הליגה האירופאית: פורטו אלופה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏16/9/10.

1. Muurad Member

קארדוסו עושה 2-2 ועכשיו נדמה לי אפשר להגיד "ביי ביי" לפ.ס.ו.

אין מצב שהם חוזרים מזה עכשיו.

נערך לאחרונה ב: ‏14/4/11
  2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

עכשיו כן אפשר להפרד.

60 דק' אני רואה את המשחק ושואל את עצמי מה פאישוטו עושה על הדשא? גם במובן של למה הוא משחק, אבל גם מילולית מה הוא עושה על הדשא...כנראה שהייתי צריך לחכות את ה-60 דק' האלו כדי להבין.

3. Muurad Member

מעניין אם רובן אמורים פצוע, דווקא שחקן שימושי שאני דיי מחבב כסותם חורים, והיה יכול להועיל הרבה יותר מפאישוטו.

בכל מקרה האם לדעתכם אנחנו בדרך לגמר כל פורטוגלי?

נערך לאחרונה ב: ‏14/4/11
  4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אמורים פצוע, לא יודע אם זו פציעה ארוכה אבל הוא ממעט לשחק העונה.

5. Andrei Kanchelskis Member

אוי סלבה ברזילאי פרשן כל כך נוראי ממש מעורר רחמים לא יודע איך אינשטיין יכול לסבול אותו, לפחות הוא הודה שהוא דביל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

אין ספק שהכדורגל הפורטוגלי בפריחה העונה עם עלייתן של פורטו בנפיקה ובראגה לחצי וההשתתפות המכובדת של שתי האחרונות בשלב הבתים של הצ'מפיונס. נראה שהרבה מאוד שחקנים משלושת הקבוצות הללו יהיו בקיץ מלפפונים חמים שיהיו מועמדים להגיע לאחת הקבוצות הגדולות של היבשת כאשר השם החם ביותר הוא ללא ספק פלקאו הקולימביאני הטוב ביותר שאני זוכר מאז ואלדרמה ואספרייה.

פורטו נגד ויאריאל- אחלה חצי גמר שבעולם בין שתי קבוצות מצויינות עם עדיפות גדולה לפורטו בעונה פשוט מסחררת

בנפיקה נגד בראגה- דרבי פורטוגלי לוהט בין קבוצה עם עבר מפואר ששואפת להחזיר מעט עטרה ליושנה ובין קבוצה שעושה רושם שמהווה את הכוח העולה בכדורגל הפורטוגלי בנוסף לשלוש הגדולות(ספורטינג היא השלישית)רק שלא תסיים כמו בואבישטה.....

6. johnnie walker Member

בנפיקה - פורטו זה הגמר המתבקש וכנראה גם זה שיהיה,
    מעניין עוד כמה זמן פורטו תצליח לשמור על היהלומים שלה אצלה בכספת
    ומי יהיו המאושרות שיזכו בפלקאו או בהאלק.

נערך לאחרונה ב: ‏15/4/11
  7. riquelme1 Member

ויאריאל מנצחת אתמול 3-1 בהולנד נגד אלופת הולנד, היה לי קצת חשש מהמפגש הזה אחרי החמישייה שויאריאל ספגה נגד ולנסיה במחזור האחרון, אבל בסופו של דבר זה לא השפיע למרות שההולנדים עלו להיתרון, וגם ויאריאל שיחקה עם הרכב טלאים בלי גונזלו, קאסורלה, ונילמאר.

וואסקו אובאמה היה איש המשחק, הגנאי הצעיר הזה שעוד לא בן 20 מרשים אותי מאוד, חבל שגארידו מתעקש לספסל את קאני הנהדר שגם כבש גולאסו בגול השלישי.

בחצי זה יהיה כבר סיפור שונה, פורטו מגיעה כפיבורטיית ברורה נגד ויאריאל, שההגנה שלה היא לא משהו, המשחק הראשון בדרגאו וזה נותן היתרון קטן לויאריאל אבל פורטו היעיילה יכולה לפרק אותה.

ההפסד היחיד העונה של פורטו היה לקבוצה ספרדית, סביליה שניצחה בדרגאו, אני לא חושב שזה אומר הרבה כי גם היה לסביליה הרבה מזל באותו משחק, וגם פורטו נשארה עם 10 שחקנים, אבל ויאריאל יכולה לעשות את זה.

יהיה מעניין זה בטוח.

בנפיקה בראגה יהיה גם מעניין, אני הולך עם הנשרים אבל גם בראגה לא פריארים.

אני יודע שזה לא קשור אבל כל אלה שזילזולו בבית של הפועל ת''א, בנפיקה בחצי גמר הליגה האירופית, שאלקה בחצי גמר ליגת האלופות וליון שהודחה בשמינית ע''י ריאל מוכיח רק כמה הבית של הפועל היה קשה, וכמה התוצאות שלה היו מכובדות.

נערך לאחרונה ב: ‏15/4/11
  8. Muurad Member

גם ההגנה של פורטו לא להיט היסטרי.. הקישור מצויין, אבל אם מצליחים לחדור אותו ולתקוף את ההגנה זה יגרום להם לבעיות - הולך להיות מפגש סופר מעניין זה בטוח.

ובאמת כשמסתכלים על זה היריבות של הפועל בליגת האלופות ממש מצליחות בגדול.. שכחתי מזה בכלל לפני שהזכרת את זה עכשיו.

9. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

קוראים לו וואקסו מובארק, מה אובמה קשור http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx?

10. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

מסכים עם אור, יהיה משחק מעניין ופתוח לחלוטין. עמי, אם כבר הזכרת שלסבייה היה מזל בניצחון בדרגאו, ראוי להזכיר שבספרד סבייה הייתה עדיפה ופורטו עקצה אותה יפה כדי לצאת עם ניצחון. קשה לי להאמין שהזוכה לא תבוא מהמפגש הזה, תהייה המנצחת אשר תהייה. בנפיקה רכה מדי ובראגה רמה מתחת לדעתי.

לא יודע מה המצב אצל הספרדים, אבל בפורטו מעבר לכוכבים גם השחקנים המשלימים נכנסו לכושר מצויין בדיוק בשלב הנכון של העונה מבחינתה, סבוז'ה רודריגס הוא דוגמא טובה, ככה שכרגע הם נראים פשוט מצויין בניגוד לכמה משחקים באמצע העונה אז ידעו לקחת את הנקודות גם בימים רעים (סבייה לדוג').

11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

בנפיקה תאלץ להסתדר במשחקים הבאים במפעל ללא טוטו סאלביו שנותח עקב הפציעה בגומלין רבע הגמר בהולנד.

12. Ian Wright Member

עם כל זה שהליגה האירופאית לא הכי מעניינת ולעיתים היא מהווה עוול עבור הקבוצות שמשחקות במפעל הזה, היום צפוי להיות לנו משחק נהדר בין שתי קבוצות מצויינות שדוגלות במשחק התקפי - פורטו מול ויאריאל.

אין לי פה פייבוריטית או מישהי שאני מחבב יותר מהאחרת כך שזה צפוי להיות משחק מאוד מהנה מבחינתי כצופה ניטרלי לחלוטין כי אין לי ספק שנראה כדורגל הרבה יותר איכותי מהסופר קלאסיקו של אתמול.

נערך לאחרונה ב: ‏28/4/11
  13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בגמר של הליגה הפורטוגלית השנה, הייתי רוצה לראות דווקא את בראגה כאנדרדוג מול פורטו מאשר בנפיקה נגד פורטו, כי האמת? ברגע שפורטו רואה את בנפיקה היא פשוט מפרקת לה את הצורה בלי רחמים חבל שאוהדי בנפיקה יהיו עם כאב לב לדראון עולם כשיאכלו על ידי הממפלצת של וילאש בואש.

14. alexshw Member

זה יותר דומה לחצי גמר ליברטדורס.

15. riquelme1 Member

בעוד 5 דקות נפתחים חצאי גמר הליגה האירופית, המשחק בין ויאריאל לפורטו מבטיח הרבה ונקווה גם שיקיים.

ההרכב של ויאריאל:

דייגו לופז
    קאטלה, מרצ'נה, מוסקיו, מריו
    קאזורלה, ברונו, בורחה ואלרון, קאני
    רוסי, נילמאר

כאמור ויאריאל בהרכב החזק ביותר שלה, להוציא את גונזלו ואנחל הפצועים. אני די מפחד משתי המגנים, קאטלה ומריו שהם מגנים נחמדים, אבל הם לוקים מאוד במשחק ההגנה. פורטו פיבורטיית ברורה לדעתי, ויאריאל בתקופה לא טובה אחרי ההתפרקות לולנסיה 5-0, פורטו יכולה להביס אבל אני מקוה שהצוללת תוציא תוצאה טובה בדרגאו.