הליגה האירופית - עונת 2016/17: אייאקס אמסטרדם ומנצ'סטר יונייטד בגמר הגדול

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י alexshw, ‏14/9/16.

1. Ajax Amsterdam Member

אני לא מרבה לראות את יונייטד העונה במשחקי פריימרליג שאני רואה, אבל המצב עד כדי כך גרוע? אולי אתם משחקים משעמם אבל יעלים, אני לא יודע כמה נהווה אתגר עבור יונייטד, כולי תקווה שכן נצליח להחזיר את השם שלנו בענק, ולחברי מהדיון ההולנדי כמה העלייה בגמר עוזרת לנו במוקדמות האלופות ובכללי לדרוג ההולנדי?

2. alexshw Member

מה יעיל פה? מול סלטה? התקציב שלה אולי כמו העמלה שראיולה קיבל על עסקת פוגבה. אולי אפילו פחות. יתר היריבות שלנו היו עוד פחות טובות.
    בליגה יונייטד אחת הקבוצות הכי לא מאומנות בהתקפות, טפשית ומרושלות שיש.

מוריניו יכול להפריע ליונייטד יותר מאיאקס.

Doritoz אוהב/ת את זה.
  3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

זה מה יש. יונייטד שיחק להם המון מזל. ליון טובים מסלטה (אייאקס עשו מהם 4 מ6 בבתים ולא זכרתי מהם משהו מיוחד) רומא עפה לליון, שאלקה לאייאקס. אין לי ספק שליון או רומא היו מענישות את יונייטד אבל הם קיבלו את אנדרלכט וסלטה וזה מה יש זה ההגרלה כמו שאתלטיקו מקבלת את לסטר ובאיירן את ריאל באלופות.

יש לנו סיכוי טוב ואני מאמין שאפשר לעשות את זה. אני באמת מאמין שאנחנו הקבוצה הכי טובה שיונייטד תפגוש כי שיחקנו נגד סלטה ועם כל הכבוד לאנדרלכט שאלקה וליון טובות ממנה.

מה שכן, ראינו את הבהלה בשחקנים בני 19 ומטה ואין ספק שטונות הניסיון בצד האנגלי הם יתרון עצום. פשוט יש פאניקה במשחקי החוץ ושבדיה אמנם נייטרלית אבל זו עדיין לא הארינה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Dayatso ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.
  4. Ajax Amsterdam Member

אני גם חושב שאנחנו יכולים להפתיע אבל רביתי אכזבות, אבל אני תמיד יצפה ממועדון כמו אייאקס לנצח, אני חושב גם שההתקפה של ליון יותר טובה בתכלס מההתקפה של יונייטד, מה שכן אני לא מאמין איך רומא עפו לליון בצורה כאזת.

We are back!!!

5. AFCA Member

והוא עוד מצליח ליצור את המצב (שכמובן טראורה הרס - הבחור הזה לא ייאמן מנע יותר מצבי בעיטות משחקני אייאקס מאשר הבלמים של ליון) ולרדת בחזרה להגנה.
    אין גבול לשחקן הזה.

נערך לאחרונה ב: ‏12/5/17
    הרצליה עד המוות ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי עכשיו את התקציר.
    קורנט יכול היה בדקה ה88 לשים את הרביעי לזכות ליון, אבל בסה"כ בחצי הראשון היו לאייאקס מספר הזדמנויות כדי לכבוש. אגב בחצי השני הדביק ו.ד בייק כדור נהדר למשקוף. בסופו של דבר התוצאה לא מקפחת איש. אהה, ודולברג. הוא חתום עד 2021 אצלנו. מיליק נמכר בקיץ האחרון ב-32 מיליון אירו לנאפולי. דולברג בעונה נהדרת כבר נמצא ברשימת הקניות של המון קבוצות עשירות באירופה, אבל לא נראה לי שאייאקס תשחרר אותו בפחות משלושים מיליון אירו. בכלל, אני מוכן די להמר שהצעיר בן ה19 ישאר עוד עונה אצלנו. הוא בחור מאד שקול והוא יודע שאצלנו הוא יקבל חולצת הרכב.

מילה אחרונה על השיפוט. למרות שהצהוב השני של וירחייפר צודק (בעיניי הצהוב הראשון היה אדום) איך דייקיבי מול העיניים של השופט הרביעי פשוט מרביץ למגינה של אייאקס. זה היה אדום כהה ואחרי הפנדל הדי מפוקפק אני לא חושב שהצרפתים יתלוננו על השיפוט.

נו טוב, אנחנו בגמר ויש לי משהו נחמד לספר לכם. התאריך של 24 במאי נתן לנו ב-1995 את הגביע בוינה... התאריך של הגמר העונה? בדיוק, 24 במאי... לילה טוב מאלמיירה, הולנד.

7. alexshw Member

אל תצחיק אותי. ההתקפה של יונייטד מאוד מוכשרת, פשוט היא לא מאומנת ומסורסת. עדיין ביום בו מוריניו לא יפריע ויונייטד לא תחמיץ, אז היא תיקח.
    אל תיעלב, אני פשוט חושב שהפערים על הנייר מאוד גדולים, שיכולים להצטמצם בגלל עבודה מחורבנת ביותר של מוריניו.

8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

יובנטוס נגד ריאל מדריד ואייאקס נגד מנצ'סטר יונייטד.

מישהו קרא לשנות ה-90?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Dayatso, אלעד, Doritoz ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  9. alexshw Member

למה איאקס שיחקו נגד יונייטד בשנות התשעים? לא.
    בתור הזהב של איאקס בניינטיז יונייטד לא היו הכי בעניינים בגביעי אירופה.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@alexshw
    מאד הופתעתי שהיונייטד אפילו הפסידו העונה באירופה לפיינורד...אני בהחלט מעריך שהבעיה בקבוצה של היונייטד היא בעיקר מוריניו. ראיתי כמה דקות תקציר מהערב וזה פשוט לא ייאמן שהקבוצה העשירה בעולם משחקת הגנת כדוריד בביתה מול סלטה. זה יותר ממביך, זו באמת בושה. בכל זאת גמר זה גמר ואני די חושש מהקטע שאנחנו נפסיד. אולי 1-0 קטן, אולי 2-0 משתי מתפרצות קטלניות. מבחינתי המפתח זה שאייאקס תכבוש ראשון. אם היונייטד יעשו את זה, אבל נראה את האוטובוס האנגלי ברחבה שלהם.

11. alexshw Member

מבחינתי הבמה היחידה שצריך לשפוט את יונייטד זה בליגה בכלל. הם יכלו לשחק לפי הסטנדרט המצופה ובכלל לשים קצוץ על הליגה האירופית.
    בכל אופן אותו הפסד לא מדד כלל.
    יונייטד השקיעה את המאמץ המינימלי בשביל לעבור את הבתים(לא טוען שלפי הרכבים כי הם היו חזקים, אלא בגישה), והמיקום לא משנה בכלל אם ראשון או שני במפעל הזה.
    יונייטד פשוט שמרה על הבית וניצחה את זוריה שזה מועדון שבארץ לא מתקרב לאליפות.

בליגה האירופית אין שום קשר בין יכולת בבתים למה שקורה אחר כך עבור הקבוצות שצלחו את השלב הזה.

12. alexshw Member

de Middenweg ו-AFCA אוהבים את זה.
  13. Don Joan Roman Member

מתי הגמר

Sent from my m3 note using Tapatalk

14. alexshw Member

ב - 24

Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אופ"א רוצה למלא את האיצטדיון באנשים שלה. סביר להניח שאוהדים משתי הקבוצות כבר יצליחו לרכוש כרטיסים בכל מיני דילים.