הליגה ההולנדית 14/15 - פ.ס.וו איינדהובן שוברת את הבצורת וזוכה באליפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏20/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Ajacied Member

תאמת גם אני לא מבין מה עובר בראש אצל האנשים ב-AZ. חמישה שחקני הרכב עזבו/תיכף עוזבים (גודל, אסטבן, הודט, פאולסן, ברהחאוס).
    במקומם הגיע רק הבלם ואן דר לינדן מגו אהד איגלס...לא מבין למה הם מחכים. בקצב כזה הם לא יגיעו לבתים באירופית.

2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

יוסף אמין חתם באייאקס. בוא נקווה שזה לא במקום קישנה.

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ארז, קישנה בדרך החוצה וטוב שכך. לבחור יש בעיית מנטלית והוא מוסת ע"י סוכן חלקלק שרק חושב על הארנק שלו. אתמול דווח שלמעשה קישנה סגר בלאציו ושעכשיו הקבוצות צריכות לגמור את העניין. לאציו תהיה מוכנה לשלם 2-3 מיליון אירו בשביל השחקן, סכום שבסיטואציה הנוכחית ריאלית. אני מאחל לקישנה הרבה הצלחה בהרכב של לאציו...

4. Ajax Amsterdam Member

אז אנחנו נגד ראפיד וינה בליגת האלופות חייבים לעבור אותם,וגם שחטאר נגד פנרבחצה שאני מניח שזה אומר שלא משנה מהם מי תעבור לא נקבל אותם בסיבוב הבא

5. Ajax Amsterdam Member

טוב ראיתי את המשחק אימון של אייאקס נגד וולפסבורג אמנם נגמר 1-1 ולמרות שזה רק משחק אימון אני מאוד מרוצה מהיכולת

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לצערי לא יכולתי לראות את המשחק, אבל הבנתי שאייאקס אכן נתנה דקות טובות. בסה"כ תמיד רוצים לנצח, אבל התוצאה כרגע פחות חשובה. מילה לגבי ההגרלה. אין שום תירוץ, אנחנו צריכים לעבור את ראפיד וינה. לא יהיה קל, אבל חובה לעבור אותם. המשחקים ייערכו ב-29 יולי (בחוץ) והגומלין בארינה ב-4 באוגוסט.

במשחק אימון נוסף הערב:
    מונאקו ניצחה 3-1 את פ.ס.וו

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אכן משחק נחמד. וולפסבורג קיבלה בחצי השני גם מספר הזדמנויות טובות מאד, אבל בסופו של דבר שיחקה אייאקס בסדר גמור. אגב, סינקחראפן קיבל בשבוע האחרון מחמאות מדה בור. אני מעריך שהקשר היה צריך להתאקלם ועכשיו הוא באמת יכול לפתוח את הקריירה שלו באמסטרדם. ממה שהבנתי כדאי גם לראות את ההתפתחות של קני טטה. כרגע נראה שואן רייהן באמת בצרות. אני מעריך שתחרות על מקום בהרכב רק יכול לעזור לשחקנים. אולי ואן רייהן מבין עכשיו שהוא צריך להשתפר.

8. c_web Member

AZ מגרילה את איסטנבול בקיספור הטורקית, ההגרלה הקשה ביותר מבין אלו שנותרו אחרי צמצום האפשרויות. הטורקים סיימו במקום ה- 4 בעונה שעברה אחרי שעלו מהליגה השניה, לא חושב שהם שיחקו באירופה אי פעם. לא יהיה פשוט, המשחק הראשון יהיה באלקמאר.
    ויטסה עם שרן ייני תודח כרגיל מוקדם ע''י סאות'המפטון. חבל.

9. Andrei Kanchelskis Member

אייאקס אומנם פייבוריטית ברורה מול ראפיד וינה אבל כישלונות העבר המבישים במוקדמות הצ'מפיונס מול קופנהאגן וסלביה פראג בצירוף ההדחות המבישות לא פחות מהליגה האירופית בשנים האחרונות בהחלט גורמות לי שלא למהר לקבוע שאייאקס תהיה בוודאות בשלב הבא שם קרוב לוודאי תחכה לה יריבה הרבה יותר קשה.

Ajacied אוהב/ת את זה.
  10. alexshw Member

איאקס קיבלה את ההגרלה הכי נוחה.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אייאקס יכולה לחזור להציג את היכולת שהציגה לפרקים מול וולפסבורג אז יהיה בסדר. בסה"כ לא צריך להיות יותר מדי אופטימיים, אבל גם לא צריך להגזים לצד השני. היריבה שלנו ראפיד וינה, לא ברצלונה...אני מאמין שנעבור את האוסטרים, אבל קל לא יהיה. במידה ונעוף מול וינה אני מעריך שנקבל על הראש מהתקשורת ושחוסר השקט יחזור בגדול במועדון.

משחק אימון:
    VVV וונלו - פיינורד 1-2...

מילה לגבי ההגרלה של AZ וויטסה. מתסכל בשביל הכדורגל ההולנדי ששתי הקבוצות קיבלו הגרלה מאד לא פשוטה. ויטסה למעשה כבר בחוץ, הפעם לא הודות אברהמוביץ' שמצפצף על קבוצת הבת שלו ולא מחזק אותה בזמן אלא בגלל הגרלה קשה מאד. לא נראה לי שסאותהמפטון תעוף דווקא מול ויטסה, אבל אולי יקרו ניסים...גם AZ כנראה לא תעבור כי בנתיים ברחהאוס בדרך לווטפורד...

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

צריך לקחת בחשבון שסיליסן עוזב. הדיווחים מדברים על זה שאייאקס כבר בודקת לגבי מחליף. השמות שעלו הם של שזני מארסנל ומישל פורם מטוטנהאם. האחרון כמובן שיחק באוטרכט.

13. Ajacied Member

פורם שוער נחמד, אבל לא רוצה לראות אותו באייאקס.חוץ מזה שאני לא חסיד גדול של שוערים נמוכים. סצ'זני די פישל בארסנל, לפי מה שזכור לי, אבל לזכותו יזקפו 150+ הופעות בפריימר ליג והוא רק בן 25.
    לא כל מה שלא מתאים לקבוצת צמרת בפריימרליג בהכרח לא מתאים לליגה ההולנדית. בקיצור, אני בעד סצ'זני מבין שני אלה.
    למרות שבסופו של דבר אני חושב שיביאו דווקא את פורם (אם כמובן סילסן יעזוב). לדעתי העלויות הכספיות שלו קטנות יותר ובנוסף הוא הולנדי...
    אגב, מה שלא מובן לי בפורם, למה כשוער מצליח בסוונסי הוא החליט לעבור לטוטנהם כאשר ידע מראש שיהיה שם שוער שני? אז פתאום אחרי עונה אחת כבר לא בא לו לחמם את הספסל בוייט הארט ליין?

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנתיים יש כבר דיווחים שסצ'זני בדרך לרומא...
    ידיעה אחרת, יש סיכוי לא קטן שאייאקס תשתמש באופציית הארכת החוזה שיש לקישנה. כרגע לשחקן חוזה לעוד עונה, אבל לסגנית אלופת הולנד יש אופצייה חד צדדית להאריך בעוד עונה. משמעות הדבר, אייאקס רוצה מינימום 5 מיליון אירו, לאציו רוצה לתת רק 3.

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

פ.ס.וו עושה מאמצים להחתים את בלם אספניול, הקטור מורנו שאמור לעלות כ-5 מיליון אירו. הידיעות כן אומרות שלאקס שחקנה של AZ יש גם הצעות מסאותהמפטון ושטוטגארט.

מצב נושא:
הנושא נעול.