לצד שמות כמו פורלאן, סיידורף וכו' זו אולי לא נראית ההחתמה הגדולה ביותר, אבל פלאמנגו מבצעת החתמה איכותית מאוד לדעתי בדמותו של "טופו" קאסרס הפאראגוואי. מאז המונדיאל, בו הציג יכולת טובה, קבוצות מאירופה ומקסיקו מתעניינות בקשר האחורי הקשוח (שממלא היטב גם את תפקיד הבלם במידת הצורך) של ליברטאד, אך מסיבות לא ברורות הוא נשאר קרוב למשפחה באומת הקאסרסים. עכשיו סוף סוף הוא יוצא ואני מאמין שהוא גם יצליח למרות שהליגה הברזילאית לא אידיאלית בשבילו.
טקס ההצגה הצנוע של סיידורף לא הסיח את דעת שחקני בוטאפוגו שעשו את העבודה באהיה גם ללא הקפטן לשעבר אבראו שמצא קבוצה נוספת ללבוש את חולצתה. 3-0 עם גולאסו נהדר של אלקסון! קרוזיירו מאבדת גובה עם הפסד שני רצוף, הפעם מול אינטרנאסיונאל (שלמיטב ידיעתי לא ארגנה עוד משהו מיוחד לפורלאן) שנהנית מצמד אולימפי של אוסקר ודאמיאאו
חסכת לי פוסט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אלקסון עם השמאל, יש לציין! ההשוואה שלך להולק הפכה ליותר מדוייקת עם השער הזה! סידיניו הצעיר הדקיק בהופעת בכורה בהרכב עם צמד שערים ובכלל סה"כ משחק מצויין ופעיל לכל אורכו - הוא היה אחד השחקנים הבולטים לדעתי האישית של הנבחרת הצעירה שנשלחה למשחקים הפאן אמריקנים ואפילו לא הצליחה לעבור את הבתים ואיכזבה בענק. עכשיו עם המכירה של מייקוסוואל לאודינזה אולי נראה אולי יותר ויותר, אפילו בהרכב - למרות שבוטא לא סיימה עם מסע הרכש ומעוניינת להביא את ניקולאס לודיירו האורוגואיי של אייאקס. אני מקבל את הבקשה שלי אגב, כשאלאנו עובר לגרמיו כשמיראלס הארגנטינאי מגיע אלינו לחזק את החוד. עם כמה שהוא סמל, זה היה מתבקש צעד מתבקש שלא לומר הכרחי כבר כמעט שנה. היום אנחנו גם משחקים מול גרמיו - והדבר המעניין שכדאי לשם לב, הוא לויקטור אנדראדה הצעיר שהזכרתי פה לפני כמה חודשים - עדיין בן 16 - שעומד לפתוח לראשונה בחייו בהרכב של סאנטוס, וישחק לצד ניימאר בחוד ההתקפה. ויקטור נחשב לאחד היהלומים שלנו ממחלקת הנוער והוא משחק כחלוץ\קיצוני, והודבק לו עוד לפני ששיחק משחק אחד בבוגרים סעיף שיחרור של 50 מיליון יורו לקבוצות מחו"ל אחרי עניין רב, כמובן יחד עם כינוי כ"רוביניו\ניימאר החדש". הוא שיחק בקופיניה(גביע ברזיל עד גיל 19) וכבש 2 שערים למרות שלדעתי במשחקים שראיתי לא ממש הרשים או תפס לא את העין במשהו חוץ מהמהירות - אבל כמובן צריך לזכור שהיה שנתיים או שלוש יותר קטן מכולם. הוא גם זומן לאחרונה לנבחרת ברזיל עד גיל 20 בטורניר שנערך בדרום אפריקה, והספיק לעלות כמחליף בבוגרת לפני כחודש מול פלו רק לכמה דקות בודדות, מה שלא הפריע לו לנסות בעיטת מספרת כמעט ישר אחרי שנכנס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx פיליפה אנדרסון הצעיר ייקח את מקומו של גאנסו שמנסה להתמקד בלהגיע בכושר שיא לאולימפיאדה (כשהשיחות לחידוש החוזה עלו פעם נוספת על שרטון) - ויקבל הזדמנות אמיתית לשחק כפליימיקר עם הסגל הבכיר, כשאני מקווה שסוףסוף יראה קצת יציבות ושיש על מי לסמוך. ---- אגב - פלאמנגו (לצערו של אדריאן הצעיר) מחפשת חיזוק להתקפה, ושמה לה כמטרה להביא כמטרה בכירה את דייגו, ואם זה לא יסתדר אז את ריקלמה.. נראה איך זה יילך.. אני אישית הייתי שמח מאוד לראות את רומן בברזיל. יהיה מעניין איך שזה לא יסתדר. גם קונקה שלא יכול לחכות לעוף מסין לפי השמועות נמצא על הרדאר של כמה קבוצות, אבל המועדון שלו הודיע שלא ימכור אותו בזול והוא מצפה לתמורה הולמת עבורו.
כמות הדקות של קונקה בסין הולכת לרדת משמעותית, בסופו של דבר גם המועדון שלו יבין שאם הוא לא משחק מספיק, לא רק שהוא לא ירצה להישאר, יהיה גם קשה למכור אותו בסכום שיחזיר חלק מההשקעה. מיראז'ס זה לא ממש חיזוק, אהבתי אותו בקולו קולו אבל קשה לי להאמין שהוא שוב יכבוש בקצב כזה (לא שזה היה קצב מטורף) והייתי בונה עליו בעיקר כשחקן רוטציה לאגפים. אתם חייבים חלוץ רציני יותר לדעתי. מה קורה עם פוסילה, לא מחלים?
Arnaldo Ferreira @ArnaldoFLance Ganso won't play for Santos again. He's signed for Arsenal. £17million fee agreed and he'll fly to London for a medical in the next 48 hours מה הסיכוי שזה אשכרה אמיתי? עריכה: הבחור ממשיך- Arnaldo Ferreira @ArnaldoFLance Ganso will sign a four year deal with Arsenal London worth £80k a week. The player is delighted.
When you're replacing nothing - that makes you something http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx וכן פוסילה עדיין פצוע, האמת הוא הרגיש כאבים באימון השבוע ונטש אותו. ממש מתסכל. לגבי העניין של גאנסו, החלק של העזיבה שלו ושהוא לא ישחק יותר אצלנו מאוד הגיוני עם השיחות על חידוש החוזה שעלו על שרטון(האמת אני לא חושב שבכושר הנוכחי והרמה שהוא מציג בכמעט שנה האחרונה מגיע לו אותו חוזה שהוא רצה ב-2010 לפני הפציעה מול גרמיו) - הוא מתרכז אך ורק בלהכנס לכושר לקראת האולימפיאדה. לגבי ארסנל, אין לי מושג - הייתי מהמר ואומר שאלו סתם שטויות של מישהו שמחפש לתפוס כותרות. לא שמעתי שום דבר ולא מדווחים שום דבר חוץ מעניין חידוש החוזה. בכל מקרה אני לא חושב שאנגליה זה המקום בשבילו. ניצחון טוב שלנו היום, היינו צריכים אותו כמו אוויר לנשימה. פליפה אנדרסון תפס את המושכות ונתן יופי של משחק, עכשיו הבקשה ממנו היא רק ליציבות - כי בחודש חודשיים הקרובים אנחנו נהיה חייבים שהוא יתבגר ויעשה את הצעד הבא בחלק ההתקפי. הילד החדש היה דיי שקט ומפוזר בהופעת הבכורה שזה טבעי, עוד פעם לפחות עלי בנתיים בכל הפעמים שראיתי אותו גם בנוער לא עשה רושם מיוחד. נקווה להתבדות בעתיד.
ככל שעובר הזמן, הסיפור עם גאנסו נראה לי יותר ויותר כמו בולשיט. הנשיא של סנטוס אכן אמר שהוא לא ישחק יותר שם, אבל לארסנל הוא לא יגיע, מאמין שהיעד שלו זה איטליה.
http://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/553248_10151075690379467_127379583_n.Xxx מזל טוב לפלמייראס ופיליפאו! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx האמת לא יצא לי לראות מלבד מחצית במשחק הראשון כלום, אבל נחמד לראות את פלמייראס מצליחים ומבטיחים את המקום בליברטאדורס שנה הבאה. עכשיו גם הלחץ לחזור לליגה אחרי שהזניחו אותה בשביל הגביע יירד ותהיה להם עונה דיי שקטה שזה מה שהם צריכים. מי אם לא מרקוס אסונסאו ממצב נייח גורם לגול, פשוט בועט המצבים נייחים הכי מסוכן בעולם.רגל ימין הזו שלו שווה לפלמייראס לפחות 30 נקודות בעונה בלי להגזים. קורינתיאנס משחקים בפעם הראשונה עם חלק נכבד מהשחקנים הבכירים שלהם, אבל עדיין כנראה בהיי מהליברטאדורס כשאלקסון ממשיך בכושר הנהדר ומחסל אותם עם צמד אישי ו3-1 של בוטא שמשחקים יופי של כדורגל. אגב לשם לב לילד מקורינתיאנס שאני מאוד אהבתי, מרקיניוס(היה בלם והקפטן בU17) התחיל לקבל השנה הופעות כמחליף בפאוליסטה, ובמחזור הקודם פתח דווקא כקשר אחורי (הוא נמוך מאוד לבלם, מאוד מהיר ואנרגטי, סופר קשוח, עם טכניקה טובה - ככה שזו הסבה דיי טבעית אני משער) ולדעתי עשה עבודה נהדרת.. עכשיו עם המכירה של קסטאן לדעתי הוא יתחיל לאט לאט לתפוס את מקום יותר בכיר ברוטציה אפילו עם גילו הצעיר ונקווה לראות אותו מקבל הזדמנויות בדיוק כמו אדריאן חביב הדיון, שמקבע את עצמו כחילוף הראשון מהספסל אצל פלאמנגו, והפעם עלה במחצית השנייה בדרבי מול פלו ונתן עוד הופעה טובה מאוד. בכלל נצפה לראות עוד ילדים מאותה נבחרת מקבלים את החשיפה - מיזאל מגרמיו, אדמילסון מסאו פאולו, וואלאס מפלו שגם הוא מקבל הרבה דקות.. כיף לראות אותם מקבלים את ההזדמנות ורובם גם תופסים אותה ב-2 ידיים בגיל צעיר כזה.
עדיין לא, קורינתיאנס הסכימה לשלם עבורו 5 מיליון אירו, 10% אמורים להגיע לשחקן, אבל המבורג דורשת מגררו לוותר עליהם. איכשהו העברות של פרואנים אף פעם לא עוברות חלק... אני לא ממש מבין את הצעד הזה של פאולו, הוא בהמבורג שחקן הרכב ויכל לעבור לקבוצה אחרת בליגה אירופית משמעותית שגם משתתפת באיזה מפעל בינלאומי. מצד שני, אולי בזכותו לואיס רמירס יישחק יותר. מה שבטוח, קורינתיאנס הוסיפו לעצמם 30 מיליון אוהדים.
פאלמיירס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ברכות על הזכייה חבל שואלדיויה לא שיחק, כמובן בגלל האדום הטיפשי שהוא קיבל במשחק הראשון.
כמובן שבהופעת הבכורה שלו ראפאל טולוי יביא פנדל ליריבה, למזלו ואדיביה החטיא, למרות שזו לא הייתה רק טעות שלו ההסתננות הזו של הצ'יליאני.
אומנם הבראזילראו רק התחיל, אבל מישהו חושב שאתלטצ'יקו מיניירו יכולה להלחם על האליפות עד סוף העונה? לפי התקצירים ההגנה לא נראת לי כל כך יציבה, וכרגע ההתקפה סוחבת את הקבוצה למקום הראשון, עם ארבעה נצחונות רצופים עד כה.