דינאמו קייב יותר מגעילים מבאלוטלי, כל הזמן צלילות וצרחות כאילו סיטי עלו עם אקדחים למשחק. אבל מה זה חשוב, עכשיו נשאר רק שיונייטד תעשה את העבודה בחצי הגמר של הגביע.
אוי לא, שיטי עפה, מה יעלה בגורל הדירוג האירופי של הליגה האנגלית? סתם סתם, זה לא ארץ הכפכף פה, אז ישששששששש!
פורטו מפרקת את צסק"א... 2-0 בדקה ה-25, הראשון הגיע מכדור נייח של הולק שבלבל את השוער, ועכשיו פרדי גוארין שנראה לי יהיה מועמד לנעל הזהב אם ימשיך ככה עד סוף העונה, משתלט על הריבאונד ולמעשה מעלה את פורטו לשלב הבא. צסק"א צריכים להבקיע לפחות 3 שערים עכשיו.. לא רואה מצב שזה קורה... פורטו פשוט מרשימים כמו כל השנה שלהם... חזקה, יציבה ומפחידה.
יותר מידי מזל לטוונטה במשחק ראשון... חוסר מזל שלנו... שאני משנת 1993 לא זוכר דבר כזה... היום שני פנדלים ששופטים לא שרקו אישתו של שוער בית שלנו שנרגה בתאונת דרכים, אבל שוער שני באמת שיחקן מצויין... יאללה, קורה... מאחל להולנדים בהצלחה...הם לא קבוצה מרשימה...אבל הכל יכול לקרואת, בעיקר בשלבים האלו...
כמה טעויות של שופטים שוודים לטובת הולנדים: טעות גורלית....יד ברחבה שמונעת הבקעת שער תפיסת יונוב ברחבה, פנדל שלא נשרק
שופטים שוודים ידועים ב"חיבתם" לקבוצות רוסיות/סובייטיות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
לא מבין את אופ"א. במקום לתת הפסקה ארוכה של 3 שבועות בין שמינית הגמר ורבע הגמר של ליגת האלופות, תנו הפסקה של שבועיים ותנו לליגה האירופית את הכבוד שמגיע לה-משחקים בשלישי ורביעי. אפילו ברבע הגמר מקבלים יום אחד ומה שהכי לא מובן לי זה למה כל המשחקים באותה שעה. מהצד ההולנדי- טוונטה ופ.ס.וו במשחקים מאוד קשים, לפחות הגומלין בבית. אני מאמין שטוונטה לא תפסיד היום. אם למישהו יהיה שידור לסוג של 'ערוץ קיבוץ' שייתן לינק. לא יודע איזה משחק לבחור.
תאמין לי שאם לא דינמו קייב, לא הייתי יודע בכלל שיש היום משחקים במפעל הזה וזה בכלל לא קשור לשבוע של צ'מפיונס או לא.
3-0 ענק לויאריאל במדריגל, הקבוצה הזאת פשוט באטרף ורואים שהם הולכים בכל הכוח על המפעל הזה, הפתיחה דווקא הייתה שקולה, אבל אחרי רבע שעה רק קבוצה אחת במגרש. טווטנה אלופת הולנד והמובילת הטבלה לא בעיניניים. מרצ'נה, בורחה ואלרו הפנטסטי, ונילמאר כבשו. גם בנפיקה בהיתרון מבטיח 2-0 על פ.ס.ו, פורטו מובילה 1-0 משער של פלקאו, ובראגה עם 1-1 בקייב. לדעתי שלושת הפורטגליות וויאריאל בחצי.
פ.ס.ו לא ברמה של בנפיקה במגרש היום, מעמד צד אחד... אם הבליץ יימשך גם במחצית השנייה בנפיקה תסגור את הסיפור של המפגש הזה סופית כבר היום, ולא נראה שהם הולכים להאט.