הליגה הארצית: ר"ג נשארת בליגה,צור שלום נושרת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏9/7/05.

1. TariboWest Member

הוא מצור-שלום, גדל בשכונה, אוהב אותה ושמח לעזור לה במירוץ לעלייה.
    עופר שיטרית שוחרר מבני-לוד, לפי מה קראתי.

2. TariboWest Member

עקבתי בעונה האחרונה פה ושם אחרי בני לוד ויצא לי גם להיות במשחק אחד שלהם, ולא שמעתי על החלוץ הזה. החלוצים הבכירים של לוד בעונה החולפת היו עופר שיטרית, אשרף אלעל ודן ברוקלין. אני חושב שהוא לא בקבוצה אלא עם כן הוא שחקן מחליף.

3. Ariel Member

או קי תודה. יכול להיות הוא שוחרר או שהוא מחליף.
    בלי ספק אשרף אלעל עופר שטרית ודן ברוקלין עדיפים.

4. Ariel Member

או קי ביררתי הרגע. הבחור עבר לשחק בתחילת העונה במכבי בן צבי/ נס ציונה מליגה ב' והיה אחד השחקנים המשמעותיים בעלייה שלה לליגה א'.

5. אחי נצרת Member

שלום..

זאת הפעם הראשונה שאני מבקר בפורם הזה,אני שמח לכך כי באמת הפורם הוא ברמה גבוה לכן החלטתי להיות גם חבר לאתר.

בהזדמנות זאת אני מזמין אותכם לבקר באתר של הקבוצה:אחי נצרת שאני המנהל שלו
    www.ahi-nazareth.cjb.net...ואני מזמין את כל אתר הקבוצות מהליגה הארצית אם רוצים להיות בשיתוף פעולה בין האוהדים ובין הקבוצות ובין האתרים כי הכדורגל הוא הדרך והיחידה והגשר לקשר בין העמים והאנשים...לכן אם לאחד האוהדים שירצה את זה שייצר איתי קשר על האימיל הזה:ahi_naza@ahi.com

ותודה רבה :aaa7:

6. יורי קצב Member

אחרי קייץ לא קל הפועל מרמורק סוף סוף הציבה קבוצה רואיה עם כמה שחקנים חדשים ובולטים הם ניסן קפטה ואיליה רוזנברג מבני יהודה..
    הקבוצה בסופו של דבר לא יוצאת למחנה האימון לבולגריה ותיסתפק בכמה מחנות בארץ בין המשחקים בגביע הטוטו כדי לגבש את הסגל הקיים
    קדימה מרמורק השנה המקום ה-3 מספיק לנו שוב!!!!

7. יורי קצב Member

www.marmork.tipo.co.il

8. יורי קצב Member

קבוצה אחת שלדעתי בטוח תאלה ללאומית היא השקמה\רמת חן שצירפה את 2 מהשחקנים הכי טובים ממרמורק(ניסים בן-דוד הלא הוא בנדה הגדול ועמוס אוזנה הבלם המצוין....)אני צופה להם עונה מצוינת עם 5 הפסדים לפחות העונה (כולם לנו*מרמורק) http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

9. אלסנדרו דל פיירו Member

תוסיף את מיקי ממן שהו חלוץ מוציין בשקמה
    תוסיף את מומו בן ניסן
    עד ליפני שנתיים חיים סירוטקין שיחק גם בשקמה.. שנה שעברה הוא היה המאמן שלהם היום לא יודע מה קורה איתו אבל מה שבטוח הוא נשאר בעירית ת''א
    ותוסיף לזה גם את האיחוד של הכח ועמידר שחלק שלא יהיו בקבוצה יחצו את הכביש לשקמה כנראה .. השיקמה בהחלט המועמדת שלי לעלות ללאומית

10. יורי קצב Member

הפועל רמת-גן התפרקה סופית???
    אם כן אז אני הכי שמח שבעולם!!!!!!!!!!!!!!!
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/lol.Xxx

11. יורי קצב Member

מיקו ממן כבר זקן אח שלי!!!!!מומו בן ניסן סתם אפס לא יודע לעשות כלום חוץ מלבלבל את עצמו עם "הטכניקה" המצוינת שלו חחחחחחחחחחח
    קבוצה מסריחה אבל תהיה חזקה,יש שפ תקציב נחמד

12. אני אוהב אותך בית"ר! Member

אתם יודעים שחולון עדיין לא נרשמה לליגה הארצית?
    אומרים שהמצב שלהם יהיה גרוע בדיוק כמו של הפועל ר"ג!

13. אחי נצרת Member

שלום...

אחי נצרת החתימה את השחקנים:
    אשרף אל עאל
    גל פיבך סופי
    גל גבע סופי
    עבד תיתי קרוב לחתימה
    טיבי טיבי סופי
    מוחמד עבאס מכפר כנא (מבחנים)
    עלי אמארה (קרוב לחתימה)
    ועוד הרבה שחקנים שעוברים בתוקפת נסיון בנוסף לשחקני הנוער של הקבוצה.
    המאמן: הישאם זועבי
    הנהנלה חדשה:בראשות רמי בזיע איש בעסקים מנצרת

המטרה של הקבוצה: עלייה לליגה לאומית http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/goodpost.Xxx

אנשלה יצילחו

14. ozi Member

לאחי נצרת יש סגל יותר טוב משל חלק מקבוצות הלאומית..
    אני עדיין לא סלחתי להם על זה שהם הורידו אותנו ליגה לפני 6 שנים...

15. אחי נצרת Member

רואה המאמן הישאם זועבי מאמן קבוצת מכבי אחי נצרת בעונה הקרובה עם התפקיד אתגר מיוחד,מגודל הצפיות שגודלת מהישג להישג,ובעונה האחרונה עשה הישג היסטורי עם קבוצת הפועל בני לוד שעלתה לליגה ארצית.ולאחר שגל פיבך וטיבי טיבי וגל גבע ואשרף אל על סיכמו סופית בקבוצה,גם השחקן עבד תיתי קרוב לחתימה והוא יחתום סופית בקבוצה בימים הקרובים.
    מוחמד עווד(הפועל מגדל כרום),מוחמד עבאס(מכבי כפר כנא),ועוד שחקנים שבתקופת מבחנים בקבוצה בנוסף לשחקני נוער כמו:תייסיר אבו חמד,מוחמד עוואד,תאמר מריד,תאאר באשאא,והשוער הצעיר מוחמד עאבד,ועוד חשקנים אחרים.

פגשנו את המאמן החדש בקבוצה,הישאם זועבי בראיון מיוחד:
    עכשיו,לאחר שסיכמו בקבוצה פיבך,טיבי,גבע,אל עאל,מה חסר לקבוצה?
    "כרגע אנחנו עובדים לחתים את השחקן עבד תיתי כי אני רוצה לראות אותו בקבוצה,חסר לנו שוער,יש אפשריות שנפנה לשוער קרית שמונה מהעונה שעברה אייל וקראט,גם חסר לנן מגן ימיני,ועיניין עדין לא סגור עם השחקן עלי אמארה".

לפעם הראשונה אתה מאמן קבוצה שלחוצה,מה הציפיות שלך?
    "הפועל לוד שהעליתי אותי לארצית דומה למצב באחי נצרת מצד הלחץ.אחינ צרת קבוצה גדולה והצפייות ממנו תמיד אין לה גבול ואני כמאמן עליי להעביר את השקט והבטחון לשחקנים,אוהדים,וההנהלה".

מה דעתך,כמאמן חדש בשיוניים שהתרחשה בהנהלת הקבוצה?
    "בלי שום ספק כי השינויים מבורכת וטובים,אני מקווה שרמי בזיע יצליח בגדול במיוחד שהוא איש עסקים מצלוח מאוד.כמובן המצאות עלי סלאם סגן ראש העיריה וחברי ההנהלה ישנה את המצב בקבוצה,אני חושב שהעונה הבאה תהיה שונה לגמרי מעונות קודמות".

מה המטרה שלך באחי נצרת?
    "אני לא מתבייש להכריז שמטרה לעלות לליגה לואמית,ולבנות בסיס רחב משחקנים מקומים שייצטרפו לקבוצה בעתיד".

האם אתה חושב שאתה תשאר בקבוצה לשנות רבים?
    "כאשר אני מרגיש בנוח במקום שאני עובד פה ומרגיש שההנהלה מקבלת את העבודה שלי אני אשאר בקבוצה.ואם יקרה חוץ מזה אני אזוז ואתן את המפה למאמן אחר כי אני לא יכול לעבוד באווירה לא טובה בקשר לייחס בין המאמן להנהלה".

צוות האתר מאחל למאמן הישאם זועבי הרבה הצלחה בתפקיד..וכמובן קבוצה אחי נצרת

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/drunk.Xxx