הליגה האירופאית: פורטו אלופה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏16/9/10.

1. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

יה!!!!!!!!!! אל חאמדאווי!!!!!!!!!!!! סוף סוף ינעאל העולם.

2. Muurad Member

2 בישולים ושער לאריקסון, לפחות על הנייר נראה שהוא מככב במשחק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx אלא אם כן באמת תפשלו בבית או בזמן שנשאר עד סוף המשחק נראה שהעלייה שלכם לשמינית דיי בטוחה.

והנה השער של בנפיקה, קארדוסו... אפשר להבין למה שטוטגרט נמצאת מתחת לקו האדום בגרמניה, ההגנה שלהם פשוט על הפנים.. כ"כ הרבה הרחקות ובלבול בתוך הרחבה שלהם בנתיים במחצית השנייה, לא יאמן.

והנה ה 2-1, צמד לקארדוסו אחרי בעיטה ממש מוזרה של חארה.... בנפיקה חייבת להמשיך לפעיל עליהם מכבש ולנסות להשיג את ה-3, הם בהחלט מסוגלים וזה יהיה קריטי לגומלין.

אגב חדשות מפורטו, פלקאו אפילו לא בספסל ויראה את המשחק מהיציע, אלבארו פריירה יישב בספסל לעומתו ואולי ישולב בהמשך.

---------------------הלטון----------------------
    -פוסילה-----אוטאמנדי------רולאנדו-----סאפונארו-
    ---------------------פרננדו--------------------
    ----------------מאוטיניו----בלוצ'י---------------
    -חאמס---------------------------------וארלה--
    ----------------------הולק---------------------

נערך לאחרונה ב: ‏17/2/11
  3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

Reina, Johnson, Carragher, Kyrgiakos, Wilson, Kuyt, Lucas, Maxi, Aurelio, Ngog, Meireles

מקווה להופעה חיובית ראשונה העונה במשחק חוץ ביורופה אחרי הדיכאון שהודג'סון הביא לנו. לעלות כדי לנצח לשם שינוי.

4. riquelme1 Member

0-0 מאכזב מאוד בנאפולי, שתי הקבוצות איכזבו מאוד, תוצאה טובה לויאריאל למרות ש0-0 תוצאה מסוכנת כי ויאריאל לא כבשה שער חוץ, עדיין הספרדים צריכים לעבור.

משחק בינוני מאוד של ויאריאל שהמשיכה את היכולת בליגה משתי המשחקים, למזלה נאפולי היא גם לא יותר מקבוצה נחמדה עם קהל אדיר שתומך, אבל בלי שום תחכום בהתקפה, ולויאריאל היה כמה מצבים אפילו לנצח את המשחק בסוף.

ניהול משחק רע של גארידו, לא מבין איך קאני לא פתח ואפילו לא נכנס כמחליף.

וכמו שאמרתי על מילאן שלשום, עם נאפולי באמת מתמודדת על האליפות באיטליה(מקום שני 3 נקודות ממילאן), המצב שם הוא באמת בכי רע, גם עם ויאריאל היו מפסידים 3-0 הייתי אומר אותו דבר, מדובר בקבוצה נחמדה שאני בספק עם עוברת את שלב הבתים בליגת האלופות.

5. AFCA Member

יא אללה הורגת אותי הקבוצה הזאת, ביום ראשון מאבדת נקודות בתצוגת לוזריות מדהימה, היום ניצחון בתוצאה מרשימה למרות דקות נוראיות של ההגנה וקישור שלא קיים(עד שדה בור לא יבין שעם דה יונג על המגרש אנחנו משחקים 10 נגד 11 יהיה קשה) מנצחים עם ניצול מצבים יפה. אגב, מדהים כמה שקל אפילו לקבוצות בליגה ההולנדית ללחוץ אותנו, ויש לנו 2 בלמים סופר טכניים. אולי זה לא פלא שהשחקנים משחקים קילומטרים אחד מהשני והדבר הכי טכני שהקשר אחורי שלך יכול לעשות זה להצליח למסור פס על 10 מטר.

לוקאקו- ורטונגן עשה עליו עבודה טובה מאוד ברב שלבי המשחק, לא היה האיום הגדול אצל אנדרלכט.
    אריקסן-היהלום הבא. פליימייקר אמיתי, רק שיתחזק קצת וישפר את הבעיטה.

ארז לדעתך היה פנדל? גם אחרי ההילוכים החוזרים בשידור היה לי קשהלקבוע אם איינו מגיע קודם לכדור או לרגל של השחקן, למרות שאני נוטה לחשוב שהיה פנדל.

6. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואחרי זה תרוץ ותתלונן שאני יורד על הכדורגל הספרדי.
    כמה משחקים של נאפולי ראית העונה? לי מתקבל הראשון שאתה שופט אותם על המשחק הזה, שויאריאל הייתה על הפנים גם כן. הרי קאבני לא הגיע, מאסקרה לא הגיע, לאבצי נעלם אחרי מחצית אחת שעשה בה מה שהוא רוצה. לויאריאל יש מצב שהם נפלו על נאפולי ביום בינוני, כי כרגע הספרדים פייבוריטים בספרד.

7. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אני הראשון שישחט את דה יונג, אבל המסירה שלו לאריקסן בגול השני הייתה גדולה..
    פנדל של מאה אחוז. איינו כרגיל, חצי שנייה מאוחר מדי.

באזל או ספרטק? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx

אגב, טוונטה 0-2 בקאזאן, אייאקס 0-3 באנדרלכט, האם נצפה ב0-4 גדול של פ.ס.וו בליל?

8. riquelme1 Member

אני מתלונן על הכורגל הספרדי יותר מימך, ההבדל שאתה מדבר מחוסר ידע(אתה לא צופה בליגה ספרדית), ואני מריאליות.

גם ויאריאל הייתה ביום רע מאוד שלה, ככה שנאפולי יכולה להאשים רק את עצמה, אני ראיתי את נאפולי העונה במשחק שתיים, וידעתי שלא מדובר בקבוצה ברמה הגבוה מאוד, אלא קבוצה נחמדה עם שחקן אדיר כמו קאבני, אבל בהחלט לא משהו רציני.

תאמין לי, אני לא אוהב לרשום מה שאני רושם על הכדורגל האיטלקי, אני אוהב אותו מאוד וכואב לי שהוא נראה כמו שהוא נראה, נאפולי היא קבוצה להתמודד על ליגת האלופות, בטח לא ללרוץ לאליפות שזה נובע בעיקר שאין באיטליה היום קבוצה אחת ברמה הגבוה ביותר(ארסנל, בארסה, ריאל מדריד, מנצ'סטר).

9. Muurad Member

אגב בנפיקה ממשיכה לנצח, וסוגרת 17 נצחונות רצופים! מרשים מאוד... אליאס מה יש להגיד על מה שקונטראו עשה שם לצד ימין של הגנת שטוטגרט בסוף? פשוט ענק.. איזה חבל שלא יצא מזה גול.

10. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

תן לי תגובה שלי שהתלוננתי על כדורגל ספרדי, תחזור אליי כשתמצא. אם אתה מסיק את המסקנות שלך מנגיד 2 משחקים, שאחד מהם זה היום, משחק לא מרשים לכל הדעות, אז.. שיבושם לך מה אני יגיד לך. אני לא דיברתי על ויאריאל כקבוצה, אלא על ויאריאל של המשחק הזה. ולא הזכרתי בכלל את הכדורגל הספרדי.

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

תגידו רק אני מוצא את זה שה-8 שנופלות לליגה האירופאית מליגת האלופות די מפריע? עם כל הכבוד, אני לא חושב שזה בסדר שקבוצות שמסיימות במקום 3 ממשיכות לליגה האירופאית, הרי קבוצות שמסיימות ראשונות בליגה האירופאית לא מקודמות לליגת האלופות, ועדיין, הקבוצות שסיימו 3 בליגת האלופות, עם כל הכבוד, הודחו מליגת האלופות, למה מגיע להן להמשיך בליגה אירופאית? אין זה נגיסה בכל אותן קבוצות שמשחקות בליגה האירופאית מההתחלה? בסיכויים שלהן לזכות? וכן אני יודע שזה לא מהיום, זה ככה כבר עשור, אם אני לא טועה העונה הראשונה שזה נוסה היה עונת 2002/3 כשחיפה סיימה שלישית בצ'מפיונס ונשרה לאופ"א, הגלגול הקודם של הליגה האירופאית, ועדיין הייתי מעדיף שיהיו עוד 8 כרטיסים דרך הליגה לליגות שממוקמות 4 עד 11 בדירוג הליגות של אופ"א (כי עדיין 3 הראשונות שולחות 4 לצ'מפיונס ו-3 לאופ"א). מה אתם אומרים? לא יודע שנה שעברה הזכיה של אתלטיקו, עם כל הכבוד אליה, פולהאם עשתה את כל הדרך החל מהסיבוב הראשון עד לגמר, לא נפלה מדצמבר לליגה האירופאית...

זה מרגיז עוד יותר כשמסתכלים על העובדה ששתי הזוכות האחרונות היו נפילות מהצ'מפיונס ליג, מה שמראה על הפערים הגדולים בין הקבוצות שנופלות מהצ'מפיונס בכל זאת, העובדה שהן מגיעות לפחות עד הגמר כבר שנה שניה ברצף מישהו מוכן להמר גם על השנה?

2010 - אתלטיקו מדריד - נפלה מהצ'מפיונס
    2009 - שחטאר דונייצק - נפלה מהצ'מפיונס

12. AFCA Member

המסירה הייתה מדהימה, רק שטובי מסר. גם דבר אחד טוב במשחק אי אפשר לתת לו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    המסירה הזאת הזכירה לי את המסירות המדהימות של טובי מהחצי השני של עונה שעברה.. הראה יכולת מסירה באמת נדירה, כנראה שעם הביטחון שירד עם הספסול גם המסירות הארוכות שהתרגלנו ממנו.

13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

ממה שראיתי היה שיפור גדול במחצית השנייה וגם חארה נכנס לעניינים בניגוד למה שהלך בראשונה.

לא ראיתי את המהלך הזה של קואנטראו, אבל למרות שאני אומר זאת הרבה פעמים וזה כבר יוצא שיש לי משהו אישי נגדו אני חייב לכתוב זאת - קואנטראו לא יכול לשחק מגן בקבוצה שמשחקת כל כך התקפי, במחצית הראשונה ההגנה הייתה פשוט בדיחה. זה מתחיל עם זה שחאבי גארסיה צריך לעשות הגנה בשביל כל הקישור, שזו הבעייה העיקרית, אבל ממשיך גם בסגירות הרעות של קואנטראו לדעתי. גם לואיסאו לא בכושר טוב, מקסי לוחם אבל גם לא מגן טופ ואת סידני אני עדיין לא יודע איך לאכול (דויד לואיז הוא בטוח לא כמובן).

הבלונדיני תורם המון בהצטרפות מאחור, אולי גם בקבוצה אחרת עם יותר כלים הגנתיים בקישור הבעייה שלו בסגירה תראה פחות חמורה, או שהוא ישתפר, לא יודע. כרגע האחד על אחד שלו טוב ואולי אפילו טוב מאוד, ראו את זה גם במונדיאל, אבל הסגירות לא טובות וחותכים אותו מהגב כל הזמן. לפני כחודש אי חושב העלתי לפה צמד גולים שהנשרים ספגו על הסגירה שלו, גם היום זה לא היה רחוק במחצית הראשונה.

14. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

עומר, אופ"א לא עושים את זה לטובת הליגה האירופאית אלא לטובת ליגת האלופות. מנסים למנוע מחזורים ריקים מתוכן בליגת האלופות, מה שהיה קורה לגמרי כמעט בכל הבתים במחזור האחרון של הבתים ולעיתים גם בחמישי. לאופ"א לא אכפת מהליגה האירופאית, לא משנה כמה שינויים הם ינסו לעשות שכאילו יביאו עניין למפעל הזה.

15. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

במחצית השנייה אוטמנדי ורולאנדו לא מסתדרים עם ההרמות של סבייה לרחבה, בצד השני הם דווקא הסתדרו טוב עם ההגנה של הספרדים...

משחק נחמד.