הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוהב אותך עידו, זה מגרש לגמרי חדש */aaa021

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל הרשה לי לומר שעדיין מדובר בסגל המורחב. מה שכן וחשוב לציין את זה, אל גאזי לדעתי גם הוזמן בגלל שזייח ישחק ככל הנראה בשביל מרוקו. אישית אני חושב שמזמינים יותר מדי מהר שחקנים מהליגה הבכירה בהולנד, אבל כנראה מפחדים עכשיו שגם אל גאזי יברח לנו. את האמת, אם הלב של השחקנים לא עם הולנד שישחקו איפה שהם רוצים.

3. ארז כהן Piet van Reenen

מחצית:אייאקס -כרוניניגן 0-1 הכובש: נמניה גודלייה
    שום דבר לא משתנה בקבוצה מאסטרדם 45 דקות של שעמומון, כל המחצית הראשונה מוסרים לרוחב ואחורה.
    אני לא מבין למה אייאקס לא לוקחים גם אותי לשחק בקבוצה?? אני גם יודע למסור אחורה ולרוחב מעולה.
    אם יש בנאדם שצריך לעבור ניתוח בהרדמה , אפשר לשלוח אותו לראות משחק של אייאקס וישר לחדר הניתוח, חחחח.

נערך לאחרונה ב: ‏26/9/15
  4. ארז כהן Piet van Reenen

אייאקס התחילה סוף סוף לשחק במחצית השניה בזכות יונס, אל גאזי, באזור, ומיליק.
    סיום: אייאקס-כרוניניגן 0-2 שער שני נהדר של פישר. מחצית שניה טובה מאוד של אייאקס.

נערך לאחרונה ב: ‏26/9/15
  5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

תוצאות סיום בארינה: 2-0
    ראיתי בעיקר את החצי השני ואכן ראינו טיפה יותר כדורגל. במחזור הבא קרב ענקים מול פ.ס.וו, אבל עד אז יש עוד את מולדה בחוץ. השבועות הקשים רק התחילו, אבל הניצחון היום בכיס. דבר שכן צריך לציין, שוב רשת נקייה לסיליסן. בליגה ההולנדית ההגנה שלו מספיק טובה.

6. AFCA Member

לכמה זמן טאננה נפצע?

7. c_web Member

הוסיפו קומה שלמה בכל האצטדיון באלמלו. יפה מאוד.
    להערב זה לא עזר להם, AZ מנצחת את הראקלס 1-3 בבית. סוף סוף ניצחון ביתי ראשון העונה :D
    שיחקנו נהדר היום, זה היה אמור להסתיים בתוצאה הרבה יותר גבוהה. ההגנה שלנו לא טובה וכנראה שנמשיך לספוג לפחות שער אחד כל משחק.

טנאנה היה היום על הספסל והוא שיחק בגביע ברביעי כך שלא נראה לי שהוא פצוע יתר על המידה.

8. AFCA Member

אה נכון שכחתי שהוא שיחק בגביע..

לגבי המשחק שלנו יונס מרשים אותי בגישה הישירה שלו. מקווה לראות מפה והלאה רק אותו או את פישר בכנף, שסינקחראבן ייאבק על המקום של באמצע. קלאסן מרשים בניידות ובחוכמה שלו לסגור שטחים אבל יחד עם חוסר היצרתיות שלו רק מוכיח לי כל פעם שהוא הרבה יותר מתאים לעמדה האחורית יותר כמו ששיחק שנה שעברה.

9. Ajax Amsterdam Member

גול נהדר של פישר מי זוכר את קישנה בכלל, למזלי אוכל לראות את אייאקס נגד פ.ס.וו בבית ונכתוב בצורה מעמיקה יותר.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עידו, האיצטדיון באלמלו לגמרי חדש, במקום אחר מהמגרש הקודם :p

למרות כל הקושי להציג משחק שנקרא משחק כדורגל רציני, אייאקס מובילה את הטבלה. אתמול הקבוצה הצליחה להשוות שיא ישן בן קרוב לשלושים שנה: משחק שביעי ברציפות בבית ללא שער חובה. האם נשבור את השיא מול פ.ס.וו? ימים יגידו. צריך לחכות גם למצבו של לוק דה יונג. חברו לשעבר בקבוצה, מרסל ריצמאייר, פיצץ אותו אתמול והחלוץ יצא עם פציעה בקרסול. הדיווח האחרון הוא שקוקו לא אופטימי לגבי שיתוף השחקן ביום רביעי במוסקבה.

לחזור לאייאקס. אני לאט לאט מתחיל לקבל את הגורל. דה בור מאמן שרואה כנראה היטב את המגבלות של הקבוצה הזאת. כולנו רואים את מה שקורה בארינה. הקבוצה ברב הזמן לא נותנת הצגות, אבל אפילו בליגה ההולנדית החלשה היא מצליחה לשמור הרבה פעמים על רשת נקייה. המשחק בשבוע הבא לא יסתום את הגולל על פ.ס.וו, אבל יהיה כיף להשאיר אותם 8 נק' מאחור. אתמול צלחנו, ביום חמישי סיבוב קשה נוסף בחוץ בנורבגיה מול מולדה...

11. Ajacied Member

שי אתה בטוח? עפ"י ויקיפדיה הם נשארו בפולמן ששופץ והורחב.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם צודקים...זה מביך...אני באמת חשבתי שהם עברו לאיצטדיון חדש. השינויים נעשו בזמן כל כך מהר שזה מדהים. נקודות מינוס בשבילי :lol:

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ידיעה:
    - פציעה של לוק דה יונג ימנע ממנו לשחק מול צסק"א ואייאקס. הוא גם לא יצטרף לנבחרת לשני המשחקים האחרונים בקמפיין הנוכחי. החלוץ סובל מנזק ברצועות הקרסול.

14. Ajacied Member

מצד אחד זה טוב שלא ישחק מולינו, מצד שני - אני לא שמח מפציעות של שחקנים. מאחל ללוק החלמה מהירה.

15. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

הייתי רוצה שישחק נגד צסק"א ולא נגדנו. אבל זה מה יש. נקווה שיסתדרו במוסקבה ולא בארינה.