מהראן משהו מטמרה עבר למכבי אחי-נצרת, ככה הבנתי מעט מהערבית המשובשת שלי: http://www.alhadaf.co.il/modules.php?p=article&id=2017
שוכראן וואסט ועוד ידיעה: מחר מועד סיום ההעברות של הליגה הארצית, נראה באמת אם מה שהבטיח לי נשיא טמרה אכן יהיה
הפועל ר"ג כבר הבטיחה את עלייתה, זה ידוע. בעניין העולה השנייה, אני חושב שבית"ר/שמשון תפתיע, ותעקוף את עירוני ראשל"צ בדרך למקום השני.
גם אחמד אסדי ושגיב כהן (הפועל חיפה נוער) חתמו בטמרה. אם הוא הבטיח לך שסואן יבוא לטמרה, אז תשכח מזה...
זה עדיין גביע הטוטו כשזה המשחק השלישי בשבוע של שתי הקבוצות... אני לא מבין איך אתם יכולים להגיד את זה כשהפועל ר"ג עם 41 נקודות וטמרה עם 27... ושניצחנו 4 פעמים בעונה את המקום השני ולא חטפנו מהם שער (וגם ניצחנו את טמרה 4-0) וגם אם טמרה ינצחו אותנו, אז זה יהיה ההפסד הראשון אחרי המחזור הרביעי... אין ספק מי הקבוצה הכי טובה בליגה...
לטמרה יש את הסגל הכי טוב, כשהיא תתחבר לקבוצה היא תהיה הכי טובה בליגה. אל תשכח שהם גם לא משחקים בבית, בטמרה אף קבוצה לא הייתה מוציאה נקודות...המגרש שם מבצר ונראה מבחוץ כמו איזה בית סוהר
כי אמרתי שיש להם את הסגל הכי טוב בליגה ואתה הפכת את זה שהם הקבוצה הכי טובה בליגה, לפני 4-5 שנים גם לביתר היה את הסגל הכי טוב בליגה ומכבי חיפה זכתה באליפות. יש להם בסגל שחקנים ותיקים בליגה הארצית, שחקנים צעירים שחלקם עוד יגיעו לליגת העל, שחקנים בכירים מהליגה הלאומית שמשדרגים את הקבוצה ושחקני בית מצוינים...
כמאל ג'בארין שיחק במכבי חיפה על רפי כהן אין צורך לדבר - שחקן ברמה של ליגת על סילבס שיחק גם במכבי חיפה
טוב זה מאוד לא ברור....... ומה גורם לך לחשוב שבהפועל רמת גן אין שחקנים שיגיעו לליגת העל, בכירים מהלאומית, ותיקים מהארצית ושחקני בית מצוינים?
אני חושב אישית שהסגל של טמרה יותר טוב מהסגל של הפועל ר"ג. אני מחזיק יותר מהשחקנים של טמרה מאשר מהשחקנים של ר"ג.