הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. Roma מנהלים

בחיי שאני רואה את הסגל של הולנד ופשוט לא מאמין, כל כך חלש.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

זו המציאות רומא. אין כרגע שום חילוף משמרות. יכול להיות שבשנים הקרובות הולנד תמשיך לגמגם ואולי גם לא תופיע למונדיאל שברוסיה. הבית שהוגרלנו אליה רצחנית, אבל אולי משום מקום צעירים עם פוטנציאל יצעדו כמה צעדים קדימה. אם אני צריך לנחש אז זה פחות או יותר ההרכב לשנים הבאות, בטח אם אין פציעות:

(4-3-3)
    שוער: ייספר סיליסן
    מגן ימין: קני טטה (אייאקס)
    בלם: סטפן דה פריי (לאציו)
    בלם: ג'איירו רידוולד (אייאקס)
    מגן שמאל: ייטרו ווילמס (פ.ס.וו)

קשר: דיילי בלינד (יונייטד)
    קשר: ווסלי סניידר (ברירת מחדל. לא יותר משנתיים)
    קשר: דייבי קלאסן (אייאקס)

חלוץ: אריאן רובן (ביירן)
    חלוץ: קלאס יאן הנטלאר (שאלקה) או באס דוסט (וולפסבורג)
    חלוץ: ממפיס דפאיי (יונייטד)

3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

דייקס יעדר גם מול פנר וגם מול המקקים בראשון. מכה.

שלושה ימים גורליים. לא מתפשר על פחות מ-2 ניצחונות.

4. All_Hale_Conradinho Member

אני מניח שבאיזשהו שלב באזור 2003 אם היית מסתכל על סגל אקראי של הולנד לאיזה משחק מוקדמות גם שם היית מוצא סגל שמורכב בחלקו הלא קטן משחקני הליגה המקומית. זה טבעי שהצעירים עוד לא ייצאו משם. נכון שאז היו לנו איזה 5-6 כוכבי על (ואן ניסטלרוי, ואן דר סאר, דאווידס, סידורף, סתאם ודה בור) ולא אחד בלבד כמו עכשיו, ועדיין, זה לא שפאקינג ווילפריד באומה הוא שחקן יותר נוצץ מג'איירו רידוולד. ולפני שרגע מישהו יצוץ ויגיד שאז רמת הליגה ההולנדית הייתה גבוהה יותר... אז לא. איינדהובן שהגיע לחצי גמר הצ'מפיונס הייתה ברובה מבוססת על כישרון זר ומעבר לזה גם אז קבוצות הולנדיות, גם אייאקס הגדולה (עם סתם צעירים שלא הגיעו לשום מקום אח"כ כמו סניידר ודה יונג) לא עברה את הבתים.

וההגרלה שקיבלנו ממש לא רצחנית. כאילו, כן, צרפת מונעת מראש את המקום הראשון בבית, ושבדיה בהחלט תהיה יריבה לא קלה (ועדיין ממש לא מסוכנת כמו שעשו ממנה, בטח אם זלאטן פורש, היא הרי סיימה שלישית בבית עם שתי נבחרות שמבחינת כישרון פחות טובות ממנה). אבל מי שחושש מבולגריה שאפילו על המקום הרביעי במוקדמות היורו לא הצליחה להתחרות כמו שצריך - קצת הזוי. וכן, "בית קל זה מה שחשבנו גם על הקמפיין האחרון", אבל ברור כשמש שהשחקנים יגיעו במנטליות אחרת אחרי הטראומה הזאת.

5. All_Hale_Conradinho Member

חוץ מזה, תגדיר "השנים הקרובות", כי לא לכלול ברשימה הזאת את בזואר, אל גאזי, ואן דה ביק (של אייאקס), ואן דר ביק (של פיינורד, למרות מה שקרה לו במשחק האחרון) זה קצת מוזר.

6. Roma מנהלים

de Middenweg ,

אפרופו ייטרו ווילמס, התקדם במשהו הבחור מאז הטורניר הגדול שפרץ בו(מונדיאל 2010?נדמה לי) ?

7. All_Hale_Conradinho Member

הוא היה ביורו 2012 (לא ב-2010, הוא היה אז בן 15 או 16) אבל קשה לקרוא למה שקרה לו שם "פריצה", לפחות לא לחיוב. הוא היה מזעזע שם, זה היה קונצנזוס. בשנה שעברה הוא בהחלט היה, אחרי שנים של אכזבה יחסית, סוף סוף חלק מהותי מהדריסה של איינדהובן את הליגה, ושיתוף הפעולה שלו עם ממפיס באגף שמאל היה מעולה. לכן היה מצופה ממנו בסוף העונה שהוא יהיה אחד מהעוזבים את הקבוצה לחו"ל, ביחד עם ממפיס ו-ווינאלדום, מה שלא קרה.

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@All_Hale_Conradinho
    'שנים הקרובות' = הקמפיין של מוקדמות המונדיאל הבא. אם זה היה תלוי בי הייתי גם מתחיל להפרד מסניידר, אבל אין כרגע בהולנד שום מועמד ראוי. הדבר הזה בעיניי פשוט מדהים. כמו עם עמדת החלוץ הכדורגל ההולנדי נמצא עכשיו במשבר אמיתי. שני תפקידים מרכזיים בהתקפה שפשוט סובלים ממחסור רציני. אדם מאהר היה בשבילי המועמד הראשי להחליף את סניידר, אבל מאז שעבר לפ.ס.וו הבחור לא ממש השתפר. ויינאלדום? אהה, שחקן ככה ככה. יום עסל יום באסל. לא בדיוק האיש שממש את הפוטנציאל שלו כפי שחשבו שהוא שווה לפני איזה 5 שנים.

@Roma
    ווילמס השתפר בעונה שעברה, בעיקר התקפית. הוא כבש לא מעט מעמדת המגן השמאלי. הגנתית הוא עוד צריך להשתפר. הבעיה אצלו שהוא כרגע כבר חודשים פצוע בברך. הוא היה אמור לחזור בימים אלה לשחק, אבל החזרה שלו למגרש שוב נדחה. בשביל הנבחרת אני לא מקווה שזה עניין כרוני א-לה סטרוטמן שכרגע נראה כשחקן גמור.

9. All_Hale_Conradinho Member

אם אתה באמת מדבר על השנתיים הבאות אז בסדר, מקבל. אבל מעבר לכך יש את אבדלחק נורי למשל. בעתיד העוד יותר רחוק - קנת' פאל הוא אופציה. אני מניח שבקונסטלציה מסויימת גם סינחראפן יכול להיות החוליה החסרה שם.
    והיי, תמיד יש גם את האפשרות שלא לשחק עם שחקן בעמדה של סניידר בכלל. לגרמניה במונדיאל האחרון לא היה אחד כזה למשל.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמע, אייאקס הנוכחית משחקת למעשה בלי 'עושה משחק קלאסי'. גודלייה, באזור וקלאסן לא בדיוק שחקנים שמתקרבים לרמה הטכנית של סניידר. אז אולי זה הפתרון, אני לא יודע. אני כן יודע שזה עדיין מוקדם מדי בשביל להזכיר את נורי. יש גם את דוני ואן דר בייק שלפי השמועות מנצ'סטר יונייטד בעקבותיו. בפיינורד מסתובבים גם כמה חבר'ה צעירים נחמדים. העניין הוא שהם קודם כל צריכים לעשות את המעבר לבוגרים ואז נדבר. בנוער גם ג'פרי קאסטליון, ראיידל פופון וברוטיל חוזה כבשו בשביל אייאקס בצרורות. בבוגרים הם לחלוטין נכשלו.

את עבדלחאק נורי אני עוד לא מזכיר...

11. All_Hale_Conradinho Member

קלאסן אולי לא טכני כ"כ אבל ראיית המשחק שלו, לפחות בעיני, היא ברמה שאפשר לצפות מעושה משחק קלאסי (ביחס לגילו כמובן). אני לא מצפה ממנו להיות סניידר כזה, אלא יותר... אני לא חס וחלילה משווה ברמות, אבל משהו יותר בסגנון של טוני קרוס, אם כבר הזכרנו את גרמניה שזכתה במונדיאל (ולא, אני גם לא אומר שקרוס לא מוכשר טכנית).

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

0-0 גרוע בארינה הערב. לדעתי אייאקס אפילו לא בעטה כדור אחד בין הקורות...בצורה הזאת עדיף היה לוותר על ההשתתפות באירופה. חוץ מזה גם אל גאזי לא יצא מהמשחק הזה בריא. יש לו מתיחה ברצועות הקרסול. את הקלסיקר יחמיץ. פישר שגם נפצע יהיה ככל הנראה בריא. הוא קיבל מכה יבשה בירך ויהיה ככל הנראה כשיר.

חוץ מהשיעמומון בארינה הפסידה כרונינגן בבית לליברץ' (1-0) ואאוגסבורג משפילה כעת את AZ. התוצאה היא 4-1 לגרמנים, חמש דקות לסיום.

נערך לאחרונה ב: ‏6/11/15
  13. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אייאקס כמו מכבי. נשאר רק השם. זה היה מזעזע לא פחות ממה שהיה בטורקיה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ארז, כן חשוב להגיד שהפער בין אייאקס לצמרת הכדורגל האירופאי פי כמה יותר גדול מאשר הפער בין קבוצת הכדורסל של מכבי עם הצמרת ביורוליג. גם אתה יודע שלאייאקס ממש אין יותר סיכוי באירופה, עם מכבי זה יותר עניין של ניהול נכון.

15. Ajacied Member

אייאקס כמו נבחרת הולנד, לפני לא הרבה זמן, תלויה בשני המשחקים האחרונים שלה בטורקים (לא שאני מאמין שיש סיכוי לעלות).
    סיבה לאופטימיות: אנחנו היחידים בבית הזה שלקחנו נקודות ממולדה :sm_biggrin:
    אבל אם ברצינות, במידה ואם לא נעלה שלב: מתי היתה פעם אחרונה שאייאקס נשארה רק עם מפעל אחד עוד לפני פגרת החורף?