רבע שעה לסיום פורטו ב10 שחקנים. ואמוס סביליה! ועכשיו השופט מחזיר לפורטו אדום לסביליה שמשחקת בלי הגנה. מטורף. נגמר 1-0 לסביליה, אבל מגיע לסביליה את כל המחמאות, היא יכולה להאשים רק את עצמה שהפסידה בבית לפורטו למרות שלא הגיע לה, אבל היא באה וניצחה בדרגאו, ועשתה משהו שאף קבוצה לא עשתה בליגה הפורטגלית העונה- ניצחה את פורטו. ועוד בלי הגנה, מאנזסנו פשוט שלח את כולם קדימה, שיחק עם 2 שחקני הגנה, זההיה פשוט מטורף, והופעתי שפורטו לא הצליחה לכבוש. בסוף הוא גם שיחק עם 4 חלוצים, נגרדו, פביאנו, רודרי וקאנוטה. כל הכבוד לסביליה בכל מקרה.
לא ראיתי את המשחק, אבל על התוצאה בהחלט מגיע לספרדים מחמאות. זה לא רק שפורטו כמעט ולא שומטת נקודות העונה, זה בכלל לנצח בדרגאו שהפך לאחד המגרשים הבייתים באירופה בשנים האחרונות (סטטיסטית, אם אני לא טועה).
זה גם הסטיסטיקה המדהימה של וילאס בואש, הוא לא הפסיד עם אינני טועה 40 משחקים ברצף, ובליגה העונה הוא לא הפסיד העונה. סביליה גם הייתה לא רחוקה לכבוש את השני, ופשוט התאבדה על המגרש כמו שמזמן לא ראיתי, אומנם היא הפקירה את ההגנה לחלוטין ברבע שעה האחרונה שששיחקה עם שתי שחקנים הגנה, נאבארו וופאזיו), שמדאל כל הזמן תומך בהם. הדחה כואבת, אבל מותירה הרבה מקום לאופטימיות.
לא חושב שממש הגיע להם לנצח את המשחק הזה, בטח שלא בהפרש 2 שערים. תיקו 1 היה משקף את מה שקרה על המגרש.. פורטו היו צריכים לעלות ליתרון עוד לפני סביליה אבל לא השכילו לנצל את המצבים והיתרון שלהם על המגרש - ובמצב של 1-0 לסביליה מה שהלך במגרש היה פשוט בדיחה, אין לי מושג איך פורטו לא כבשו גול ב-10 דקות האחרונות...זה נראה כאילו הם יכולים לשם גול אבל פשוט בא להם לשמור על המתח או משהו כזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx בכל מקרה פורטו-צסק"א בשלב הבא אם אני לא טועה... יכל בקלות להיות גם הגמר של הטורניר.. הולך להיות מפגש מאוד מעניין.
קוראים לזה: קבלת החלטות. אז קבלת החלטות מאוד גרועה גם של האלק וגם של גווארין. ברמות הגבוהות ביותר צריך למסור בזמן הנכון, לסחוט את העבירה בזמן הנכון ולבעוט בזמן הנכון. במחצית הראשונה ראדאמל פאלקאו גם נגח לקורה. הקבוצה מאנדלוסיה ניצחה וגם זה איזשהו הישג... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx אכן בשמינית הגמר: צסק"א מוסקבה - פורטו.
אחלה משחקים יש היום בינתיים לא מעט שערים.. חלק קטן מהגדר במדריגל קרס בעקבות לחץ של אוהדי נאפולי עליו בחגיגות השער...במזל זה נגמר ככה..
שטקלנבורח ואיינו אכן הוצאו מהמשחק בגלל שביום ראשון מחכה לנו משחק עונה. הקמרוני סובל מבעיה קלה בזרוע שלו. בשביל שטקי אולי אין סקס בימים הקרובים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
משנה שעברה אני מאוד נהנה לראות את הליגה האירופית שיש בה הרבה גולים והרבה דרמות...לדעתי המפעל הזה החייה את גביע אופ"א והשינוי הזה הוא רק לטובה
אלכס, אפשר מצידי גם לבטל את שלב הבתים בליגת האלופות ולחזור לפורמט הישן והטוב, אבל זה לא יקרה. אין מה לעשות, הכסף כרגע יותר חשוב מהמשחק. כולנו יודעים שזהנ מה שמעניין למשל את בלאטר... טוב לראות ששלושת הקבוצות הגדולות בהולנד (ולא, פיינורד כבר לא נמנית ברשימה הזאת) ממשיכות. אילולא הנהירה הגדולה של שחקנים אחרי הכסף הקבוצות ההולנדיות יכלו אולי לעשות משהו יותר מכובד בליגת האלופות. טוב לראות שכדורגל הקבוצות בהולנד עדיין לא מת לגמרי.
יש הבדל גדול. קודם כל מבחינת רמה, גם בפן השיווקי והכספי. אני חושב שהפורמט באלופות הוא אופטימלי. מה לעשות בית של דינמו קייב, אלקמאר, בטא ושריף לא ממש מעניין לראות בלשון המעטה, אלא אם אתה אוהד אחת הקבוצות.
איך לעזעזל בשיקטאש הפסידו 8-1? הם לא אמורים להיות קבוצה חזקה עם סימאו, קווארסמה, הוגו אלמיידה, גוטי וניהאט?