הליגה ההולנדית 2013-14: יוצאים לדרך!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏31/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

פרנק דה בור כבר אמר לפני שבועות שהוא לא חשש מעזיבה של אריקסן ואלדרוויירלד. המחליף האחרון נקנה בשביל 9 טון. שמו מייק ואן דר הורן. הבלם שהגיע מאוטרכט עדיין צריך להתאקלם ודה בור בהחלט גם בנה על ג'ואל פלדמן שבעוד מספר שבועות יחזור לפעילות. מחר ישחקו מויסאנדר ודנסביל במרכז ההגנה. הפיני היה אלוף הולנד עם AZ כששיחק במשבצת הזאת. מויסנדר שמאלי, אבל יכול לתפקד בעמדת הבלם ליד המגן הימיני.

לגבי אריקסן הדברים גם ברורים. דה בור אמר שמבחינתו יש בקבוצה כבר מחליפים שיכולים לתפוס את מקום הדני שעבר לטוטנהאם. אני חושש מהקטע הזה, אבל לא אהיה מופתע אם שום שחקן חדש יגיע. סררו, פישר, אנדרסן, שיונה ולדעתי גם ביואן יכולים לשחק בתפקיד של אריקסן. בסופו של דבר דה בור הפך את אייאקס לאלופה (3 ברצף...) כשכולם חשבו שיש לנו קבוצה עגלה...אחרי מכירת אריקסן ואלדרוויירלד אנחנו פתאום שוב אנדרדוג...אולי פרנקי אוהב את זה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

דבר אחרון לגבי ויטסה. זה שהם יכולים רק להשאיל שחקנים זו לא הבעיה שלי. יורדאנייה בעצמו גרם לזה. כרגע אין לי זמן, אבל אני בכיף עוד אתווכח עם d1231 על מה שקורה בארנהם.

2. Ajacied Member

שי, ואן דר הורן נקנה בעד 3.8 מיליון

3. Echte Liebe Member

הרכב PSV לקמבור:

Zoet, Willems, Hendrix, Bruma, Brenet, Maher, Schaars Wijnaldum; Depay, Locadia en Park.

למה זאנקה לא פותח במקום הנדריקס? למה טויבונן לא פותח במקום לוקאדיה? איפה מטאבז? למה אריאס שנקנה ב3 מיליון לא מקבל הזדמנויות? קוקו מתחיל לעלות על העצבים, אפילו אם זה משחק נגד קמבור.

4. Kompany Member

יש לי עוד שאלה אחת לרצף השאלות שלך, למה רקיק אפילו לא על הספסל?

5. Echte Liebe Member

הוא ובקאלי פצועים "לטווח קצר". נארסינג' יחזור להתאמן בחודש הבא + 2 חודשי שיקום וחזרה לכושר.

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הראקלס ואייאקס הגיעו להסכמה על לרין דוארטה. עכשיו השחקן צריך לעשות אותו דבר. פרט נחמד, במחצית הראשונה היום דוארטה עדיין היה שחקן הראקלס, אחרי ההפסקה הראקלס ואייאקס הגיעו להסכמה. מעריך שהכל יעבור עכשיו בשלום ושהקשר ישחק בעונה הקרבובה בארינה. האם דוארטה יהיה הצלחה? קשה לדעת.
    אדם מאהר גם לא ממש מצליח בנתיים בפ.ס.וו

פ.ס.וו...
    יום הולדת או לא, קאמבור לאייווארדן באה לאיינדהובן ולראשונה יצאה מאיצטדיון 'פיליפס' עם נקודות. אחרי תשעים דקות חלשות של המארחת שתי הקבוצות סיימו בשיווין 0-0. עד כמה שרועי לא יאהב לשמוע את זה, אבל אם אייאקס מנצחת מחר בכרונינגן (וגם זה לא בטוח) הפער רק נקודה לטובת פ.ס.וו. כל זה אחרי לוח משחקים הרבה יותר קל שיש לקבוצה מאיינדהובן...

כל התוצאות במוצאי שבת:
    * טוונטה - היירנביין 1-1
    האורחת הובילה עד הדקה ה-89, אבל הבלם של טוונטה רסמוס בנגטסון השווה.

* פ.ס.וו - קאמבור 0-0

* הראקלס - אדו דן האח 0-1
    משחק אחרון של דוארטה באלמלו.

* ר.ק.ס וואלווייק - גו אהד איגלס 4-1
    העולה החדשה כבר עם 8 נק'.

נערך לאחרונה ב: ‏31/8/13
  7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עברתי בדבנטר בדרך לדורטמונד בשביל להחליף רכבת, לא ידעתי שקדימה נשרים משחקת שם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    הפתעה נעימה ללא ספק, אני מאוד אוהב את הקבוצות הקטנות האלה שמגיעות מהליגה השניה ומפתיעות ונשארות בליגה. הגיע הזמן שאיזה אוטרכט כזאת תרד

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לך תדע, הכל פתוח בליגה ההולנדית. כרגע נראה ששתי קבוצות ותיקות בליגה בבעיה רצינית: NEC ו-NAC.
    לדעתי אנחנו נראה עוד הרבה שינויים בתחתית. האם שתי העולות יחזיקו מעמד? לא פעם ולא פעמיים יש קבוצות קטנות שפותחות את הליגה בסערה. אחרי זה הן חוזרות למקום הטבעי שלהם.

בצמרת גם הכל פתוח. אין כרגע שום מועמד ודאי לאליפות. אייאקס נחלשה עם עזיבת אריקסן ואלדרווירלד. הסיפור של פ.ס.וו ידוע ואין לי מושג מה קורה בעתיד הליגה עם טוונטה, ויטסה, היירנביין וגם פיינורד. אולי קבוצה כמו רודה תתברג העונה בצמרת. אותי כבר שום דבר יפתיע.

לחזור לאתמול. רועי לא יאהב את זה לשמוע, אבל קוקו מתחיל כבר עם התירוצים..."יש לנו כבר שבועות תכנית קשה". לא יודע אם זה מצחיק או עצוב. איך אתה יכול להגיד את זה כשמשווים את לוח המשחקים עם אייאקס, טוונטה ופיינורד? לא שמעתי את קומאן אומר שהם בתחתית בגלל 'לוח המשחקים הקשה שקבעה לנו ההתאחדות'. אתמול פ.ס.וו קיבלה אפילו יריבה שהיא בעצמה בחרה בגלל חגיגות המאה!?! באמת לא ברור לי מה מאמן פ.ס.וו רוצה להשיג עכשיו.

חדשות
    * טוונטה מנסה להחתים את יונאס מוקטאר מפק זוולה

* ויטסה תשאיל קרוב לוודאי את הקשר הפורטוגלי הצעיר פרנסיסקו ג'וניור מאברטון.

* פינבוגאסון יישאר ככל הנראה בהיירנביין.

9. Kompany Member

ציפיתי מאייאקס להיכנס לאטרף ברבע השעה האחרונה ולצערי זה לא קרה, גם הבעיטה האחרונה לשער היא על גבול המביכה מצד כל שחקני ההתקפה שם מהקבוצה מאמסטרדם. מה זה?
    חבל שקוסטיץ' לא כבש בסיום ולא גרם לזעזוע שם באייאקס כי זה בהחלט מה שהיא צריכה

נערך לאחרונה ב: ‏1/9/13
  10. Echte Liebe Member

אני אוהב לשמוע מחמאות על הקבוצה שלי, כשמגיע. קיבלנו באמת הגרלת פתיחה מאוד קלה בליגה שהקלה עלינו מאוד על צמד המשחקים נגד מילאן. אני אוהב את המאמנים והשחקנים הכנים (דוגמת איתי שכטר) שיבואו אחרי משחק ויעמידו עובדות על השולחן - לא שיחקו טוב, נצטרך להשתפר בהמשך. קוקו בחר לעלות עם הרכב ש (שוב) הגיל הממוצע שלו הוא 21 ומטה. לא נותן את הקרדיט לטויבונן, לאריאס שאותו הוא קנה סכום סביר, לזאנקה שהוא בלם אדיר. פשוט עולה על העצבים.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחחח, זה היה צפוי. אייאקס לא מסוגלת לנצח 1-0. זה כבר שנים בעיה בקבוצה הזאת. זה שורמיר עושה שטויות כבר לא חדש. במחצית הראשונה הוא כבר נראה אבוד כשיצא לכדור שבנס לא הובקע ע"י כרונינגן.

אייאקס שיחקה ללא אריקסן, דה יונג ואלדרויירלד. אז מה רוצים? דוארטה כבר יצטרף אלינו ודה בור אמר שאייאקס עושה מאמצים לצרף קיצוני הולנדי שמשחק בחו"ל. אני לא נכנס לפאניקה, אבל מעצבן זה בהחלט כן המילה הנכונה.

הליגה הזאת לגמרי פתוחה והרבה יותר מותחת ממה שקורה למשל בספרד. רמה אין, אבל מתח ובידור יש.

12. Echte Liebe Member

בוא נגיד שההערכות שמחר יהיה יום ארוך לדה בור וראשי אייאקס.

13. Ajacied Member

קיצוני? קראתי בתקשורת הרוסית משהו על עמנואלסון, שאייאקס מעוניינת לרכוש אותו בחצי מיליון יורו (נשמע סכום מגוחך). אבל באתרי האוהדים ההולנדיים של אייאקס, לא ראיתי כלום. מה הסיכוי?

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

השמות שעלו באינטרנט אחרי החדשות של דה בור היו של אלג'רו אלייה ואולה ג'ון. ברור שאני מעדיף את השני, אבל נראה לי שהמועמד לחזק את הקבוצה הוא אלייה. השם של אורבי למיטב ידיעתי לא עלה בכלל.

אגב הליגה צמודה בצורה מפחידה:
    מקום שלישי - טווטנה עם 8 נק'
    מקום 15 - אוטרכט עם 5 נק'...

תוצאות יום ראשון
    כרונינגן - איאקס 1-1
    המקומיים בעטו לקורה בתוספת הזמן של המחצית השנייה.

פק זוולה - אוטרכט 1-1
    זוולה נשארת מובילת הטבלה!

א.ז אלקמאר - ויטסה 1-1
    רייס מבקיע 3 דקות לסיום את השיוויון

פיינורד - רודה 0-4
    ניצחון קל חשוב למקומיים.

15. c_web Member

שי גם אנחנו לא מסוגלים לנצח 0-1.. הגול של רייס היה כ''כ ברור שיגיע, אבל למה שיכאב דווקא דק' 88? טבו האמת שאם הוא היה בא קודם גם היינו מפסידים.

אנחנו משחקים כמו קבוצת תחתית לכל דבר, אפילו בעונה שעברה לא נראינו ככה. כל המשחק עומדים מאחורי קו החצי ויוצאים להתקפות, החזקת כדור עמדה על 70-30 לאורחים אם אני לא טועה. האם בגלל שזה ויטסה? היא לא כזאת טובה! פשוט מביך.
    מתיאס יוהנסון המגן הימני, איזה הבדל בינו לבין מרסליס. כ''כ מוכשר מבחינה התקפית, יציאה מהירה מהמקום וכבר עם שני שערים העונה. גם הגנתית טוב. מרסליס מחלים מפציעה ואם ורביק הולך להחזיר אותו לרוטציה אז צריך להעיף אותו לכל הרוחות.
    הקישור תקוע, היום מרטנס פתוח על חשבונו של ארון יהונסון החלוץ הנהדר (לא ברור לי למה), אבל זה עדיין לא זה. הנריקסן פשוט לא עושה כלום התקפית, אלם נורא מוגבל (איטי!) וגודלייה לא מספיק. זה לא עובד ואנחנו בדרך לסתם עונה במקום 12...

מצב נושא:
הנושא נעול.