הליגה ההולנדית 14/15 - פ.ס.וו איינדהובן שוברת את הבצורת וזוכה באליפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏20/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מבין, זה חשבון הטוויטר של מסי?

הסופרקאפ ההולנדי: פ.ס.וו מנצחת 3-0 את כרונינגן.

- AZ מצרפת את האירני יאהנבאקס, אבל ארון יוהנסון מבוקש עכשיו בורדר ברמן. התקשורת מדווחת ש-AZ לא תשחרר את האמריקאי בפחות מחמש מיליון אירו. הגרמנים רוצים לתת בנתיים רק ארבע מיליון.
    - פ.ס.וו מעוניינת לצרף את לירוי פר.
    - בדן האג החליטו שאם תהיה שביתת שוטרים המשחק בין אדו - פ.ס.וו לא תתקיים כמתוכנן. המשטרה הודיעה שחוץ מהמשחק פיינורד נגד אוטרכט יש אפשרות של שביתה.

2. c_web Member

אז גם ארון יוהנסון עוזב... 6 שחקני הרכב מהעונה שעברה מסיימים את דרכם הקיץ במועדון. לא להאמין. לא יודע אם היה דבר כזה אי פעם במועדון שלא קשור למכירת חיסול עקב מצב כלכלי.
    מי שמצטרף לאיראני יהאנבאקס או הסרבי רז'קו ברזאנצ'יץ' המגן השמאלי של קוקאריצ'י המקומית.
    לא מצליח להבין איך תולים בשחקנים מהליגה השניה בעונה שעברה כמו יהאנבאקס ויאנסן את כל העונה של AZ מבחינת ההתקפה. זה לא רציני.

3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

שהאחרון יכבה את האור. בושה .

4. Ajacied Member

הדחה מביכה! המאמן של האוסטרים עשה בית ספר למאמן שלנו. תמכתי עד עכשיו בדה בור, גם כאשר היו ביקורות נגדו. שמרתי לו אמונים על ה-4 אליפויות. אבל עכשיו ממש לא איכפת לי אם ילך. מאמן שלא לומד מטעויות ולא מכין את הקבוצה שלו כראוי. אני ציפיתי שהיום אייאקס תעלה בהרכב יותר מנוסה (שונה, ואן רייהן, הטינחה). במקום זה, הוא אפילו הצעיר את ההרכב עוד יותר כאשר פישר פתח במקומו של גודל. ואת שונה הוא מכניס רק בדקה ה-87. פשוט בושה!

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה התוצאה של מהפכת קרויף ועכשיו אני מקווה שנקבל עוד כאלו מכות בארהדיביסי. אני גמרתי עם קרויף, ההנהלה, אוברמרס, דה בור וכל מטומטם שעוד עומד מאחורי המהפכה הזאת. עזבו לרגע את הניהול ואת הרכש, היום מי שצריך לקבל את כל הביקורת הוא דה בור:
    1) אם אתה לא נותן להייטינחה לשחק בשביל מה הוא בכלל חתם?
    2) הגנה של קבוצת נוער. לא רציני לראות את הילדים האלה.
    3) למה פישר פתח בהרכב? סינקחראפן היה מצוין במשחק הראשון.

יש לי עוד הרבה מה להגיד, אבל אני אנסה טיפה להרגע. רק שאלה אחת, אם פ.ס.וו יכולה להביא שחקנים כמו גווארדאדו ואולי גם את הקטור מורנו למה אייאקס צריכה לשחק עם 11 ילדים?

6. Ajax Amsterdam Member

מאז 1973 לא ניקו את האוורות במועדון הזה נמאס כבר.מסכים איתך שי כולם הביתה פאקינג הפועל תל אביב ניצחו אותם בושה

7. Ajax Amsterdam Member

אני באופן אישי עדיין מלקק את הפצעים מההדחה הזאת,במקום להתקדם ולהשתלט על הליגה ההולנדית לגמרי עונה שעברה הגמל לא ראה את הדבשת שלו,חזרנו לימים של 2007-2011 מבחינת אירופה והליגה לפי דעתי,והאמת חוק בוסמן הזיק לנו אבל המלחמות אגו הם אלו שהרסו את המועדון.
    כולם אשמים מקרויף עד דה בור וכרגע אני לא רואה אותנו לוקחים אליפות בהולנד.
    ברוכות הבאות 7 השנים הרעות

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לצערי יכול להיות התסריט דרור. ניהול הקבוצה היא מתחת לכל ביקורת. לכן אני מפנה עכשיו את החיצים בעיקר לקרויף. הוא האיש שרוצה לראות כזה הרכב. זה פשוט לא יאומן עד כמה נאיבי אתה יכול להיות. אוברמרס רצה להביא למשל חלוץ מנוסה, אבל מה קיבלנו? סאנוגו חוטב העצים. איך שחקן שכזה הגיע לארסנל רק ונגר יודע.

הדבר שהכי מדהים אותי שכולם במערכת דיברו על הבאת ניסיון לקבוצה. איזה ניסיון ואיזה בטיח. הייטינחה מתייבש על הספסל, גודלייה צריך לפנות מקום בשביל פישר וחוץ מזה לא ראינו דבר. יש עוד כמעט חודש לחלון ההעברות, אולי עכשיו אייאקס יזיזו את התחת? אהה, על מי אני עובד. מה שראינו אתמול זה אחלה בשביל קרויף והחברים שלו. ככה הוא יכול להפטר מאוברמרס, דה בור וברחקאמפ. אלתבנו על זה שעוד נראה שחקנים חדשים. זו המציאות חבר'ה.

עד כמה שזה נשמע קשה לעיכול, אני מקווה שכבר בעוד מספר ימים גן הילדים הזה יקבל עוד שיעור. שיעור באלקמאר. עידו, אנא עזור לנו :p
    אגב מדהים לראות איך האוהדים מפנים את כל הביקורת לדה בור ואוברמרס, אבל חוסכים מכל מילה רעה על 'אלוהים' קרויף. מבחינתי מספר 14 האגדי הוא קודם כל הבעיה, הוא מאמין במה שראינו אתמול על הדשא בארינה. כנראה שהאיש יכול לעשות מה שבא לו, עבדים נאמנים ביציע יש לו כנראה הרבה מאד...

9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

קרוייף חירב אותנו. זה היה אתמול ההרכב של קרוייף, הגישה של קרוייף, הכדורגל של קרוייף. לדה בור יש לי המון טענות אבל זה רוח המפקד.
    אייאקס קרסה לתוך השיטה של עצמה. לעלות עם הרכב כל כך צעיר ורביעייה הגנתית שכולה שחקני נוער בפונטציה זה הזוי ובלתי מתקבל על הדעת.
    בשנים הרעות עם ההדחות לקופנהאגן ופראג היה לנו את סוארז, הונטלאר, סתאם.... אלו היו ימי ה"יותר מדי שנים בלי אליפות" ואייאקס ניסתה הכל כולל הוצאת סכומים גדולים (סולימני...) כדי לחזור לעצמה ומצאנו את עצמנו אמנם נכשלים אבל עם כמה שחקנים נהדרים.

3 שחקנים אתמול לא ענו לקטגוריה של שחקני בית (חוץ מסילסן) - סינקחראפן שהיה מצטיין במשחק הראשון, וגודלייה ומיליק שכבשו את שני השערים. 2 שחקנים עם טיפה קילומטרז' ויכולות כמעט והצילו אותנו. שחקני הבית היו אלה שהעיפו אותנו. ואני כמובן לא מאשים אותם - טטה זה שחקן שצריך לעלות בהדרגה, ולא בבום. רידוולד פתאום בלם פותח משום מקום. המכירה של קישנה הייתה רעה כי אין לנו אף אחד בשמאל (פישר חוזר מפציעה של שנה כמעט).

פשוט בושה שככה חשבו שאפשר להצליח העונה.

10. Ajacied Member

בקצב כזה הולנד תאבד לשווייץ את הכרטיס ההעפלה האוטומטי לליגת האלופות בקרוב מאוד.
    העיקר אנשים מתפלאים איך שחקן כמו בואטיוס עובר לשחק בבאזל.
    כפי שהבנתי, ההתאחדות ההולנדית כבר הדליקה נורה אדומה ודרשה מהמועדונים המשתתפים העונה באירופה להציג רמה נאותה אחרת זה יפגע מאוד בכדורגל ההולנדי. בינתיים עושה רושם שזה לא ממש עזר.
    ולחשוב שבעונת 02/03 היו לנו 3 נציגות בשלב הבתים. וזה כבר היה בעידן הכדורגל המודרני, אחרי חוק בוסמן, ככה שאין תירוצים. הכדורגל ההולנדי בגזרת המועדונים נמצא בדעיכה מתמדת.

11. c_web Member

רע מאוד. חבל מאוד... ההולנדיות בהחלט מדרדרות באירופה, ואם בכל העשור האחרון בערך הקבוצה היחידה שבאמת מצילה את הכבוד של הכדורגל ההולנדי היא AZ, זה אומר דרשני.
    היום הקבוצה יצאה לטורקיה לקראת משחק הגומלין עם בסקשיר המקומית. בוא נקווה שאחרי החרפה של אייאקס וויטסה (שאותה צריך לבקר פחות) תהיה לנו לפחות נציגה אחת שעוברת סיבוב. ממש כמו הכדורגל הישראלי....

12. alexshw Member

איאקס עוד יכולה לצבור לא מעט ניקוד באירופה אם תשתפר, אולי איינדהובן תגנוב מקום 3 ותמשיך גם היא לליגה אירופית.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לי ממש, אבל ממש אין חשק לעונה הקרובה. גן פרנקי, ככה אפשר לקרוא לאייאקס. לי לחלוטין נמאס ממה שקורה בקבוצה. יש לצערי גם עוד יותר מדי אוהדים שמוכנים לאכול את השטויות האלו. העיקר לאונן כשהם שומעים את השם קרויף. אני כבר עברתי מזמן את התקופה הזאת...
    פ.ס.וו ממשיכה להתחזק, היא קרובה להחתים את הקטור מורנו. אז את ליגת האלופות פ.ס.וו לא תקח, אבל לפחות שם מבינים מה השעה. באמסטרדם מתכוננים לעוד עונה בגן הילדים הכי יקר בחוצות עיר בירת הולנד...

14. alexshw Member

אלג'רו אליה חוזר להולנד אחרי 6 שנים. חתם בפיינורד

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

פיינורד לאט לאט מתמלאת עם שחקנים שנולדו באמסטרדם או גדלו באייאקס...הנה עוד אחד לרשימה...בסה"כ אין לי מושג מה אלייה עוד יכול לתרום לפיינורד. כבר שנים שהוא מחליף קבוצות כמו גרביים.

מצב נושא:
הנושא נעול.