הליגה הברזילאית 2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Muurad, ‏21/1/12.

1. Muurad Member

פשוט עונה מייאשת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx ההפסד הכי ברור שיכל להיות. מתי זה כבר נגמר.

משהו מעניין שראיתי אגב, במקום שעוקב אחרי כל הטעויות שיפוט ומעדכן את הטבלה לפיהם, שבטבלה ה"אמיתית" אתלטיקו מיניירו הייתה צריכה להוביל את הטבלה באיזה 7-8 נקודות מעל פלו.

מחזיק בשבילהם אצבעות שיצליחו לתת לנו עוד איזה סיום גדול ודרמטי ויצליחו לחולל הפתעה, אבל קשה מאוד להאמין.

נערך לאחרונה ב: ‏22/10/12
  2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

בבקשה אל תתחיל גם אתה עם טבלאות שופטים וכו' http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx אני בעד מיניירו גם בגלל שאני אוהב את המשחק שלהם, אבל פלו פשוט הקבוצה הכי חזקה בליגה לדעתי.

3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

גול של אליפות, גול של ירידת ליגה או פשוט עוד יום עבודה של פרד הלוהט...

שופטים או לא, הקבוצה החזקה והיציבה בליגה זוכה באליפות עם פער משמעותי מהמקום השני.

רחמים על פאלמייראס, נראה אם יתאוששו כמו קורינתצ'יאנס ויחזרו לקדמת הבמה הברזילאית בהקדם.

4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

סופי - פאלמייראס יורדת פעם שנייה בהיסטוריה של המועדון (אם הבנתי נכון) לליגה השניה! לא מאמן בעל שם, בחצי הראשון של העונה, לא שחקנים כמו ואלדיביה ומרקוס אססונסאו, ולא השם של מועדון הפאר יכלו לקללה של הרנאן בארקוס (שדווקא נתן עונה טובה) ולזו של אדאלברטו רומאן הפארגוואי (לא חלק מהותי בירידה של ריבר פלייט בארגנטינה) http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

לא רגיל לראות עונה ברזילאית מוכרעת כמעט לחלוטין בכל המאבקים 2-3 מחזורים לסיום...

נערך לאחרונה ב: ‏19/11/12
  5. alexshw Member

מנו מנזס פוטר מאימון נבחרת ברזיל. אני חושב שהוא דווקא יכול לשתות שמפניה ביום כזה.
    ממש אבל ממש לא מקנא במאמן שצריך להוליך את ברזיל למונדיאל ביתי עם כל הלחץ המטורף לזכות. כמובן יותר גדול מלחץ שמופעל על מאמן נבחרת הזו בכל מונדיאל אחר.

כרגע סקולארי המועמד המוביל לרשת אותו.

נערך לאחרונה ב: ‏23/11/12
  6. Lazarobbie Member

באתרי הספורט הישראליים מדווחים שפפ גוארדיולה מועמד חזק לאימון הנבחרת. יש דברים בגו?

7. Muurad Member

בברזיל יש גם המון פוליטיקה שקשורה לעניין המאמן, ככה שלי עדיין קשה לראות איך זה לא יהיה מאמן ברזילאי שגם מכיר ויודע את השחקנים.

לא חושב שזו החלטה נבונה מצד פפ, שאיך שזה נראה סיטי וצ'לסי כבר עומדות בשורה כדי לשפוך עליו כסף רק שיבוא, עם יכולת כלכלית להביא כמעט את מי שירצה - ככה שאישית אני לא רואה גם את פפ עצמו בוחר להגיע אם יש הצעה.

8. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

הוא מציג רמה גבוהה ביחס לגילו ובכלל, מעבר ליכולת ההגנתית מה שאני הכי אוהב אצלו זה השקט עם הכדור והיציאה הטובה קדימה. לא ראיתי אותו מספיק, אחרי שהבנתי שג'ון לנון לא יקבל דקות כמעט הפסקתי להתעניין בקבוצה, אבל ממה שכן הוא נראה פרוספקט מאוד מבטיח ואני בטוח שאם יתחזק פיזית, לאור הגיל שלו אני בטוח שיעשה זאת, יש לו פוטנציאל להפוך לבלם טוב מאוד. אני קורא לגביו שיש התעניינות אמיתית מאירופה, בהחלט שווה לעקוב.

ראיתי אותם כמה פעמים, אבל לא עקבתי אחרי שחקנים משם. מוזר, אני לא חושב שזו קבוצה שהתבססה על הצעירים שלה, יש שחקן התקפה נחמד בשם ווילי שאני זוכר, אבל גם הוא לא נראה משהו יוצא דופן. מי השחקנים שבסגל?

אם כבר קבוצה עם צעירים מבטיחים בסרייה ב', גויאס היא זו שצריכה לבלוט בזימונים...

9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

סקולארי מקבל פרס על חלקו המשמעותי בהורדת פאלמייראס ליגה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

10. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

קרוזיירו החתימה את דידה בן ה-39.

11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

וואלטר מונטיז'ו חתם בסנטוס.

החתמה מצוינת של הקבוצה של אור לדעתי, "מחליף" יותר מראוי לגאנסו. למעשה, לשים בצד פוטנציאל וכו', מונטיז'ו הציג בעונות שלו בברזיל יכולת יותר גבוהה ובאופן יותר יציב מאשר גאנסו לדעתי.

12. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

מביך

13. Santi Cazorla Member

מוזר, לא מביך

14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

הסתלבט של השוער מביך בעיני, מביך את עצמו וקצת מביך גם לבועט הרשלן.

15. itay7 Member

שני רונאלדיניו בליגה אחת?