הפועל רמת גן עלתה לחצי גמר גביע הטוטו לאחר ניצחון 0-1 במכתש על עירוני קרית אתא- משער של חן מלכה הצעיר.
רמת גן חטפה 4 שערים ב12 משחקים בליגה וחטפה בגביע הטוטו 5 שערים ב9 משחקים ----------- חטפנו 9 גולים ב21 משחקים ----------- הגנה מצויינת טפו טפו טפו, לפחות מצאנו מה צריך לחזק לשנה הבאה בלאומית בעזרת השם (את ההתקפה חח)...
מה קרה נס ציונה? מפסידים לבני טמרה? אוי אוי אוי אז מי לוזרים עכשיו הא? אני מצטט "הנס ציונים יהיו בלאומית." אולי בעונה הבאה
ראשלצ"י אתה יכול לשחק לי אתה יודע במה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx אנחנו נחכה בסבלנות... ונראה מי יספור בסוף את הכסף במדרגות. הליגה הארצית היא גלגל פעם למעלה ופעם למטה... אנחנו נחייה ונראה מה יהיה בסופו של יום. כמו כן זה לא סוד שנס צמיונה בתקופה קשה מאוד, אבל אל ייאוש, אני עומד איתןם מאחורי דבריי. חכה ותראה.
סוף סוף ראשון-לציון חוזרת לנצח בליגה ונצמדת לצמרת!הייתי במשחק וראשל"צ שלטו ללא עוררין במשחק[במיוחד במחצית השנייה]ויכלו לכבוש עוד 2או3שערים בשקט,עוזי אזולאי הוכיח את עצמו היום ואין ספק שהוא סקורר מצויין!שבוע הבא משחק קשה מול מרמורק בחוץ משחק שחייבים לקחת בשיניים הגיע הזמן שראשל"צ יתחילו לנצח בחוץ אחרת המחשבות על עלייה יתפוגגו להם לדעתי ראשל"צ גדולה על הליגה והיא חייבת לעלות ואני מאמין שלמרות 4ההפסדים שיש להם הם יותר טובים משאר קבוצות הליגה וני מקווה שהם לא יפסידו עד סוף הסיבוב השני!
אני לא חושב שמישהו בנס-ציונה באמת ציפה לניצחון במשחק הזה, זה משחק ראשון עם מאמן חדש, כשהוא בקושי הספיק להעביר אימונים לקבוצה. אני מקווה שבמשחקים הבאים הסקצייה תחזור לכושר, למרות זאת, אני לא חוזב שיהיו פה משחקים בליגה הלאומית בשנה הבאה. חייבים להביא ספונסור יותר רציני כי כרגע התקציב לא בשמיים וגם חייבים להוריד את מחיר הכרטיס; 40 שקל כניסה בליגה הארצית! חוצפה!
אנחנו הולכים לקבל בראש שבוע הבא במחירי הכרטיסים אה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx
לא לא...לפי ההנהלה שלכם בגלל מה שעשינו לאוהדים של נס ציונה בסיבוב הקודם- אנחנו הולכים לחטוף מחירים כואבים. ובקשר למשחק של היום- כמה רגעים טובים מחצית ראשונה ומחצית שנייה מצויינת של רמת גן הביאו לניצחון 3-1 של רמת גן (הגול של כפר קנא הובקע מפנדל שלא היה בכלל- שופט מוזר). הפועל רמת גן ללאומית!!!!!
תוצאות סיום מהמחזור ה-14: עירוני קרית אתא 2-2 השקמה רמת חן מכבי באר שבע 2-1 עירוני טירת הכרמל בית"ר שמשון תל אביב 1-2 הפועל בני טמרה הפועל מרמורק 1-2 עירוני ראשון לציון