הדמבלה הזה שבישל גול היום ללבסקי הוא לא סתם שחקן שלחמן מבלבל עליו את השכל, הוא באמת אחד השחקנים הכי טובים ויעילים שרצים כרגע בשוק של הליגות הבינוניות ומטה. (הוא מ-מאלי ד"א) יש לו שליטה מצויינת בכדור, הוא חזק מאוד, גבוה עם משחק ראש מצויין. וגם הסטטיסטיקה שלו העונה, אתם מוזמנים לראות : http://www.imscouting.com/players/garra-dembele/ ד"א, השמועות תאמינו או לא - אומרות שבינואר או בקיץ הוא ינחת פה בארץ הקודש לשחק באחת הקבוצות הגדולות. תרשו לי לפקפק בזה. עם הכוונה טובה הוא יגיע רחוק לדעתי.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx חאמס צריך לקבל ביטחון ודקות, וזה לאט לאט יגיע.. הרבה פעמים השנה הוא לא שותף מסיבה מקצועית ככה שאולי שהוא לא השקיע באימונים או משהו כזה שאנחנו פשוט לא יודעים עליו, אבל הוא צריך לשחק ואני משוכנע שלאט לאט הוא יתפוס את המקום שלו... הילד מוכשר מאוד. מסכים מאוד לגבי מייקון.. הוא מזכיר לי מאוד את פפה שגם היה כאמור בפורטו.. מבחינה גופנית\טכנית יש לו את כל הכלים, יודע לעשות כל מה שאתה רוצה מבלם ברמה גבוהה ביותר, אבל הוא פשוט לא מרוכז ולא ממש חכם במשחק שלו, מה שגורם לו לעשות טעויות באמת מפגרות כל כמה זמן שיכולות ממש לעלות לקבוצה... אם הוא ממשיך ככה אוטאמנדי יתפוס את המקום שלו(אלא אם כן רולאנדו יימכר). בנוגע למספר 23, קוראים לו סאוזה, קשר אחורי ברזילאי בן 21, אם אתה זוכר הזכרתי אותו לטובה בפתיחת השנה, אני אישית מאוד אהבתי מה שראיתי ממנו.. כל פעם שהוא קיבל הזדמנות לשחק הוא הראה המון ניצוצות וכפרננדו יימכר הוא בהחלט ייקבל את הבמה ואני מאמין שייקח אתצ ההזדמנות ב-2 ידיים, עוד קנייה מצויינת של פורטו. בנתיים פורטו נראים ביחד עם צסק"א, הכי טוב במפעל ובהחלט מועמדת בכירה לזכות בו - בהתחשב בזה שלא נפלו שמות כאלו גדולים מליגת האלופות.
אין ספק שפורטו וזניט היו הקבוצות הכי מרשימות בשלב זה ואחריהן באייר לברקוזן. אמנם ההגרלה היום לא תוכל להניב יותר מידי מפגשים גדולים,למעט הקבוצות שיפגשו את נאפולי או את הקבוצה הדוחה של סיביליה.
הזלזול בשיאו: בנפיקה - שטוטגארט באטה - פ.ס.ז' בשיקטש - דינמו קייב אריס - מנצ'סטר סיטי רובין קאזאן - טוונטה יאנג בויז ברן - זניט פאוק - צסק"א מוסקבה סבייה - פורטו ליל - פ.ס.ו. אינדהובן ריינג'רס - ספורטינג מטאליסט - לברקוזן נאפולי - ויאריאל אנדרלכט - אייאקס באזל - ספרטק מוסקבה ספרטה פראג - ליברפול לך פוזנן - בראגה
לוח שידורים שלב הנוקאאוט משחק 1 יום חמישי ספורט 1 :aaatv: 19:55 נאפולי נגד ויאריאל 22:00 ספרטה פראג נגד ליברפול ספורט 2 :aaatv: 19:55 חגיגה אירופית, חלק א' המרכזי בנפיקה-שטוטגרט וכל השאר 22:00 חגיגה אירופית, חלק ב' המרכזי סביליה-פורטו
סביליה של העונה היא קבוצה ממש עלובה ואני מקווה שפורטו שנמצאת לעומתה בעונה מצויינת וכבר כמעט בוודאות הבטיחה את האליפות בארצה תבעט אותה מן המפעל. ליברפול מתחילה את המסע לעבר הצלת העונה, ספרטה פראג היא יריבה נוחה מאוד אבל אסור לסקאוזרים בשום פנים להקל בהם ראש. המשחק המרכזי והמרתק ביותר בסיבוב הוא לדעתי המשחק בין ויאריאל לנאפולי ולא של סביליה מול פורטו, שתי הקבוצות מצויות עד כה בעונה מצויינת בארצן וזה קרב שמפגיש שתי יריבות איכותיות ושאין בו שום פייבוריטית ברורה לניצחון.
סביליה בהחלט עוברת עונה מחרידה בסטנטנרטים שלה, אבל עדיין זאת קבוצה עם סגל שחקנים טוב שיכול לעשות חיים קשים לפורטו, שכרגע היא אחת הקבוצות הטובות והמפחידות באירופה, מה שהיא עושה בליגה הפורטגלית העונה זה לא פחות ממדהים, ועם מפלצת כמו הולק, ולא רק הוא, אני לא רואה את סביליה כרגע מדגדגת אותה, למרות שהכל יכול להיות. נאפולי ויאריאל בהחלט מפגש סופר מעניין.
לאחר ששפט בשלב הבתים ביאנג בויז נגד שטוטגרט, סופיה-פורטו וזאגרב-ברוז' אלון יפת ישפוט במשחק בין באטה בוריסוב לפאריז סן-ז'רמן. תחת טמפרטורות של כמינוס 20- קוונים שבתאי נחמיאס ודני קרסיקוב, וכמו כן לירן ליאני ואלי חכמון שישמשו כשופטי הרחבות במשחק. השופט הרביעי יהיה איתן שמואלביץ'.
נאתכו פותח בהרכב רובין קאזאן במשחק מול טוונטה. המשחק מתנהל בשמש אבל במינוס 19( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx ) מעלות.. השחקנים בהמנון הפתיחה היו עם מעילים חח... יש אולי 50 אוהדים באיצטדיון. קישורים למשחק כאן למי שרוצה http://livetv.ru/en/eventinfo/62552_rubin_twente/
זה כל כך עלוב שאופ"א נותנים יד למשחקים האלה, יש להם חוק שמשחק מתחת למינוס 16 מעלות לא אמור להיות משחק, גם שנה שעברה המשחק של הפועל נגד קאזאן היה בדיוק כזה. גם ככה אין אוהדים, שלפחות יעבירו למדינה אחרת או לאזור אחר במדינה(לא שאני יודע כמה הבדל יש בין האזורים ברוסיה) כדי שיהיה ערך ספורטיבי למשחק.
נראה לי בגלל המגרש הסינטטי, ואולי בגלל שזה המקום הכי פחות קר\מושלג - אבל זה רק ניחושים. בכל מקרה מחצית בשליטה מוחלטת של קאזאן, שאומנם לא מסכנת יותר מידי את השער אבל מגיעה למצבים ושולטת במגרש. ביבראס היה בין הבולטים לדעתי יחד עם קאראדניז והחלוץ הגבוה שלהם... הייתה לו נגיחה טובה שהשוער קלט מתוך הרחבה, ועוד כמה מסירות יפות ופריצות ללא כדור בעצמו - וסה"כ שיחק טוב והיה שותף פעיל בהנעת הכדור וניווט המשחק. עם זאת, רובין חייבים פה ניצחון ורצוי יותר מ 1-0 קטן... מחצית שנייה חובה שיפור בחלק ההתקפי.
אוקיי אחרי בירור קצר מסתבר שבקאזאן עוד יותר קר מאשר במוסקבה וזאת הסיבה. גם המשחק במוסקבה היה תחת סימן שאלה וקיומו אושר רק שעה לפני המשחק. 25 אוהדים הגיעו מטוונטה (ברצינות לגמרי). במהלך המשחק הטמפרטורות הן 18-20 מתחת לאפס. מפחיד.