השקמה רמת חן נפרדת ב0-0 מכפר קנא לאחר ששחקן כפר קנא ג'יהאד רביע הורחק בדקה ה-63 צור שלום מפתיעה 4-1 בבית את טירת הכרמל לצור שלום:אילן טל,יעקב רבינוביץ', שחר פוני ומושיקו חלפון, בני בנישתי הורחק. איחסן חלבי כבש לטירת הכרמל, אורן זילכה ולי זליאן הורחקו
השקמה דופקת לי תווינר כמו כל שישי שבת על המשחק הראשון בטור. אי אפשר לתפוס בליגה הזאת, מקום ראשון ושני שווים למקום תשיעי
אחי נצרת מנצחת 1-0 בבית את מרמורק, עבד טיטי כבש בדקה ה-2. צפרירים חולון ממשיכה לשקוע עם הפסד 3-0 במכתש.
האוהדים של חולון יצטרכו להשלים כנראה עם העובדה שהקבוצה עומדת להמחק מהכדורגל הישראלי. מפרק זמני כבר מונה לקבוצה. רק אלוהים יודע מה יהיה בגורל הקבוצה.
הפועל הרצליה ממשיכה לאבד גובה עם הפסד ביזיוני 4-1 בבית לשמשון. הקבוצה הזו לא נבנתה לעלייה והיה ברור שהם יסתנוורו מהמקום הראשון. ואני מציין את זה כל הזמן.
בני לוד: המאמן שייע פיגנבוים,שאימן לפני שבועיים את הפועל ירושלים בליגה הלאומית,ובעונה שעברה אימן את הפועל תל אביב,קרוב מאוד לסיכום בבני לוד מהליגה הארצית. שייע,אתמול (שלישי) צפה במשחק של בני לוד נגד קרית אתא יחד עם מנהל הקבוצה של לוד מוחמד זבארקה. השניים הגיעו לסיכום עיקרוני.התפתחייות צפויים בימים הקרובים.
טעות קריטית !!! של בני לוד. קריטית ופטאלית !!! האמינו לי, וכבר כתבתי בהרחבה בפורום של הליגה הלאומית לפני כמה ימים על זה, שייע מאמן גרוע.
בטירת הכרמל נערכים למשחק הצמרת מול המוליכה מכבי אחי נצרת. במגרש החלו כבר בהכנת יציע העמידה שיאכלס את אלף הצופים האמורים להגיע מנצרת כאשר בטירת הכרמל צפויים להגיע בין 1000 ל 1500 אוהדים מקומיים.במשחק צפויים להיות בערך כ 2500-3000 איש.המשחק היה בספק לאירוח בטירת הכרמל עקב דרישות המשטרה אבל בסופו של דבר ייפתח יציעה העמידה שיכול לאכלס 2000 איש והמשחק ייערך כמתוכנן.