בארינה...

15. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

יאנסן נראה נהדר פשוט. הגול ה4 קליל אבל סיומות נהדרות בשערים ה2 ו3.

השער של וילהנה מדהים. ועדיין, שכל שער מדהים שלהם יגיע בפיגור 1-4.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 1, אורחים: 3)

1. הרצליה עד המוות