הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

מה אני אגיד. אין לי אפילו חצי מילה. לא מרחם על פלטמן ואיך שהוא ישן הלילה. זה היה פשוט אומלל. בעצם כל העונה שלנו ביינתים זה אומללות. היום זה היה הדובדבן.

2. Ajacied Member

יותר מעצבן אותי לראות אותם שמחים בסוף מאשר ההפסד עצמו. שיחקנו בסדר גמור במחצית הראשונה, את השניה ראיתי רק חלקית . נגיד ששהפסד בדקות האחרונות מול פנר ביאס אותי בהרבה יותר. לפחות חסכנו חצי שעה מיותרת של הארכה.
    משחק הליגה מולם בעוד שבועיים מבחינתי חשוב בהרבה יותר.

נערך לאחרונה ב: ‏28/10/15
    de Middenweg אוהב/ת את זה.
  3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בכוונה ראיתי מעט מאד מהמשחק הזה. ציפיתי שנפסיד, אבל הצורה רק מתסכלת עוד יותר. חסר לאייאקס שבעוד שבוע וחצי לא נגמול להם. המנצחת שוב הוכיחה שם חבורה לוזרית מלאת קנאה. מספיק לראות את המסוממים ביציע כדי להבין שהקנאה שלהם אוכלת את הלב שלהם כבר הרבה מאד שנים. קאוט שוב הוכיח שהוא שחקן מגעיל ולכן חובבי ציון כל כך אוהבים אותו. שיחנקו עם הניצחון העלוב הזה.

4. Ajax Amsterdam Member

בליגה נחזיר למקקים מרוטרדם, שהאליפות שהם זכו בה ב1999 תהיה האחרונה אי פעם

5. c_web Member

AZ מנצחת בקושי בטלסטר ועולה לשמינית הגמר, 1-0 משער של תגלית העונה יוריס ואן אוברים.

ההגרלה המלאה של שמינית הגמר:
    Kozakken Boys - AZ
    Heracles Almelo - PSV
    VV Capelle - VVSB
    Feyenoord - Willem II
    Roda JC - sc Heerenveen
    Achilles’29 - FC Utrecht
    HHC Hardenberg - NEC
    Excelsior’31 - FC Den Bosch

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעריך שפיינורד תגיע לגמר אלא אם כן היא תפגוש למשל את פ.ס.וו באיינדהובן. בכל מקרה אני צופה שהראקלס תוכל לנצח את הקבוצה מאיינדהובן בביתה. אחד בטוטו לא יפתיע אותי.

7. AFCA Member

שי, שום מילה על העניין באוטרכט?

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  8. Ajax Amsterdam Member

גועל נפש אחד גדול שלא נותנים לאוהדים שלנו להגיע לשם, עם כל הכבוד לאוטרכט הם לא יריבים כמו פיינורד,שיתחילו לרסן את הגזענות בהולנד.
    שי איך באמת מטפלים בכל הקריאות הגזעניות האלו של ה"יריבות " כגון אוטרכט ודן האח

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצטער, מאז ההדחה בגביע אני טיפה מנסה למנוע מלקרוא מה קורה בכדורגל ההולנדי...
    בשביל טיפה להסביר מה קורה עכשיו באוטרכט. הקבוצה קיבלה עונש במשחק הבית הקרוב מולנו. אחרי קריאות אנטישמיות היציע של הגרעין הקשה יהיה סגור בשביל המשחק העונה מול אייאקס. מה עשתה הנהלת אוטרכט? היא למעשה פיזרה את אותם האוהדים על כל האיצטדיון. בגלל הפחד מבעיות באיצטדיון החליט ראש העיר שאוהדי אייאקס לא יכולים להכנס לאיצטדיון.

לחזור לכדורגל.
    אייאקס מנצחת בקלות 6-0 את רודה. שני שערים מהירים גמרו למעשה את הסיפור. פישר, מיליק וקלאסן עם שני שערים. עכשיו לקוות שמול פנרבחצ'ה והמקקים אנחנו ננקום...אגב אם כל הטענות על ההגנה הלא תמיד מרשימה שלנו. ב-11 משחקים ספגנו רק 5 שערי חובה! (30 זכות)

10. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

קארמה איז א ביץ' !!!!!!!!!!!!
    גול עצמי אומלל והפסד מביך. תודה רבה.

בוא נקרע אותם ונשלח אותם 6 הפרש אחורה . בבקשה אייאקס.

de Middenweg ו-Ajacied אוהבים את זה.
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבל שזה לא נגדנו בתוספת זמן....נו טוב, המקקים שוב על האדמה. הם כבר בוכים שהשופט היה נגדם כי שחאקן הרים את הכדור אחרי שהוא היה בנבדל...

ועוד משהו. הכרטיס האדום של דופלן. ברדיו צעקו שזה היה מכוער ביותר. אני כבר ראיתי דברים יותר גרועים...מישהו יכול לספור כמה פעמים בילאל מתגלגל שמה? מצדי שני השחקנים מקבלים אדום...

12. c_web Member

ספרתי, 7 גלגולים. מרשים.
    אכן השער של ADO היה בנבדל... איזה שער מצחיק וואוו.

המחזור נסגר בהפסד ביתי של AZ בתוצאה 2-4 ל NEC. כדורגל רע ראינו שם בחסות הערפל, לא מבין למה היה צריך לקיים את המשחק הזה כשהוא נראה ככה:

http://www.az.nl/mediadepot/5768833991759/610/180/min/headaz-nec-011115-181855-0089.Xxx

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בחייאת עידו, לא ראית דבר אתמול באלקמאר? :p
    הקטע הבעייתי היה שבחלק אחד מהמגרש כן עוד ראו, אבל בצד השני כמעט לא. בכל מקרה אחרי המשחק לא שמעתי הרבה שחקנים שחשבו שהיה צריך לדחות את המשחק. האוהדים אולי ראו מעט, אבל על הדשא אני מאמין שהכל היה בסדר.

חדשות:
    - דייבי קלאסן האריך בעונה נוספת את חוזהו באייאקס. הוא חתום עכשיו עד הקיץ של 2019
    - ההתאחדות הרחיקה את אדוארד דופלן לשני משחקים. הקשר דרך במתכוון על יריבו מפיינורד. (שגלגל אתמול בחזרה לביתו...)
    - הסגל המורחב של הולנד למשחקי הידידות מול וויילס (13 נובמבר) וגרמניה (17 נובמבר)

(Jasper Cillessen (Ajax), Maarten Stekelenburg (Southampton), Kenneth Vermeer (Feyenoord), Jeroen Zoet (PSV

Jeffrey Bruma (PSV), Virgil van Dijk (Southampton), Daryl Janmaat (Newcastle United), Terence Kongolo (Feyenoord), Karim Rekik (Olympique Marseille), Jairo Riedewald (Ajax), Kenny Tete (Ajax), Joël Veltman (Ajax

Vurnon Anita (Newcastle United), Daley Blind (Manchester United), Jordy Clasie (Southampton), Davy Klaassen (Ajax), Wesley Sneijder (Galatasaray), Marko Vejinovic (Feyenoord), Georginio Wijnaldum (Newcastle United)

Bas Dost (VfL Wolfsburg), Eljero Elia (Feyenoord), Anwar El Ghazi (Ajax), Klaas-Jan Huntelaar (Schalke 04), Luuk de Jong (PSV), Quincy Promes (Spartak Moskou) en Arjen Robben (Bayern München)

14. Ajacied Member

שמח שואן פרסי לא זומן

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

חשוב להדגיש שאם וכאשר השחקן כן ישתפר ויכנס לכושר שהוא שוב יכול להכנס לתמונה. אם זה יקרה אני לא יודע, אבל לאחרונה דיברו פה על אפשרות שהחלוץ יעבור לספסל של ברצלונה. רק לא בטוח שפנרבחצ'ה תשחרר את ואן פרסי כל כך מהר. אגב בלינד דיבר גם עם קויט, אבל שחקנה של פיינורד רק ישקול חזרה לאוראנייה אם הוא יקבל אפשרות רצינית להיות בהרכב. אני מצפה בחודשים הקרובים הרבה עבודה לבלינד כשמלא שמות יעלו לדיון. מבחינתי קויט לא צריך לחזור לנבחרת.