הליגה הארגנטינאית איניסיאל 2012:

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏3/8/12.

1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

האמת שאני יכול לדמיין את סאבלה בתמונה כזו...

הוא היה מצוין כמעט בכל מקום בו שיחק מחוץ לארגנטינה, רק באירופה פחות הצליח, וכמו שאור כתב גם בברזיל הוא נראה טוב עד כה, אבל גם אם מתעלמים מהכישלון הטוטאלי שלו בליגה המקומית ברור שהוא לא חלוץ מהסוג שצריך להיות בנבחרת. אני אפילו לא מדבר על ליצ'ה שמקופח באופן קבוע, ומבחינתי עדיף על היגוואין, או טבס שלא זומן בפעם האחרונה, אלא על לפחות איזה 10 חלוצים עדיפים שאפשר למצוא.

2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

http://i45.tinypic.com/2nb4xac.Xxx

אחרי שנים ארוכות שכולם יודעים, מעט נובחים והשיירה עוברת, עומדת להתפוצץ פרשה חדשה בכדורגל הארגנטיני - הלבנת הכספים ואי הסדרים בהעברות, עם התייחסות בעיקר להעלמות מיסים. נכון לעכשיו החקירה מתמקדת בעיקר במעורבות ובמעשים של אנשי העסקים המעורבים, כמו גם של המועדונים הזרים בהם משתמשים לכך (יופי, רק עכשיו הבינו שמשהו מסריח בעסקים עם לוקראנו משוויץ?), אבל לא מן הנמנע שמנהלי קבוצות שונים, שחקנים ואפילו מאמנים (קארוסו?) יהיו הבאים בתור.

הפרשה החדשה הטילה בספק את קיום המחזור הקרוב, שייערך בסופו של דבר רק ללא נוכחותם של מספר שחקנים, בולטים מאוד יש לציין, שההעברות שלהם נמצאות בבדיקה.

מבחינתנו המשמעות היא שאורטיס לא יישחק, תנחומיי לדידה שייאבד את השחקן היותר סביר בהגנה שלנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

3. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

התנפצו לחתיכות כל התקוות של אוהדי אינדפנדיינטה בפורום וכנראה ברחבי ארגנטינה, אחרי עוד הפסד לארסנאל 0-2, שגם סיים את דרכו של המאמן דיאס. אליאס ואני העלנו נשכחות בדיון הסודאמריקנה על וארגאס והאדומים והנה שוב הקולומביאני מסיים כמורחק, הפעם 5 דקות מהסיום. שוב ייקרא טולו גאז'גו להציל את המולדת?

4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

ובצהוב שני כמובן...

בוקה אמנם מנצחת בקושי את אוניון שכבר הייתה ב-9 שחקנים, אבל בתחילת המשחק היא נראתה מצוין עם הרכב שמבוסס על ילדים בעיקר שרק היה חסר להם הגול. אקוסטה אמנם לא צוות עוד לויאטרי או סילבה, או לשניהם, אבל הוא לא נראה כל כך חלוד ובוקה עוד תהנה ממנו על סמך היכולת אתמול.

5. benos Member

ראיתי חלק מהמשחק, פארדס היה לא רע בכלל עם כמה מסירות טובות ובישול, מקווה שיצבור ביטחון כי יש לבחור פוטנציאל טוב מאוד להתפתח לקשר התקפי ברמה גבוהה. עוד שם חדש ששיחק היה המגן השמאלי אונחליסטה שזה לו משחקו הראשון, בבוקה מתכננים לשפר את רקורד המגינים העלוב של ארגנטינה? נו נקווה..

6. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני אשקר אם אכתוב שממש התרכזתי במשחק, אבל אם אני זוכר נכון במהלכו אמרתי דווקא על המגן הימני (אלבין?) שזה שחקן ששווה לעקוב אחריו, בעוד אונחליסטה נראה לי סתמי מאוד.

7. benos Member

ב-OLE היה רשום שהוא שיחק בינוני, לעומת זאת פארדס וארבס קיבלו דווקא ציונים לא רעים בכלל, מה שיותר מצחיק זה שגם על הספסל ישבו שחקנים לא מוכרים כמעט לגמרי.

8. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

הם שומרים שחקנים לגומלין בסודאמריקנה.

בהגנה לא התרכזתי, אבל בקישור ומעלה כן. ארבס לדעתי עשה עבודה לא רעה כמו תמיד, אבל שום דבר יוצא דופן (משחק קל עבורו בשל הנסיבות, לכן גם לפאלסיוני לא היה בעיה לוותר עליו שהיה צריך את הגול). פארדס היה כנראה השחקן הטוב במגרש. גם קולאסו חוזר יפה מהפציעה הקשהו ומדובר בשחקן כישרוני במידה מסוימת.

9. Muurad Member

פארדס שחקן מיוחד לא יעזור כלום, אפילו שלא ראיתי אותו משחק ממש לעומק. אני עדיין לא מבין איך בU-17 בקושי נתנו לו לשחק.. כשרונות כמוהו צריך לטפח וללטף.

נערך לאחרונה ב: ‏26/8/12
  10. benos Member

לך תדע כמה סרחון קיים שם.

11. Diablito Member

הרומן שלא נגמר.. גאשגו חוזר.

12. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

הטלוויזיה הייתה דלוקה על הדרבי בין ריבר לסאנלו, בעיקר כי התגעגעתי לראות את המונומנטל מלא (טוב, כמעט), אבל אני לא חושב שיש מה לספר כל כך הרבה.

13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

מבלי לראות את המשחק, ששמעתי וראיתי שקארוסו דאג לסגור לחלוטין, אני יכול לחשוב על פרט מעניין אחד לספר - הופעת בכורה בליגה לכישרון האקואדורי הענק של ריבר פלייט, חואן קאסארס.

אנחנו חילצנו תיקו לא משקף בלאנוס. המארחים שיתקו את סנטוריון עם כניסות חזקות ושמירה צמודה, שהילד התלונן הוא קיבל צהוב משופט שלא אהב אותו מהרגע הראשון כנראה, ובהיעדרו של ויז'אר המשמעות היא שאין לנו מי שייצור כדורגל בחלק הקדמי. מי שהיה אמור לעשות זאת הם קאמוראנסי - שוב משחק חלש -, האוצ'ה - ציון טוב בעיתונים בגלל הגול, הופעה חלשה מאוד בפועל - ופרס גדס שבבכורה שלו בהרכב היה על תקן נעלם.

סאנד גרוע כהרגלו, ההגנה עשתה שטויות פה ושם אבל מלבד קורבאלאן שהיה מתחת לכל ביקורת והוחלף בצדק שמרו על רמה סבירה גם ללא אורטיס וסאחה.

נפסל לנו גול גבולי והאוצ'ה הורחק של בצדק, אבל אם היינו יוצאים עם 3 נקודות מהמשחק הזה זה היה שוד העשור כנראה.

עידן, לא ראיתי את המשחק עדיין בגלל שהוא נערך באותו זמן של המשחק בלאנוס, אבל קופטה קיבל המון שבחים בתקשורת.

14. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

ראיתי את הבישול שלו לאינסואה בגול השלישי. שמח שהוא פתח טוב, נקווה שימשיך.

15. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

משחק נחמד וקצבי שלשום בין אסטודיאנטס לקולון נגמר בניצחון של האורחת מסנטה פה שעולה למקום הראשון. אני לא חושב שקולון תלך עד הסוף, גם כי המסורת אומרת שהיא תפשל, אבל בינתיים הקבוצה של סנסיני נראית טוב מאוד ושומרת על יציבות.