הליגה האירופאית 2011/12 - ההגרלה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י עומר, ‏5/8/11.

1. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

מגיעים לשלבים המכריעים ובכל הבתים עדיין יש על מה לשחק (ברובם העולות עוד לא נקבעו)

המשחקים הכי מעניינים הם כרגיל מבית המוות, סלטיק-אתלטיקו, ראן-אודינזה כל הקבוצות עדיין עם סיכוי לעלות

אני מקווה שנדע לשחק חכם בסקוטלנד ולא להיגרר למשחק של סלטיק, אם נניע כדור ונחזיק בו במקום להיפטר ממנו מהר נוכל לעקוץ אותם ולנצח את המשחק... העיקר לא להתפרק מכדורי הגובה שלהם

2. alexshw Member

תוך 8 דקות ברוז' חוזרת מ - 3:0 ל - 3:3 במאריבור. כל זה קורה כשרפאלוב כבר בחוץ.

עדכון: דקה 90 דונק שכבש שער עצמי קודם לכן, קובע 4:3 לבלגים. מדהים!

נערך לאחרונה ב: ‏30/11/11
  3. oFiRzZz Member

כבר 4:3. איזה מהפך!

4. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

http://images2.gazzettaobjects.it/Hermes%20Foto/2011/11/30/0LVHMUUF--630x365.Xxx

אם פלורו פלורס לא היה תופס כזה יום בינוני להחריד, אולי סלטיק כבר הייתה בחוץ. אבל לסקוטים יש עוד סיכוי לעלות לשלב הבא אם ינצחו בפריולי עוד שבועיים.

5. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוטנהאם מקבלת מתנה אדירה שבזכותה כנראה תעלה שלב...במצב של 2:0 לפאוק פנדל ואדום שלא היה לפאוק ועכשיו זה 2:1 בעשרה שחקנים... טוטנהאם כבר היתה בדרך הביתה (תיקו של קאזאן במחזור הבא היה מספיק לקאזאן להצטרף לפאוק).. כמה חבל שבגלל טעות שיפוט נוראית פאוק וקאזאן שהיו הטובות בבית הזה אחת מהן תודח כנראה שלב

6. דימה Member

אני פשוט עצוב לראות את הפועל משחקת ככה, דוקא כשאפסו הסיכויים להעפיל לשלב הבא.
    ככה נראה הכדורגל שלנו... כשאין על מה לשחק אנחנו מעולים, במאני טיים נדיר מאוד (לקטנוניים) שאחנו אשכרה נותנים תוצרת.

7. דימה Member

חתיכת אפס הפרנסמן הזה. אני לא מבין את זה, באמת, אני רואה יותר מדי שחקנים עושים גליצ'ים ברחבה. למה? למה המאמנים המטומטמים האלה לא יכולים ללמד את כל הבלמים לא לעשות גליצ'ים ברחבה. למה? זה קשה?
    פרנסמן עשה עכשיו גליץ', להחליף אותו מיד ושיחמם את הספסל 5 משחקים. כמובן להגיד את זה קודם בחדר הלבשה... בלי גליצ'ים ברחבה מה לא ברור פה..? חבורה של מטומטמים

8. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

דרמה מטורפת באנגליה...פאוק סלוניקי מעפילה שלב!

כל כך הגיע ליוונים לעלות שלב, עמדו 45 דקות והתאבדו מול השער שלהם ומנעו מטוטנהאם לכבוש שיוויון...

השופט עשה נכון שפסל את השער של טוטנהאם כי היתה עבירה ברורה של דפו לפני הגול שבגללה לא היה אופסייד מהלך אחרי...

טוטנהאם נראיתה עלובה במשחקים מול הקבוצות שנאבקה מולם על העליה..לא מתיחס לטוטנהאם באיך שהיא נראית בליגה אלא במשחקים שלה נגד פאוק וקאזאן ומגיע לה לא לעלות שלב בגלל איך שהתיחסה למפעל ובמשחקים החשובים היתה עלובה (מול פאוק וקאזאן בחוץ)

בשביל לעלות טוטנהאם צריכה ניצחון 4:0 על שמרוק ושקאזאן תפסיד בסלוניקי.. (או 3-0 לטוטנהאם והפסד 2-0 לקאזאן וכן הלאה)

נערך לאחרונה ב: ‏30/11/11
  9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

הסיפור היום הוא הניצחון ה-מ-ד-ה-י-ם של ברוז' במאריבור ניצחון שנותן לה כנראה את הכרטיס לשלב הבא. עד הדקה ה-74 מאריבור הובילה 0-3 (!) ובמצב העניינים הזה ברוז' וברמניגהאם היו עם אותו מספר נקודות (בראגה ניצחה את האנגלים 0-1) אבל מהפך לא אנושי של הבלגים וניצחון 3-4 מעלים את הקבוצה יחד עם בראגה לשלב הבא.

השערים של ברוז' הובקעו בדקות 74,77,82 ו90!

לא ייאמן.

10. riquelme1 Member

כל הכבוד לפאו ששיחקו 45 דקות ב10 שחקנים, והצליחו לנצח 2-1 באנגליה. הקבוצה הזאת באירופה מדהימה אותי כל פעם מחדש.

במחזור הבא תיקו ונאתכו הנהדר בשלב הבא.

11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

איזה שעמום היה באנסצ'דה (כמו שביטא זאת השדרן הספרדי), לטוונטה שכבר הבטיחה את העלייה לפני המשחק אין לי טענות, מה גם שהיא שיחקה בסדר גמור במחצית השנייה והייתה עדיפה בראשונה. אבל התצוגה של פולהאם הייתה פשוט מבישה.

12. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם פ.ס.ז' וגם לאציו לא תלויות בעצמן בשביל לעלות...

אם זלצבורג מנצחת בברטיסלבה היא עולה והצרפתים מודחים
    אם ואסלוי מנצחת בציריך היא עולה והאיטלקים מודחים

למזלם הקבוצות שמתמודדות איתם למרות שישחקו מול האחרונות זה יהיה משחק חוץ ככה שלא יהיה להם קל..

13. alexshw Member

פשוט חובה לבטל את שלב הבתים. חובה. זה לא צ'מפיונס וקבוצות כמו שמרוק, מאריבור(אולי גם הישראליות) לא צריכות להיות עדיין באירופה בדצמבר עם איכות כזו.

ב - 2004 פשוט הרסו את המפעל הזה.

14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

יומיים של הכרעות אחרונות בשלב הבתים - אני מקווה לתפוס את המשחק של סלטיק מול אודינזה שיש לו פוטנציאל גדול יחסית במשחקים של היום.

15. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אודינזה-סלטיק ביום חמישי, המשחקים שהכי מעניינים אותי מחר הם ציריך-ואסלוי/לאציו-ספורטינג,פ.ס.ז'-בילבאו/ברטיסלבה-זלצבורג שלאציו ופ.ס.ז' כבר לא תלויות בעצמן ויקוו לשמוע חדשות טובות מיריבותיהן