הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. alexshw Member

טוונטה הושעת מאירופה ע"י ההתאחדות ההולנדית למשך 3 עונות אחרי שקיבלה במרמה אישור לשחק באירופה ב - 2014

2. Ajacied Member

לא נראה לי שהיא היתה מגיעה לשם בשלוש העונות הקרובות במילא :)

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלכס, הרשה לי לתקן את מה שאתה כותב. טוונטה נענשה בגלל אי סדרים כספיים קשים. הנשיא לשעבר, יופ מונסטרמן, היה בין אלה שסיבך עכשיו קשות את הקבוצה. עיקר העונש בא בגלל הקשר שהיתה לקבוצה ההולנדית עם קבוצת המשקעים Doyen. בכל מקרה ביום שישי נדע עוד יותר כי אז העירייה תחליט אם להעניק ערבות לעסקה בשווי של 32 מיליון אירו. כמו בזמנו עם פ.ס.וו בעלות האיצטדיון בידיים של טוונטה.

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחקי הגביע באמצע השבוע:
    HHC - Nec Nijmegen 2-0
    Excelsior 31 - Den Bosch 1-3
    Roda JC - Heerenveen 3-1
    0-5 Achilles 29 - Utrecht
    1-3 Kozakken Boys - AZ
    2-3 Capelle - VVSB
    2-3 Heracles Almelo - PSV
    2-1 Feyenoord - Willem ll​

נערך לאחרונה ב: ‏18/12/15
  5. c_web Member

AZ מעפילה לרבע הגמר אחרי 1-3 מביך אצל קוזאקן בויס.
    שתי פנדלים מוצדקים ואדום לא מוצדק לשוער המארחת, בלי אלה רב הסיכויים שהיינו הולכים לפנדלים. משחק מביך וגרוע, קבוצה מליגה שלישית מפעילה עלינו לחץ ב 10 שחקנים ובסוף גם כובשת בצדק.
    אני ממש מחכה לפגרה...

PSV מנצחת בתוספת הזמן בהראקלס 2-3 גם כן ב 10 שחקנים. היום פיינורד תנצח את ווילם ותשלים את תמונת 8 העולות.

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

וכמה צפוי, פיינורד עולה בדקה ה-118 לשלב הבא אחרי כיבוש פנדל...

בנתיים היתה באמסטרדם דרמה לא פחות גדולה. בישיבה מיוחדת של ארגון החברים של המועדון החליטו לתמוך בהמשך הדרך של הקבוצה ללא עריפת ראשים. הדבר אומר שמבחינה רשמית סגרו לקרויף את הדלת בפרצוף. הנשיא לשעבר של הקבוצה, מייקל ואן פראח, אמר שהוא עוד ינסה לגשר בין שני הצדדים, אבל כרגע זה נראה כצעד של ייאוש בלבד.

נערך לאחרונה ב: ‏18/12/15
  7. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

תגיד שי, העולם אומר לנו לעזוב את מכבי סל ואייאקס? כרגע העונה הזאת הולכת לשם.

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמע, אין לנו הרבה מה להנות לאחרונה :lol:
    המצב באייאקס מאד לא ברור. יש למעשה מלחמה רצינית על השליטה במועדון. הדבר הכי אירוני מכל העניין הוא שדה בור נותן המון אשראי לשחקנים הצעירים בקבוצה. זה לא שמחנה האנטי קרויף מאמין בקניית שחקנים והזנחת מחלקת הנוער. אני קורא באייאקס נטוורק מספיק תגובות בשביל באמת לראות שגם בין האוהדים יש כבר מעין מלחמה. ולמה? לי לחלוטין נמאס משני הצדדים. יש לי טענות קשות למחנה אוברמרס, ו.ד סאר, ברחקאמפ, דה בור, אבל קרויף כמו תמיד לא לקח פיקוד אמיתי.

בסתר יש לדעתי מלחמה בין קרויף לאנשיו לבין אנשי ואן חאל. אני לא אהיה מופתע אם אחרי שיעזוב את היונייטד לואי יחזור בתפקיד ניהול באמסטרדם. יש שנאה גלויה בין קרויף לואן חאל ואני ממש לא אופתע אם האיש שהביא המון הצלחות בשנות התשעים יחזור עכשיו למועדון. אל תשכח שקרויף בעצמו מנע את כניסתו של ואן חאל למועדון לפני מספר שנים. לי יש כרגע הרגשה שעל זה כל המלחמה כי מבחינה מקצועית חוץ מבחירת שחקני רכש כושלים דה בור נותן המון דקות לצעירי הקבוצה.

מה שאותי כמובן גם לא משמח זה הניצחונות של פ.ס.וו ופיינורד, אבל זה כבר דיון אחר...מה שקורה בפיינורד עם הפנדלים רק השופטים יודעים. העיקר שאוהדי פיינורד צועקים בכל הזדמנות KNJB....(ואתה אמור לדעת מה זה אומר :p )

הגרלת רבע הגמר בגביע ההולנדי:
    PSV - Utrecht
    Roda JC - Feyenoord
    AZ - HHC Hardenberg
    FC Den Bosch - VVSB​

9. c_web Member

שוב הגרלה נוחה ל AZ. המשחקים ישוחקו בתחילת פברואר (1 , 2 , 3 בחודש) ובוא נראה אם נצליח להסתבך גם נגד הקבוצה שהדיחה את NEC השבוע.
    המחזור ה 17 והאחרון לפני פגרת החורף ייפתח הערב כאשר ויטסה תארח את טוונטה. אני חייב מילה על הקהל של טוונטה, הם מבינים את המצב העגום של הקבוצה אבל הם נותנים תצוגות עידוד אדירות. ראיתי את הכמות שהם הביאו למשחק החוץ באקסלסיור לפני שבועיים וזה היה אדיר. כנראה שרק בזכותם (וכמובן בזות זייץ') הם ישארו העונה בליגה.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

השבוע דיברו בהולנד על שיש אולי צורך בשינוי ההגרלה בגביע. יש אנשים שסבורים שהקבוצות הקטנות מצליחות מיתר מידה. מבחינתי אין שום צורך בשינוי ואין לי חשק לראות את הקבוצות הגדולות מתחילות לשחק בשמינית הגמר או משהו שכזה. ההגרלה זימנה לנו את פיינורד - אייאקס בשלב מאד מוקדם. זה מה שיש. אין צורך לשריין את מקומם של הקבוצות הגדולות כי באירופה אנחנו גם ככה מסריחים, בטח כשאייאקס או פ.ס.וו מזלזלים בהשתתפות הקבוצה באירופה ליג. לי אין בעיה אם נראה גמר ללא קבוצה גדולה.

מילה לגבי אוהדי טווטנה עידו. פה אתה ממש טועה. הקהל שהפך שם לדי מפונק היה הגורם העיקרי לפיטורי אלפרד שרוידר. כבר מהמשחק הראשון העונה חלק מהקהל לא קיבל איבוד נק' מול הקבוצות הקטנות. האקים זייך אמר לא פעם מול המצלמות שזה מפריע לו שהוא שומע שריקות בוז מהיציעים. אני מעריך שהאוהדים הבינו עכשיו שהקבוצה שלהם באמת בצרות. לשמחתם העירייה מוכנה לתת ערבות להרבה מיליונים כדי שטוונטה לא פושטת את הרגל. ההכרעה היתה אתמול. אני מעריך שבתקופה הקרובה עוד נשמע על הבעיות הכלכליות של הקבוצה מאנסחדה.

ויטסה ניצחה אתמול בקלות 5-1 ולמעשה רק זייך נראה כששחקן ששווה משהו. לא צריך להיות גאון כדי להבין שהקשר יעזוב את הקבוצה בינואר. השאלה היא רק לאן? טוונטה תמשיך אחרי זה להיות קבוצת תחתית ולא אופתע אם בסופו של דבר היא תרד ליגה.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ידיעה מעניינת. מרק אוברמרס אמר היום שאייאקס לא תשחרר את דייבי קלאסן בינואר. לפי דיווחים שבאים מאיטליה נאפולי מוכנה לשלם עשרים מיליון אירו בשביל הקשר. לשחקן יש עוד חוזה עד 2019, כך שגם ככה המחיר מעט מדי.

12. AFCA Member

בשביל 20 מיליון יורו אני משחרר אותו בלי לחשוב פעמיים ומביא את זייך והלר. שחקן עם הרבה יותר הייפ סביבו מהתכלס שראינו (או שאני חושב שהוא יכול להגיע)

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עומר, אני מבין למה אתה רוצה לעשות את הדיל הזה. אני מסכים איתך ששחקן כמו זייך יתאים לנו יופי, אבל בסופו של דבר קלאסן לא ילך. הוא בעצמו רוצה להשאר באמסטרדם ועם חוזה עד 2019 הסכום של 20 מיליון אירו בעיניי מעט מדי. הקשר/חלוץ כבר אלוף הולנד ושחקן נבחרת. הוא שווה לפחות שלושים מיליון בטח בגלל אורך החוזה.

14. c_web Member

שערוריית שיפוט באלקמאר.
    אנחנו אחת הקבוצות החלשות בליגה.
    פרטים נוספים מחר...

15. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

פיינורד מפסידים, אנחנו מנצחים - ועדיין הצלחנו לעשות את זה הכי דוחה בעולם.

de Middenweg אוהב/ת את זה.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 2, אורחים: 14)

1. Andrei Kanchelskis
  2. AFCA