הליגה ההולנדית 2013-14: יוצאים לדרך!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏31/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Piet van Reenen Member

לפי מיטב הבנתי מומו סיסוקו השחקן ממאלי הוא כרגע שחקן חופשי.
    חלון העברות לא נסגר עבור השחקנים החופשיים והם יכולים לחתום בכל קבוצה שיחפצו.
    אני חושב שאייאקס זקוקה נואשות לקשר אחורי קשוח מהסוג של סיסוקו(28).
    אני הייתי ממליץ לאייאקס לנסות להחתים אותו, זאת יכולה להיות מציאה טובה עבור מועדון כמו אייאקס.

2. c_web Member

שי מה הסיפור העונה בליגה השנייה? למה מופיעות קבוצות ה JONG? איפה שאר הקבוצות שהיו בליגה בעונה שעברה? התפרקו?

3. Ajacied Member

עונה שעברה היו בליגה השניה 18 קבוצות. 2 מהן התפרקו: AGOVV ווינדאם (AGOVV למעשה לא התפרקה לגמרי אלא הורדה לליגה השישית!)
    העונה נוספו לליגה השניה קבוצות היונג של אייאקס, פסוו וטוונטה. וכמן כן, אכילס 29' עלתה מהליגה השלישית. סה"כ העונה יש 20 קבוצות.

נערך לאחרונה ב: ‏8/9/13
  4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

חזרנו מפגרת הנבחרת עם שתי ידיעות מאד חשובות:
    :aa1: - סים דה יונג כבר מתאמן ויש סיכוי שהוא כבר יהיה בסגל מול פק זוולה. הקשר/חלוץ אמר היום שהוא מרגיש טוב, אבל שעדיין חסר לו קצת כושר בשביל לשחק תשעים דקות.

:aa1: -קארים רקיק נפצע בקרסולו וייעדר כחודש. חדשות טובות לאייאקס, פחות לאוהדי פ.ס.וו שבעוד שבוע ישחקו אחת מול השנייה...

5. Echte Liebe Member

אני מקווה שסוף סוף קוקו ייתן את הצ'אנס לזאנקה. אולי הוא יבטיח את מקומו בהרכב. אבל כמו שאמרת, רקיק אבידה גדולה לפ.ס.וו לקראת ה"דה טופר".

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

זאנקה הורחק בפ.ס.וו הצעירה...הוא הסתבך גם עם האוהדים של ווילם טוויי. קיבל עונש של 4 משחקים בחוץ (אחד על תנאי). בנתיים נראה שהמועמד שיחליף את רקיק הוא יוריט הנדריקס הצעיר.

7. Echte Liebe Member

אכלנו אותה!

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפתח עם קצת חדשות פ.ס.וו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

:aa1: - פ.ס.וו לא הולכת לנסות לרכוש עוד בלם. דיברו על בולארוז שהוא שחקן חופשי, אבל קוקו הדגיש היום שהקבוצה רוצה לפתור את העניין עם מחלקת הנוער. (מעניין מה יקרה אם הקבוצה תספוג הפבד קשה בטוונטה...)

:aa1: - רקיק הולך בשבוע הבא לראות אצל מומחה אם הבלם הצעיר צריך לעבור ניתוח.

:aa1: - קוקו אמר היום שהוא הולך לדבר עם טויבונן כדי שיחתום על חוזה חדש.

חדשות אחרות
    :aa1: - מרק אוברמרס נתן אתמול ראיון ואמר כמה דברים מעניינים:
    1) אם בפגרת החורף הקבוצה צריכה חיזוק אייאקס תחזק את עצמה. "חשוב יותר לשחק כל עונה בליגת האלופות מאשר להגיע פעם לשלב הנוקאאוט בלי המשכיות..."
    2) דוארטה הגיע בגלל הפציעה של סים דה יונג...אוברמרס גם לא יודע אם פאולסן יכול לשחק את כל המשחקים.
    3) מבחינת אייאקס אין שום הסכם ידידותי עם פ.ס.וו לגבי העברת שחקני נוער בין הקבוצות הצמרת. "אם שחקן נוער רוצה לעזוב את אייאקס הוא רשאי לעזוב לכל קבוצה שחפצה בו. אם נגיע להסכם על איסור העברת שחקני נוער בין קבוצות הצמרת אז אנחנו גם צריכים לסגור דיל עם קבוצות יותר קטנות...האם מותר לגמוב לנו מהעניים, אבל לא מן העשירים?

:aa1: - סים דה יונג יהיה על הספסל מול פק זוולה. לגבי שיתופו של דיילי בלינד במשחק עדיין לא בטוחים. מחר נדע יותר. (המשחק ייערך ב-18:45 שעון הולנד)

:aa1: - אין ביטחון שאוהדי אייאקס יכולים לצפות במשחק באיינדהובן. יש בעיות עם תיקונים בדרום הולנד במסילת הברזל. בגלל שמדובר במשחק עם הרבה סיכונים לא בטוח מה יקרה עכשיו.

9. alexshw Member

אוטמן בקאל חתם בפיינורד. לפני שבועיים הוא התיר את החוזה בדינמו מוסקבה, במדיה שיחק רק 5 משחקים.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוא נגיד ככה, החתימה הרשמית עדיין לא היתה, אבל בשבוע הבא נגד אוטרכט כבר נראה את באקל שוב במדי פיינורד. בשביל הקבוצה מדרום רוטרדם ההחתמה הזאת תהיה טובה, אבל לדעתי אם גרציאנו פלה כל שבוע צריך להבקיע לא כל הבעיות נפתרו.

11. c_web Member

אייאקס מנצחת בקושי רב את זוולה 2-1. ממה שראיתי האורחים היו לא פחות מסוכנים מאייאקס. השער העצמי היה מצחיק במיוחד, והשער המצמק של זוולה היה נהדר!

מיד טוונטה-PSV במשחק המרכזי.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

העיקר שיש לנו שמונים מיליון אירו בבנק...לא סתם דה בור כבר אמר שאם אייאקס צריכה היא תתחזק בינואר. בצורה הזאת אנחנו באמת צריכים לקוות שבסוף דצמבר עוד נהיה איכשהו בצמרת.

זוולה הגיעה לשחק ולפחות היתה צריכה לחזור הביתה עם תיקו. שער שנפסל שלא בצדק (אחרי טעות נוראית של הליצן ורמיר) היה אמור להזהיר את אייאקס שעד הדקה ה-62 בעטה רק שני כדורים לתוך המסגרת של האורחת (!).

אייאקס עלתה עם הרבה מאד מזל ליתרון שני שערים, אבל שוב ספגנו. אני הרגשתי בדקה ה-88 את הפאניקה במגרש...לא סתם האוהדים שרקו בוז כאילו אנחנו מובילים 2-1 בתוספת הזמן מול ברצלונה...

אין לי מושג אם אני צריך להיות שמח כי לדעתי הבעיות קשות מאד. הקישור פשוט בינוני ודוארטה צריך לקבל זמן בשביל להתאקלם. אי אפשר לצפות מהבחור שמיד יצטיין. מסררו ושיונה לא ראיתי דבר. שני שחקנים בינוניים ביותר. ההגנה גם היתה עם אלדרוויירלד בינוני כך שאני לא מתלונן. דנסביל אולי יגדל לבלם בינלאומי טוב. ורמיר? או גרוע או מציל את אייאקס. במחצית הראשונה הוא היה נורא וגם בקרנות הרבה לעשות שטויות.

התקפה? הוסן שחקן נחמד, אבל אנחנו לא צריכים חלוץ שמכדרר איזה ארבעים מטר משער היריב. סאנה פשוט אפס ופישר בבירור סובל משקיעה רצינית בכושר שלו. לשחק כדורגל הוא יודע, אבל הוא לדעתי הרבה יותר מדי לחוץ. אני מאמין שהוא ייצא מזה.

עכשיו לצפות מ'טבח' בברצלונה ואז לראות אם נוכל לעשות משהו באיינדהובן. בסה"כ אנחנו רק שתי נק' מהמובילה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

13. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

למה דן האג - הארקלס לא משוחק?

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ירד ביממה האחרונה הרבה גשם והמגרש הוצף בגלל תקלה במערכת הניקוז.
    ארז, מה יש לך להגיד על המשחק? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

תוצאת ביניים: טוונטה מובילה 1-0 על פ.ס.וו

15. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

הייתי עוסק בענייני סוף הצום (אוכל בעיקר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ) אז ראיתי רק מעט מסוף המשחק. לא נראה מעודד.

מצב נושא:
הנושא נעול.