הליגה הארגנטינאית איניסיאל 2012:

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏3/8/12.

1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

שערים נהדרים במאלבינאס שם אול בויס מנצחת אמש את אוניון, שנפרדת מהמאמן קודלקה. הפצצה של מורל במיוחד, אבל גם שתי הפצצות האחרות והסיומת המגושמת אך קשה של מאטוס.

הפייבוריטית שלי לתואר, ניואלס, ממשיכה לאגור נקודות מרטינו סטייל - משחק מבוקר מאוד, טקטי וחכם בסטנדרטים לא אופיינים, שהפעם סקוקו גם דואג שזה ייגמר בשלוש נקודות ולא אחת. גם האלופה היוצאת (?) ארסנל לא אמרה את המילה האחרונה ושוב כובשת ממצב נייח.

2. RiverPlate#35 Member

השמועות נכונות לגבי חזרה של אורטגה לריבר?...

3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

יכול להיות שהתבלבלת עם הפרסומים על משחק פרישה במדי ריבר במונומנטל? אם אכן יש שמועות כאלו על חזרה של אורטגה, שאני לא נתקלתי בהן, אני מעריך שהסיכוי למימוש הוא 0.0001% כל עוד אלמיידה מאמן ו-0.1% עם מאמן אחר...

היום ילד הפלא האקואדורי חואן קאסארס צפוי לערוך בכורה בהרכב ריבר פלייט במשחק הליגה הקשה בסנטה פה מול המוליכה קולון. לא משחק בכורה, בהרכב, אידיאלי בשביל התחלה חלקה. על הכישרון אין עוררין, השאלות לגבי הערב הן שתיים לדעתי: 1. האם הוא ישחק עם אותה חוצפה שהפגין עד כה ולא יוריד הוליך וינסה להשתלב בשקט. 2. אם הוא אכן ימשיך להיות אותו חוצפן אגואיסט, האם זה ייגמר בחילוף מוקדם עם נזיפות מהוותיקום, או בהופעה גדולה. באמצע לא יהיה לדעתי.

נערך לאחרונה ב: ‏2/9/12
  4. RiverPlate#35 Member

סליחה..., התבלבלתי.., לזה התכוונתי למשחק פרישה יענו....?... קראתי באולה שאלמיידה ואורטגה הטיחו אשמות אחד בשני לגבי משחק הפרישה וזה נגרר לסכסוך שהיה בעבר...

אז זה יקרה או לא?...

נערך לאחרונה ב: ‏2/9/12
  5. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

ביש מזל כל כך גדול לג'ונתן קופטה, שבהופעתו השניה עם ולס מול בלגראנו, יצא באמצע המשחק עקב שבר בכף רגל שמאל, מה שייאלץ אותו להחמיץ ככל הנראה 3 חודשים וכנראה לסיים את הטורניר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

6. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

המשחק הכי טוב שלנו העונה נגמר בניצחון גדול 3-1 על פאקונדו סאבה האומלל וסן מרטין. החוגג הגדול היה כמובן הקרודובס בן ה-18, לוסיאנו ויאטו, שפתח בהרכב באופן מפתיע (במקום האוצ'ה המורחק, ולפני קאמפורה) וכבש שלושער יפה כולל טיל מונחה קרקע אוויר בראשון. הופעה גדולה של הילד מעבר לגולים.

מעבר לויאטו ההגנה סוף סוף נראתה בסדר, למרות שעשתה גם שטויות, הרבה בזכות אאואד במרכז השדה שלראשונה מאז הגיע אני חושב, נתן הופעה טובה שהדגישה כמה קאמוראנסי (מורחק) לא עשה את העבודה שלו במשחקים הקודמים. פלטיארי היה ענק ויחד עם אאואד סגר את האמצע. דיאגו ויז'אר חזר מהפציעה והיה טוב כהרגלו גם אם פחות מדויק. סנטוריון במשחק טוב, אבל יותר מדי התעסקות בהצגות ושטויות, מה שעולה לא ביחס שלילי מהשופטים ולנו בפנדל אחד שכן הגיע והוא לא קיבל (בגלל צלילות קודמות). בצד השלילי היכולת של פפה סאנד מתחת לכל ביקורת וקורבאלאן לא מצליח להתחבר לכדור.

מחזור הבא ללא דידה שהורחק בסיום, פלטיארי נכנס לשער ולקח את הפנדל כמו שוער ענק, וללא סאחה הפצוע אנחנו קצת בבעיה.

שווה לחכות להצלת פנדל של פלה, אפילו לשוער זו הצלה יפה:

7. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

איזה מלך פלטיארי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx לא חושב שאתם צריכים את סאחה.

מהתקציר בהחלט היה נראה שראסינג שיחקה משוחרר, הגיעה ללא מעט מצבים והשלישייה שסן מרטין ספגה רק עושה איתה חסד, סה"כ השוער שלהם היה מצויין וגם לא היה אשם בשום שער.
    ויאטו עם משחק ענק, זה נראה כאילו הוא משחק 20 שנה. הגול הראשון תאווה לעיניים, אין שוער בעולם שלוקח כדור כזה מדוייק. גם הביצוע בגול השלישי היה יפה. אגב, אפשר להשאיל מכם את איבן פיז'וד וההגבהות שלו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx פאלקאו יודה לכם. חמישה משחקים, מקום שני, אתם נראים טוב. מקווה בשבילך שזה יימשך, סה"כ באמת נראה שיש לכם קבוצה טובה ולאו דווקא מהשחקנים המנוסים כמו קאמוראנסי וסאנד. שסובלדיאה ייתן לילדים לרוץ, לדעתי זה רק ישתלם לו.

8. Muurad Member

השער הראשון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אלאן רואיס, עושה המשחק הכישרוני של חימנאסיה לה פלאטה והנבחרת הצעירה, חתם הערב בסאן לורנסו. בשל הפציעה של פיפי רומאניולי יש לו סיכוי סביר לקבל דקות, שווה לעקוב.

מסתבר שהשוער השלישי שלנו, שיפתח במחזור הקרוב, הוא סטודנט שנה שלישית לתקשורת ספורט (מקצוע פופולארי בארגנטינה), מעודד שהוא שומר על אופציות פתוחות...

10. Diablito Member

11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

12. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

סן מרטין מביסה את האלופה ארסנאל 0-4, גולאסו לקולומביאני אוסוריו-בוטז'ו בבכורה שלו :aaa021:

13. Valencianista Member

עכשיו מחצית ברוסאריו, מובילים 1-0 על נואבה צ'יקאגו הידועים לשמצה. אבל לא כתבתי את סתם לעדכון, יש שחקן בשם פבלו בקר (Pablo Becker), בן 19 כולה, שעלה בהרכב בפעם הראשונה לאחר שנתן כמה דקות במשחק הקודם ונותן היום פשוט משחק מדהים! הוא משחק כקשר בצד ימין עם דריבל טוב מאוד וגם בעיטה טובה. הבנתי ששנה שעברה הוא הושאל לסן טלמו אבל אין לי מושג מה הוא עשה שם. בנוסף אני גם לא יודע אם הוא היה בנבחרות הצעירות, בקושי מצאתי עליו מידע חוץ מזה שיש לו גם אזרחות גרמנית אז אני מציע לזרז תהליכים בנוגע לנבחרת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx. מישהו ממכם שמע עליו? נראה מבטיח.

עריכה:

רק דיברתי, איזה גול ענק שלו! הפציץ מחוץ לרחבה מעל השוער. 2-0. בטוח שמחר יעשו עליו כמה כתבות.

נערך לאחרונה ב: ‏8/9/12
  14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

פסקוטיני אומר שהוא עילוי, אבל הוא נמצא תחת זכוכית מגדלת וחייב לספק הצלחות ולכן לא הייתי לוקח רק את המילה שלו. מקורות שמעורים במחלקת הנוער של סנטראל אמרו לי שהוא בכלל קיצוני וההצלחה שלו כקשר של הלוך חזור הפתיעה את רוב המערכת. הם מחזיקים ממנו שחקן טוב אבל לא יוצא דופן. הוא לא שיחק בנבחרות למיטב ידיעתי, אבל זה לא אומר כלום. חוץ מבקר גם ראמירו קוסטה ופאקונדו קוניליו, שני ילדים מוכשרים נוספים, יקבלו יותר דקות עם האכזבה מהותיקים. את השני אהבתי בדקות שראיתי ממנו.

15. Valencianista Member

תקציר מלא:

קסטרו אתמול שיחק לראשונה העונה (פתח בהרכב) ושיחק טוב מאוד. הוא, בקר וקאראנטה הביאו הצגה גדולה. בתקציר יש המון מצבים שבקר יצר לנו, אני מאוד מתלהב ממנו. קוליניו גם אתמול שיחק לראשונה (20 דקות, החליף את קוסטה), אני חושב שהחלק הקדמי צריך להיות עם בקר, קוסטה, קוניליו, לאגוס והקרפדה שחזרה אלינו הביתה - לליגה שניה זה יכול להיות קטלני, למרות שהשלושה הראשונים מאוד צעירים אני מאמין שיביאו את השינוי כמו שעשו אתמול. שטולדו ירד לספסל, כבר מכיר אותו די טוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx