הליגה האירופאית: פורטו אלופה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏16/9/10.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניצחון ראשון של קבוצה הולנדית על אנדרלכט...אייאקס לא תמיד הבריקה, אבל ניצלה עד תום את החולשה בהגנת הבלגים. די ברור לי שבשלב הבא הקבוצה תצטרך להשתפר כי כרגע נראה שהיא עומדת לפגוש את ספרטק מוסקבה. בכל זאת יש עדיין גומלין וגם לבאזל יש לבטח עוד רצון להמשיך העונה באירופה.

מלה על טוונטה. לבוא ולשחק ברוסיה בטמפ' של -15 ולנצח זה בהחלט הישג מצויין. רובין קאזאן לא פראיירים, אבל טוונטה פשוט קבוצה מאוזנת ששוב תזכה באליפות הולנד...

פ.ס.וו? מפגרים כרגע 2-0 בצרפת. גם בעיניי זה לא מפתיע היות שגם הקבוצה מאיינדהובן פגיעה בעיקר בהגנה. ליל לא סתם מוליכה את הליגה הצרפתית כך שלהולנדים יש עוד הרבה עבודה לפני שהם יכולים לחלום על השלב הבא.

2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

איך בשנייה שהרמתי את הראשון איינדהובן עשו 2-2?!

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

82' באומה
    83' טויבונן
    את האמת? אני אצחק עד מחר אם פ.ס.וו עפים, אבל הנקודות חשובות ואחרי שאייאקס וטוונטה מנצחים בחוץ וכנראה ממשיכים הלאה אולי טוב שגם פ.ס.וו ממשיכים. לי אין חשק שהקבוצה הגרמנית מהולנד יכולה אך ורק להתמקד באליפות הולנד...

ספרטק מוסקבה מנצחת בדקה התשעים בבאזל...תוצאה סופית משם: 2-3 לרוסים. כנראה שנצטרך לנסוע למוסקבה הקרה...

נערך לאחרונה ב: ‏17/2/11
  4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

איזה "שוד" של פורטו עשו בונקר מביך במשך 15 דקות, בנס לא ספגו (שער או שריקה לפנדל) ופתאום מנצלים בלק אאוט בחלק האחורי של סבייה לכבוש שער שני.

האמת, בגדול אני חושב שהמשחק היה שקול עם יתרון קל לסבייה, אבל פורטו כבשה דווקא אחרי דקות ארוכות בהן 6-7 שחקנים שלה היו בתוך הרחבה באופן קבוע וקאנוטה הגיע לכל כדור.

היה כיף לראות את סבוז'ה נכנס, ירק דם ופה ושם חילק כדורים טובים, אבל בקבוצה הזו כבר לא יהיה לו מקום משמעותי עושה רושם, מקווה שהוא יעזוב בסיום העונה למקום בו כן יוכל לקבל דקות. פוסילה, או פוצ'ילה בשביל השדרן הארגנטיני, הפתיע אותי בחולשתו ביחס למה שאני מכיר.

5. aloneli Member

תגידו אם שחקן רשום בקבוצה כלשהי בליגת אלופות אך הוא לא שיחק עדיין בשום משחק,בחלון העברות הוא עבר לקבוצה אחרת שמשחקת גם בליגת האלופות,אז הוא יוכל לשחק או שזה לא משנה אם הוא משחק או לא כל עוד הוא רשום אז אסור לו לשחק?

תודה לעוניםhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

6. Telkiyski Member

יפה מאוד שאופ"א שומרת על הגינות ונמנעת מאפליות

שנה שעברה בדיוק באותו מצב (ואפילו בדיוק שנה מאוחר יותר פחות יום) הפועל תל אביב שיחקה מול קאזאן באותו שלב והטמפרטורות בקאזאן היו זהות. איפה התקיים המשחק? בקאזאן
    היום המשחק הועבר למוסקבה. למה? כי זו טוונטה וזו הפועל תל אביב? מושחתים...
    מעניין מה היה קורה אם הפועל הייתה משחק מול קאזאן בלוז'ניקי הריק כמו שהוא היה היום מול טוונטה

ולגבי העניין של הנושרות מהצ'מפיונס
    יש בזה משהו מרגיז

לדעתי אפשר לקבוע ש8 הנושרות פוגשות אחת את השניה אוטומטית
    זאת אומרת, 4 מפגשים בין 8 הנושרות ב1/16 הגמר
    2 מפגשים בין 4 העולות ב1/8 הגמר
    מפגש אחד בין 2 העולות ברבע הגמר
    ואז בכל מקרה יווצר מצב של נציגה אחת בלבד שנושרת מהצ'פמיונס בין 4 האחרונות

לא הוגן שקבוצה מסיימת ראשונה בבית ואז צריכה לקבל קבוצה מליגת האלופות (הפועל ורובין קאזאן)

אפשר לפחות לקבוע ש8 הנושרות יפגשו ביניהן ל4 מפגשים החל מ1/16 ומשם ההגרלה פתוחה
    אבל המצב כרגע בעייתי מאוד

נערך לאחרונה ב: ‏18/2/11
  7. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אליאס אתה דיברת על תמאש הנייל ההונגרי של שטוטגארט. וכן הוא ואוקזקי (הופעת בכורה יוצאת מן הכלל גם אם התעייף במחצית השניה) מוסיפים המון לקישור הפצוע של שטוטגארט. ולא בחיים לא היה פנדל. קונטראו פשוט צלל...
    שטוטגארט עם חצי הרכב ראשון מתחתית הליגה הגרמנית כמעט וסוחטת תיקו (שלא בהכרח הגיע לה) בליסבון.
    על הנייר יש לקבוצה עוד סיכויים, אבל הדומיננטיות של בנפיקה במחצית השניה וההגנה הזוועתית של שטוטגארט מותירים אותי מאד פסימי, אני לא אתפלא אם בנפיקה תנצח בשטוטגארט.

ועוד כמה מילים על הקוסם היפני החדש שלנו, הגנתית כמו התקפית עם משמעת מאד גבוהה, טכניקה גבוהה ובכלל נראה שחקן פנטסטי. רק שלא יפצע כמו כמעט כל הרכש של הקבוצה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

לברקוזן עם ניצחון ענקי בחריאקוב. לא יודע מה האוקראינים שווים או לא, אבל הם הגיעו לשלב הזה ואירחו במגרש שלהם בתנאים מחפירים (מינוס 12 או משהו כזה) בכל אופן הישג נהדר לבאייר שבטוחה בשמינית גמר עם 0-4 חלק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏18/2/11
  8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

איתי היקר, המשחק הועבר למוסקבה כי בקאזאן היו בשבוע הזה טמפ' קיצוניות של קרוב למינוס שלושים. לא העבירו את המשחק למוסקבה כי באופ"א 'אנטישמים' אלא כי תנאי מזג האוויר בקאזאן היו בלתי אנושיים. טוונטה שיחקה אתמול בטמפ' של מינוס 15 כך שאל תחשוב שרצו לדפוק את האדומים.

9. Telkiyski Member

בקאזאן אנחנו שיחקנו במינוס 20
    לא חושב שניסו לדפוק את האדומים ושאופא אנטישמים
    פשוט חושב שכשמדובר בקבוצה קטנה מישראל קל לא לעשות כלום וכשבאה קבוצה מהולנד פתאום מתחשבים

10. Muurad Member

אולי המצב במוסקבה היה אפילו יותר גרוע מזה בקאזאן? בכל מקרה אני לא חושב שזה נכון, אולי היה נכון אם זאת הייתה קבוצה בעלת שם יותר גדול כמו ליברפול או משהו, אבל טוונטה? ממש לא חושב שיש בשר בסיפור הזה.

11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

במחצית השנייה המשחק השתנה לחלוטין, אבל בראשונה נתתם הופעה מרשימה ביחס לציפיות, שלי לפחות, לפני המשחק. מה גם שלבנפיקה לא הולך כל כך טוב בגרמניה מבחינה היסטורית, הם גם הפסידו להרטה ברלין, שירדה ליגה בסופו של דבר, שנה שעברה במשחק בגרמניה. אז גם הייתה להם קבוצה הרבה יותר טובה עם דויד לואיז, ראמירז ודי מריה. ככה שיש אולי מקום לאופטימיות, למרות שאני בטוח שהמפעל הזה הרבה יותר חשוב לבנפיקה מאשר לכם והם יעשו הכל בשביל לעבור.

לא היה פנדל, לא ראיתי הילוך חוזר בזמן המשחק, בתקציר ראיתי בבירור. מה שלא הראו בתקציר שראיתי הייתה העבירה בפתיחת המחצית השנייה על חארה, שהשופט קבע שהייתה מחוץ לרחבה ואני לא בטוח בכך במבט ראשון. אבל זה לא משנה באמת, רק הרהורים תוך כדי המשחק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

אני גם לא מכיר את הקבוצה האוקראינית, אבל אני יודע שהם עשו רכש ארגנטינאי מאוד יקר בפגרה. מזה אני מסיק שהיה להם ציפיות יותר גבוהות מאשר תצוגה כזאת.

האמת שלא שמתי לב למשחק הזה, אם הייתי מודע לקיומו מראש הייתי משתדל לצפות בו. ראיתי את לברקוזן פעמיים העונה ונהנתי, מעבר לכך שמטאליסט הביאו שחקן שאני מאוד אוהב בפגרה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/2/11
  12. Muurad Member

למטאליסט יש גם צבא של ברזילאים בקבוצה, כולל קלייטון שאבייר וטייסון מאינטרנאסיונל שאני מאוד אוהב.. באמת אכזבה כי בבתים הם נראו דיי טוב.

13. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

לא ראיתי (לצערי) משחקים מיום חמישי הזה, אבל לשמוע דברים טובים על אוקאזקי לא מפתיע אותי בכלל.

14. riquelme1 Member

1-0 לסביליה בדרגאו משער של פביאנו.

האם התוצאה הזאת מעלה אותה לשלב הבא?

15. alexshw Member

לא, פורטו ניצחה 2:1 בסנצ'ס פיסחואן.