הליגה האירופאית 2011/12 - ההגרלה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י עומר, ‏5/8/11.

1. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אתה לא חושב שההולנדי חיפש שריקה נגד הבסקי? הנפילה היתה תיאטרלית.

2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

דוחף בפראות? איזו הגזמה. הבלונדיני התעופף כאילו מינימום נכנס בו סמיטריילר מאחורה. אפשר היה לשרוק לשני הכיוונים לדעתי, אבל הצהוב היה נראה לי מיותר גם במידה ונשרק פנדל.

3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

הבחור שבדי. ושימו לב לשתי הידיים של החלוץ (?) של בילבאו. אם זה לא דחיפה אז מה כן?

נערך לאחרונה ב: ‏22/10/11
  4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אם זה גורם לשחקן כדורגל לעוף בצורה שהבלונדיני עף פה, אז הוא באמת צריך לשקול מעבר למקצוע אחר או להודות שניסה לסחוט שריקה בנפילה תיאטרלית. כמו שכתבתי כבר, אין ספק שהוא שם עליו ידיים, רק שלדעתי לא היה שם מגע מיוחד כל כך ולכן שריקה לשני הכיוונים הייתה עוברת אצלי בשקט (הצהוב פחות).

5. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי את כל המשחקים של לאציו במפעל, 2 תיקו והפסד - וכל השלושה נגמרו בתוצאות שמחמיאות מאוד ליריבות. בית ספר לאיך לא מנצלים יתרון על המגרש לכזה על לוח התוצאות.

אודינזה קצת הפוכה. 2 ניצחונות ותיקו, אבל פרט למחצית שנייה טובה מול אתלטיקו, לא הפגינה יותר מדי ביחס ליריבות שלה (למרות שיאמר לזכותה שההרכבים שלה משניים מאוד).

6. Vanitas Member

יהיה נהדר מבחינתי אם קאזאן יבקיעו שער ואף ינצחו את המשחק. קשה שלא לחבב את הכדורגל שלהם.

7. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יוצא לי לראות הרבה משחקים של קאזאן..אבל כשכן יוצא לי תמיד הם משחקים התקפי ומחמיצים המווון.. לא יאמן איך התוצאה עדיין 0-0 כשהגיעה לכמות גדולה של מצבים ובעיטות מסוכנות

8. Muurad Member

השינוי בתפיסה שלהם באמת ראוי לשבח, הם עדיין יוצרים יותר כשהם זוכים בכדור במרכז עם המתפרצות ויותר מחכים בחצי שלהם כדי ליזום כמו פעם, וההגנה עדיין יציבה והבסיס ישנו - אבל ההבדל בינם מהקבוצה שהם היו עד לא מזמן הוא גדול כשהדגש הוא הרבה יותר התקפי עם משחקי שילובים ותנועה בלי כדור מאוד יפים לעין ורצון ליזום, והתוצאות מגיעות בהתאם. ברדייב מראה עוד פעם שהוא מאמן יוצא מן הכלל.

חבל שקרלוס אדוארדו עדיין פצוע כבר יותר משנה ולא משחק דווקא כשהשינוי בתפיסה של המאמן הגיע, אבל הבנתי שהוא מחלים ולאט לאט ייכנס לעניינים.

אני אישית מאוד אהבתי אותם גם בדרך "הישנה" שלהם של ההגנה הקשוחה והיציבה וסגנון המשחק ההרבה יותר טקטי ו"משעמם" - אבל התוצאות באמת דיברו לרעת אותה שיטה שמיצתה את עצמה, והשילוב החדש מניב תוצאות ויפה לעין לא פחות לדעתי, ולדעת הרוב אני משער שהרבה יותר... רק חבל מבחינתנו עם ביבראס שעדיין אחוזי וצורת השליטה בכדור לא שם, סגנון המשחק שלהם עדיין לא ממש עובד לטובתו כשהוא צריך לראות ולקבל הרבה יותר מהכדור, כשגם ככה בצד ההגנתי הוא על תקן דחליל(למרות שלזכותו הוא משקיע)

עם חלוץ נורמלי שאשכרה יודע להבקיע הם בכלל היו נראים יותר טוב - הם מתקשים לכבוש.

נערך לאחרונה ב: ‏3/11/11
  9. Vanitas Member

בנוסף כל הכבוד להאנובר על הבליץ'-קאמבק-מהפך שנתנו תוך 4 דקות. בטעות עוד דווקא אלו יקראו תיגר על המפעל.

10. Muurad Member

והנה טאייסון עם ההצגה השבועית שלו בליגה האירופאית :aaa021: איזה ילד מוכשר הוא. אני אהיה מופתע אם אף אחד לא ירחרח בכיוון שלו בקיץ אם לא כבר בינואר, מגיע לו לשחק באחת הליגות הבכירות.. איטליה תשב עליו בול.

והנה השני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏3/11/11
  11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

טייסון שחקן נהדר ולא ראיתי את המשחק היום, אבל אני הבנתי שדווקא יש ירידה ביכולת שלו העונה באוקראינה. אם כבר ברזילאי שנותן עונה טובה, קלייטון שאבייר נמצא בכושר טוב מאוד.

:aa1: ספורטינג לא רק מפסידה ברומניה, חמור מכך, היא ככל הנראה מאבדת את אחת מהרכישות הזולות אך המוצלחות שלה להרבה זמן. רינאודו כנראה שבר את הרגל בתחילת המשחק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏4/11/11
  12. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

מישהו יודע למה המחזור הבא ישוחק על פני יומיים (רביעי וחמישי) ולא על פני יום אחד כמו עד עכשיו?

13. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם בשנה שעברה מחזורים 5 ו 6 שוחקו בימי רביעי וחמישי ולדעתי כדי לפצל את השבועות בין אלופות וליגה אירופית וגם כדי שיהיה קצת יתר עניין מבחינת הטלויזיה

14. Ice Cream חסה

מי יראה את המשחקים של הליגה האירופית ברביעי כשיש צ'מפיונס? אם כבר עדיף בשישי לעשות 2-3 משחקים.

15. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשחקים בשבועות שאין צ'מפיונס...

שבוע הבא שלישי רביעי צ'מפיונס, שבוע אחרי רביעי חמישי ליגה אירופית...וככה שוב