הליגה ההולנדית 14/15 - פ.ס.וו איינדהובן שוברת את הבצורת וזוכה באליפות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏20/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. All_Hale_Conradinho Member

מהלך הגיוני של קלאסי. הוא מבני טיפוחיו של קומאן והתאחדות איתו באנגליה פירושה קבלת תפקיד מפתח קבוצה על בטוח. אני מאוד אוהב את השחקן הזה ומצפה ממנו להרבה, וזה צעד גדול בכיוון הנכון. קבוצה לא גדולה אבל בליגה גדולה, עם מאמן שיסמוך עליו ומכיר אותו.

2. alexshw Member

הוא פשוט בא על הבלטה של שניידרלין, אז כן כנראה הוא מתוכנן להיות שחקן הרכב

Ajacied אוהב/ת את זה.
  3. All_Hale_Conradinho Member

כן, אבל יש סיבה שקומאן מתעקש דווקא עליו.

4. Karlsruher SC Vamos Karlsruhe

PSV החתימה אתמול את מקסים לסטיין והיום מודיעה שהגיעה להסכם עם דייבי פרופר. מישהו יכול לספר משהו על שניהם?

5. Die Werkself wir sind die Macht am Rhein

6. Ajacied Member

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי 'פוטבל אינטרנסיונל' סאנוגו כבר היה באמסטרדם ודיבר עם דה בור. דימה, אם העסקה תצא לפועל אני מעריך שאייאקס לא תרצה לרכוש את החלוץ מחוף השנהב אלא אם כן זיבקוביץ' ייכשל בווילם טוויי ולמיליק לא תהיה עונה סופר טובה. בסוף השבוע כבר פורסם שגם הצרפתי אנתוני מוניר, מועמד להגיע אבל אוברמרס כבר הכחיש את הידיעה.

באיינדהובן עובדים יפה כדי למלא את הפאזל לעונה הבאה. דפאיי וג'ורג'יניו ויינאלדום עזבו, ליסטיין, פררו וליסטיין הגיעו. לגבי האחרון, עליו כבר ראיתי שמועות שלבחור יש אופי לא פשוט. לא סתם הוא עזב את ברוז' בטריקת דלת ומצא את עצמו לאחרונה משחק בקטאר. לפי הדיווחים האחרונים פרופר יגיע לפ.ס.וו בשביל סכום של 5 מיליון אירו. KSC, את לסטיין אני לא מכיר, אבל פרופר שחקן מוכשר. הוא קשר התקפי, אבל כמו עם שחקנים אחרים אנחנו נראה אם הוא יכול לעשות את הצעד הבא קדימה. אדם מאהר הגיע לפ.ס.וו עם יותר רעש, אבל הוא בנתיים די מאכזב. רק הזמן יגיד לנו אם הרכישות של פ.ס.וו גם יביאו לה תארים.

מילה לגבי קלאסי. שחקן אוברייטד כמו רב השחקנים שגדלו בשנים האחרונות בדרום רוטרדם. אני בדיעה שאין כרגע יותר מדי כשרונות אמיתיים בכדורגל ההולנדי וקלאסי באמת לא שחקן שיגיע לרמה הכי גבוהה. קומאן מכיר אותו היטב וכמו ואן חאל עם דפאיי צרוף קשרה של פיינורד קשור לעבודה בין המאמן לשחקן בהולנד. בעיניי גם קלאסי וגם דפאיי עוד יאכלו הרבה חצץ ברגע שהמאמן שהביא אותם לאנגליה יעזוב.

8. Die Werkself wir sind die Macht am Rhein

אייאקס תחתים בימים הקרובים את קשר נבחרת גרמניה הצעירה ובורוסיה מינשנגלאדבך אמין יונס (21).

רכש מעניי של אייאקס. העונה האחרונה של יונס לא היתה מוצלחת והוא לא הרשים בקייזרסלאוטרן מהליגה השנייה בגרמניה (כמושאל), אבל ביורו עד 21 הוא היה מצוין, לדעתי השחקן הטוב ביותר של גרמניה בטורניר יחד עם אמרה צ'אן.

הוא נמוך וזריז עם יכולת טכנית לא רעה, משחק בעיקר באגף שמאל אבל יכול לשחק גם בימין. אני לא יודע אם הוא יצליח באייאקס, ולמרות שלדעתי אין לו פוטנציאל מטורף, הוא יכול לשפר אתכם (אפילו כמחליף).

9. Ajacied Member

עוד שני חתולים בשק, גם יונס וגם סאנוגו. שחקנים עם רקורד לא מרשים במיוחד. עם מיליק זה הצליח יפה, אבל זה סיכוי של אחד למאה.
    למה במקומם לא להביא שחקנים מהליגה ההולנדית שכבר השאירו את חותמם בליגה? נגיד קוסטניוס וקורונה (סתם דוגמא).

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא יודע מה להגיד לגבי אייאקס. שני שחקנים שיכולים גם להיות חתולים בשק. בנתיים באיינדהובן מנסים להחתים את אפלאיי והקטור מורנו הזכור מ-AZ. מצד אחד אני חושב שאייאקס לא מחזקת את הקבוצה כמו שצריך, אבל מצד שני אם כמה מהצעירים יעשו צעד קדימה גם פ.ס.וו עם הרכש שלה עוד יכולה לאכול את הכובע. לדעתי בסוף היום לשתי הקבוצות המובילות בהולנד אין שום ביטחון שהעונה הקרובה תהיה יותר טובה מקודמתה. אנחנו לא יכולים לדעת אם פריירו, פרופר, ולסטיין יהפכו את פ.ס.וו למכונה משומנת כמו שסאנוגו, יונס וגודלייה הם מנייה בטוחה לכשלון. בעיני הכל אפשרי.

דימה, קורונה מאד ביוקר, קאסטניוס הוא אפס.

11. Ajacied Member

באייאקס לא היתה בעיה לשלם 6-7 מיליון על סיסטו. היה אפשר להביא את קורונה בסכום דומה עם כל הבעיות הכלכליות של טוונטה (אולי בקצת יותר). לקסטניוס היתה חצי עונה מזעזעת לאחר פגרת החורף, כנראה בגלל שלא הצליח להתאושש מהפציעה שעבר לקראת ינואר. אבל כגיבוי למיליק הוא היה יכול להיות מצויין, ועוד שנמכר לגרמניה בסכום מצחיק. בכל מקרה, העלתי שמות סתם לדוגמא, העיקר שהבנת את קו המחשבה שלי - עדיף להביא שחקנים בעלי רקורד טוב מהליגה ההולנדית מאשר להביא שחקנים לא מרשימים במיוחד מחו"ל שאי אפשר לדעת למה לצפות מהם.
    חוץ מזה שאני לא קונה את ההצהרה הזו ש"הבאנו את סאנוגו רק לעונה אחת בלי אופציית רכישה כי יש לנו את זיבקוביץ'". ואם מיליק ימכר בעונה הבאה? נשאר רק עם זיבקוביץ'. זה נראה כסתם תירוץ של ההנהלה. התנהלות דומה לזו של קבוצת בת כמו ויטסה, שמטפחת שחקנים לצ'לסי.

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

קאסטיונס זה הפלופ הכי גדול שיש בכדורגל ההולנדי. מה גם שאנחנו צריכים חלוץ מחליף למיליק וקאסטניוס עם הפוזות שלו בטח לא ישב על הספסל...

סאנוגו זה מוזר. אין לי בעיה שיהיה חלוץ מחליף, אבל נראה לי שארסנל מתכוונת לאפשר לו דקות משחק ולא להשאיל אותה לקבוצה שהוא לא יפתח בה בהרכב.
    אני בכללי לא אוהב השאלות. אבל אנחנו צריכים משהו מאוד ספציפי - חלוץ מחליף שמצד אחד יהיה זול ומצד שני גם ידע לעלות מהספסל בלי בעיות. זה לא כזה פשוט.

קורנה מאוד יקר מה גם שהוא שחקן קו. אל גאזי, קישנה, פישר, שונה במידת הצורך אפילו... אין טעם בשחקן קו נוסף.

אני ממש אשמח לעוד שחקן הגנה (לא יקרה). אוברמארס ודה בור יסגרו עם סאנגו ואולי הגרמני הזה (טיילנו שם הרבה באליפות אירופה עד גיל 21 הזאת, כל הזמן ראו את דה בור ואוברמארס שם) ועם זה נצא לדרך.

אתמול דה בור ממש החמיא בטירוף לסינקגראבן. אמר שהוא התקדם מאוד במחנה האימונים ושהוא נראה טוב יותר מינואר שנה שעברה כשהוא הגיע. עכשיו תסבירו לי איפה בין גודלייה, קלאסן ובאזור הוא יכנס.... (ועוד לא דיברתי על סררו, אנדרסן והגרמני החדש (?) ).

13. Ajacied Member

הגרמני החדש הוא שחקן קו. הוא לא אמור להתחרות בקשרים.
    בעיקרון אני מסכים שאין צורך בשחקן קו נוסף, גם שם יש הרבה עומס והעונה אני מצפה שגם מוריץ' וצ'רני יעשו התקדמות. אבל אם כבר מביאים עוד שחקן קו אז הייתי מעדיף בהרבה יותר את קורונה. יש לי הרגשה שהגרמני הגיע כתחליף לקישנה שלא ימשיך.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

קישנה בדרך החוצה וזה לא מהיום. הדיווח האחרון אומר שהשחקן בדרך ללאציו. התככן המגעיל ריולה כנראה מצא בלאציו פראייר כי הדיווח אומר שקישנה יכול לחתום שם לתקופה של ארבע שנים עם אפשרות של משכורת נאה ביותר של סכום 1.2 מיליון אירו לעונה. באיטליה כן אמרו שהקבוצות עדיין לא בקשר.

בפיינורד נפרדו מקלאסי שיעבור בקרוב בדיקות רפואיות בסאותהמפטון. הקבוצה של רונלד קומאן תשלם קצת מעל 10 מיליון אירו בשביל הקשר.

אחרי סחבת מיותרת בגלל הסוכן יש חתימה בין פריירו לפ.ס.וו. השחקן מאורוגוואי יחתום על חוזה של 5 שנים.

15. c_web Member

AZ בדרך לאבד את הכוכב הכי גדול שלה והשחקן הכי משמעותי בסגל - סטיבן ברהחאוס. הכישרון הצעיר בדרך לווטפורד...
    פשוט אסון ספורטיבי למועדון הזה. בלעדיו אנחנו מוגבלים התקפית בצורה מחרידה, וההגנה שלנו רק נחלשה מהעונה שעברה. אין לי מושג לאן אנחנו הולכים מכאן..

מחר הגרלת הסיבוב השלישי במוק' הליגה האירופית, אלקמאר כמובן מדורגת.. ועוד בין הבכירות שם.

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t35.0-12/11747460_10206055727325878_751620801_o.Xxx?oh=8e2271586d30ed9a1a67af67fd190849&oe=55A9F1D5&__gda__=1437182497_670ec29bb743cfb7712b279b3e2b11d8

מצב נושא:
הנושא נעול.