שמות זה לא הכל. שוסטר עומד לקבל בעיטה החוצה... אותי אישית די מגעיל לראות מה נעשה בבנפיקה. פורטוגלי אחד בהרכב, קבוצה שמורכב בעיקר מדרום אמריקאים... למרות זאת מדובר בקבוצה טובה שלדעתי עוד תעשה צרות גם ליריבות גדולות באירופה. יש לה כמה שחקנים כמו גוייטאן או אילטון וכמובן קרדוזו שחייבים לשים לב אליהם. גם אם אתמול הם היו רחוקים מלהרשים וניצלו הרכב חסר וחוסר ביטחון אצל היריבה. בכל אופן שימו לב לבנפיקה!
אמורים. גם בליגה הם לא מרשימים, בנוסף אני חושב שסימאו לא יכל לשחק איתם בליגה האירופאית ואולי עוד אחד מאלו שהגיעו בינואר (?), לא שזה מצדיק פדיחה כזאת. בוקר טוב רוזנר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx בנפיקה קבוצה טובה שמשחקת כדורגל נהדר כבר 2 עונות ברצף, מאז שז'סוס הגיע יחד עם החתמות נבונות. זה למרות פתיחת העונה החלשה שהתבטאה באלופות. אמנם היא הרבה פחות טובה מזו של שנה שעברה ולקח לה זמן רב מדי להתחבר, ראה הכשלון באלופות, אבל עדיין כזו שלרוב כיף לראות. בתור מישהו שלא אוהד והחסרונות של השיטה פחות מדאיגים אותו, כיף לראות קבוצה שעולה עם מערך כ"כ התקפי - מצמד מגנים שתוקפים כל הזמן, עד לקישור ששלושה רבעים ממנו הם "חצי חלוצים" (בורסיה עם איימאר) בנוסף לשניים שבשפיץ. מול שטוטגארט זה פחות בעייתי, נראה מה יקרה מול קבוצה חזקה יותר...
המכבי ת"א של תורכיה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx הביאו פנסיונרים וכל מיני בלופים(ברמה אירופית) כמו קוורז'מה. משחקי שמינית הגמר (יערכו ב - 10 ו - 17 למרץ): טוונטה - זניט צסק"א מוסקבה - פורטו איאקס - ספרטק מוסקבה (שי, הגיע זמן לנקום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ) דינמו קייב - מאן סיטי באייר לברקוזן - ויאריאל ליברפול - בראגה בנפיקה - פ.ס.ז' איינדהובן - ריינג'רס
מנואל פרננדש הוא שחקן אדיר, גם סימאו, הוגו אלמיידה, הם שחקנים ברמה גבוה מאוד. פה מדברים על הכשלון של מכבי והזרים, בשיקטאש הוציאה למעלה מ30 מיליון יורו בשנה האחרונה, והיא כשלון טוטאלי גם בליגה הטורקית וגם באירופה. שילמדו מהפועל ת''א, עם 9 ישראלים בהרכב היא עשתה שתי קמפיניים יותר טובה מכל קבוצה טורקיה בשנתיים האחרונות. שלא נדבר על הביזיונות של בורסאספור העונה(6-1 לולנסיה, 4-0 בבית). הכדורגל הטורקי בירידה, ומה שמוזר שכסף זורם שם בלי סוף, ההתנהלות שם לא טובה.
פנסיונרים, הכוונה לשחקנים מעבר לשיא, ובהחלט סימאו כנראה אחד מהם. מאלמיידה אף פעם לא תפסתי חלוץ גדול. לא סתם נבחרת פורטוגל הייתה צריכה לאזרח את ליידסון. בקיצור קנו שחקני עבר וככה הכל נראה.
סימאו בן 31 לא בן 34, אומנם הוא מעבר לשיא, אבל הוא שחקן ברמה גבוה, אלמיידה ומנואל פרננדש שחקנים די צעירים שאמורים להיות בשיא כושרם. גוטי גם לא כזה זקן, למרות שמימנו אף פעם לא החזקתי, ניהאט קבאנצ'י, החלוץ הברזילאי המצויין בובו וכו'. זה עדיין לא מסביר השפלות כאלה. ההתנהלות של הקבוצות הטורקיות הם שערורייה, הנבחרת במצב רע מאוד עם הידניק, הקבוצות הטורקיות נכשלות באירופה למרות שמוציאות סכומים אסטרונמיים, בשיקטאש, שלא נדבר על גלאטסראיי ופרנברחצ'ה שמוציאות על שחקנים סכומים של 20 מיליון יורו ומעלה, כמו למשל העונה ניאנג' החלוץ של מארסיי. יש בכדורגל הטורקי כסף, איצטיונים מעולים, כשרונות, אבל התנהלות שערורייה.
בסה"כ יש כמה קרבות נחמדים. יהיה נחמד לראות מה יקרה בין לברקוזן לויאריאל, הקרב של דינמו קייב מול הסיטי מאד מאד מעניין אותי. לקבוצות ההולנדיות. לדעתי יש לפ.ס.וו את ההגרלה הכי קלה. אני לא אהיה מופתע אם הקבוצה מאיינדהובן הולכת לנצח פעמיים. אם ההולנדים עברו את ליל אז הריינג'רס אמורים לדעתי לא להוות מכשול יותר מדי גדול. אני לא יודע כרגע מה כושרה וטיבה של זניט, אבל ברור לי שהיא לא תהיה יריבה קלה טוונטה להולנדים קבוצה נחמדה מאד, אבל לרב הקבוצות הרוסיות יודעות מה זו משמעת טקטית וקבוצתית. לי כרגע אין מושג מה יקרה בצמד המשחקים האלה. אלכס, אולי אתה יודע יותר ממני. אייאקס... לדעתי פה נגמר המסע של הקבוצה שלי באירופה. אלכס, אתה רוצה נקמה, אבל היא לא תגיע. מאז הפגרה הקבוצה שלי נחשלה כתוצאה מניהול כושל של ההנהלה. את סוארז אולי לא היינו יכולים להחזיק בכח, אבל במקום שחקנה החדש של ליברפול שום רכש חדש הגיע. אז נכון, אייאקס ניצחה בקלות מפתיע את אנדרלכט, אבל לשחק בקור הרוסי? בשביל זה צריך גברים כמו שיש לטוונטה, לאייאקס אין שחקנים כאלה.
מרץ זה לא פברואר. לא נראה לי שהולך להיות מינוס 20 וסביר להניח שאפילו יהיה כמה מעלות מעל האפס. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
טוונטה - זניט - הרוסים יעברו למרות הכל. זניט זה לא רובין. צסק"א מוסקבה - פורטו - מבחינת כדורגל, ה-מפגש של שמינית הגמר אייאקס - ספרטק - לא מבין למה אתם סוגרים את הסיפור על הקבוצה מאמסטרדם, יש דווקא סיכוי לא רע שהיא תעבור. לברקוזן - ויאריאל - קרב של שערים דינאמו קייב - מנצ'סטר סיטי - צר לי אוקראינים, תם המסע שלכם בגלל הסגל הבלתי נגמר של התכולים. הלוואי שאתבדה. איינדהובן - ריינג'רס - מפגש מרתק. בנפיקה - פ.ס.ז' - קרב של אלו ששיחקו מול התל-אביביות כל אחת במפעלה. ליברפול - בראגה - כדור שינה
גם טוונטה היא לא בדיוק יאנג בויז. לדינמו קייב יש מסורת באירופה, בניגוד לסיטי ואין לה את העומס כמו לסיטי. דינמו קייב די גמרה את הסיפור בזירה המקומית ואמורה להגיע במוטיבציית שיא. ברור שסיטי פייבוריטית, אבל אני די אופטימי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
לוח שידורים ליום חמישי הקרוב. 19:55 ספורט 1 בראגה נגד ליברפול. 22:00 ספורט 1 דינמו קייב נגד מנצ'סטר סיטי. 19:55 ספורט 2 באייר לברקוזן-ויאריאל.חגיגה אירופית חלק א'.עם פריצות לצסק"א מוסקבה נגד פורטו ולאיינדהובן נגד ריינג'רס 22:00 ספורט 2 איאקס-ספרטק מוסקבה. חגיגה אירופית חלק ב'. עם פריצות בנפיקה ליסבון-פריס סן-ז'רמן וטוונטה נגד זניט.
תודה דני, איזה ערוץ זה הגרמני? לא משנה מצאתי כבר. בכל מקרה, גארידו עולה עם הרכב משני, ואני מקווה שלא ישלם על זה, מרצ'נה כקשר אחורי דבר שאני פשוט לא יכול לראות, קאני, קאסורלה, ונילמאר בספסל, שלושה שחקני הרכב. נקווה שלא ישלם על זה.
במשחקי הבית של לברקוזן בליגה תמיד מלא עד אפס מקום, אבל באירופה תמיד יש המון מקומות פנויים. גם בגרמניה לא באמת מתייחסים בכל הרצינות והעניין לליגה האירופית.