הליגה האירופאית: פורטו אלופה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏16/9/10.

1. Muurad Member

יופי של עבודה של בראגה, לחץ יוצא מן הכלל על פורטו כשהם מונעים את הנעת הכדור המפורסמת שלהם ומכריחים את פרננדו והבלמים להתנהל עם הכדור - מה שמכריח הרבה כדורים ארוכים ולא מדוייקים.

אבל אני חייב להגיד שכרגיל הקבוצה של וילאש בואש עושה סימנים של הסתגלות - כשאפשר לראות שהם מנסים למשוך את ההגנה הגבוהה של בראגה עוד קדימה, ולהגיע בתנועה בלי כדור מהקישור ותוך כדי פעולה מהירה של שיתוף פעולה עם פלקאו\הולק ומי שמגיע בלי תנועה מהקישור לעבור מעל ההגנה ולהגיע למצב של אחד על אחד... זאת האופציה הכי טובה שלהם במשחק עד עכשיו וזה יניב תוצאות בסופו של דבר לדעתי.

מה גם שבראגה פשוט לא יכולים להמשיך בלחץ שכזה למשך תקופה ארוכה ובסופו של דבר ייפלו מהרגליים קצת ופורטו תקבל את ההזדמנות לסגור את המשחק.. עד עכשיו למרות שנראה שפורטו מתקשה לדעתי המשחק הולך לגמרי לכיוון שלהם.. בראגה חייבת להשיג פה גול לפני המחצית.

נערך לאחרונה ב: ‏18/5/11
  2. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

MADE IN COLOMBIA! :aaa021:

3. Ian Wright Member

בדיוק נזכרתי שיש משחק ואיך שאני פותח עוד נגיחה מדהימה של פלקאו. כמה מפתיע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

4. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך זה שאחד הנוגחים הטובים ביבשת נשאר ככה לבד במרכז הרחבה?

בראגה מפתיעה קצת לטובה, או שאולי זאת פורטו שמעט מאכזבת עד עכשיו. משחק נחמד עם אווירה נהדרת של הקהל הפורטוגזי.

5. Mellow29 Kopite

לבחור הזה יש פשוט נגיחות ברמה מטורפת, אבל פרדי גוארין הוא פשוט שחקן מעולה. פורטו קבוצה מדהימה עם כ"כ הרבה טכניקה שפשוט כיף לראות, חבל שכל העסק הזה יתפרק בעונה הבאה אבל אני בטוח שהם יעמידו סגל נפלא בלי הרבה השתהות.

6. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אחח אחח, אני כבר מחכה לשיתוף פעולה של החבר'ה האלה בקופה אמריקה. הגבהה נהדרת של גוארין וכמו שיותם אמר, לא ברור איך פאלקאו נשאר לבד. הבחור שם את זה בפנים גם עם שני שומרים עליו, אז לבד?!?!?

7. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אף אחד לא אמר שהם יתפרקו. לפי התכנון הקבוצה הזו תרוץ גם שנה הבאה בצ'מפיונס.

8. Mellow29 Kopite

כן כולם אומרים ורוצים להישאר, אבל אתה יודע איך זה. ברגע שתבוא סיטי או צ'לסי או ריאל או בארסה שתשים ים כסף על פלקאו והולק ואני לא יודע מי עוד, הם ילכו. כך זה תמיד היה וספק אם זה ישתנה...
    בכל מקרה בואו לא נדבר על זה ביינתים ונהנה מהם כמה שאפשר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

9. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

למה יתפרק?
    האלק האריך את החוזה שלו עם סעיף שיחרור על סך 100 מיליון יורו. על פלקאו יצטרכו לשלם לפחות 30 מיליון.
    השדר הגרמני אגב סיפר שטוטנהאם הציעה על שניהם 45 מיליון יורו, זה היה בדיחה עבור הנהלת פורטו שפשוט התעלמה מההצעה.

10. Muurad Member

שום דבר לא אמור להתפרק, הסגל לפחות בתיאוריה(אלא אם כן יציעו 40 מיליון יורו על פלקאו, או משהו דומה על הולק) אמור להשאר אותו הדבר לעונה הקרובה... היחיד שהיה אמור לעזוב והיה לו סיכום עם הבעלים הוא הולק, אבל הוא האריך את החוזה ונשאר לעוד עונה.

11. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

אם אני לא טועה הייתה שמה טעות של הבלם הפרואני, רודריגס. משחק טוב מאוד שלו עד שאיבד את הכדור. גוארין הלך קדימה ומצא את פאלקאו עם הרבה חופש שהבלמים עדיין לא התמצאו במרחב.

12. Mellow29 Kopite

בתאוריה הכל זה טוב ויפה, אני כבר למדתי שכל סעיפי השחרור האלה לא שווים יותר מדי כי ברגע שבאה הצעה אטרקטיבית לשחקן (וביינתים צ'לסי ובארסה וריאל זה יותר אטרקטיבי, וסיטי יכולה לשלם לו פי 2) אז יתחילו הפצרופים החמוצים ובסוף מסכימים לשחרר. לי לא אכפת, מצידי שישארו, אבל כל הקטע של החוזים האלה זה בעיקר כדי לתת לפורטו כוח במו"מ. זה לא נראה לי כ"כ מופרך שאחת הקבוצות האלה תוציא 40 מיליון יורו או סכום שקרוב לזה.

13. Ian Wright Member

ההבדל הוא שאני חושב שהכוכבים המרכזיים של הקבוצה כולל המאמן מעוניינים להישאר גם בעונה הבאה בפורטו וזה לא שפורטו קבוצה ענייה מבחינה כלכלית. אין לה בעיה גם לדחות הצעות אם היא לא מעוניינת למכור.

14. Muurad Member

אם הם באמת יציעו את אותם סכומים הם ישוחררו - אבל פורטו זה לא מועדון שנכנע ל"לחץ חברתי" בעניינים הכספיים בדומה לרוב המועדונים ברמה השנייה ומטה באירופה.

15. Muurad Member

עכשיו זה המשחק כמו שפורטו רוצה שישוחק - אם מתעלמים מהטעות של פרננדו, המשחק המהיר הזה מצד לצד שמאפשר לקישור האדיר שלהם והלחץ להכנס לפעולה כשהקבוצה היריבה נותנת יותר חופש ויותר יוזמת... אם זה באמת היכוון שאליו הולך המשחק ה2-0 מאוד קרוב לדעתי.