אופא כאלה מפגרים. עצוב שככה נראה משחק נוקאוט בין קבוצות שכבר שיחקו בליגת האלופות השנה. לא חושב שלמישהו מהשחקנים אכפת בכלל מהמשחק, הם רק רוצים להגיע הביתה ולעשות מקלחת חמה. בריאות השחקנים חייבת להיות מעל הכל.
אני רואה רק מהמחצית ה-2, אבל טוונטה בהחלט עם דקות מעולות עכשיו וגם הגול מגיע, לוק דה יונג. יאללה לשמור על היתרון ולהביא נקודות חשובות חשובות לדירוג. בקשר לתנאים- מסכים עם כל מה שאמרו פה, הפתרון היחיד שנראה לי מתאים הוא העברת המשחק למקום סמוך.
והנה ה-2.. קאזאן יכולים להאשים רק את עצמם, מחצית ראשונה הם היו צריכים לעלות ליתרון, אבל בשנייה היתרון של טוונטה מוצדק לגמרי. ההתפקה שלהם פשוט איומה... לא מבין למה ביזבזו 20 מיליון יורו על קרלוס אדוארדו(וכמעט לא שיחקו איתו אגב), ולא על חלוץ מטרה כמו בוחארוב בעבר... החלוץ שיש להם סביר, אבל עם שיטת המשחק שלהם זה לא מספיק, הם צריכים חלוץ ברמה טובה יותר כי הוא יהיה בערך 80% מההתקפה שלהם.
המקפיא בבית של לא מינוס 20 מעלות רציני אתכם בערוך מינוס 15 . חוץ מזה משהו שחשבתי עליו הרגע נכון קטאר בונה אצטדיונים אומנם בדיוק להפך הם הולכים לקרר את האצטדיונים אבל תחשבו רגע עוד בא נגיד 5-6 שנים יכול להיות שכבר יהיו אצטדיונים עם חימום ! כי זה לא אנושי לשחק בקור כזה זה גם מסוכן לבריאות למרות שהבנתי ששמים עליהם ספרי מיוחד שמחממם אותם אבל בכל זאת ! זה במיוחד יעזור למזרח אירופה אבל גם לבריטים וכל אירופה !
בנפיקה ממש לא תכליתיים, אין שום סיבה להראות כך בבית. הקשר הפעלתן של שטוטגארט עושה רושם טוב...תואמש האחנאל קוראים לו יכול להיות?
אני רואה אותם בחצי עין עם נאפולי-ויאריאל אבל אני מסכים לגמרי, בנפיקה נראים לא טוב. הקשר המצויין שאני חושב שאתה מדבר עליו הוא אוקאזאקי היפני, באמת משחק טוב, היה לו מבצע שם בערך באמצע שאם זה היה נכנס זה היה גול אדיר... הוא היה נהדר במשחקים של יפן שראיתי באליפות אסיה, והוא הגיע בחלון ההעברות הנוכחי לשטוטגרט.. נראה תוספת מצויינת - אם אני לא טועה זאת הופעת הבכורה שלו.
אני גם מזפזפ. לא, לא התכוונתי ליפני, שגם נראה טוב, אלא לבחור אחר שלא הצלחתי לקלוט\לזכור את החולצה שלו. קשר מוצק עם טאץ' טוב בכדור. מחצית שנייה אני אבדוק כבר מי זה. חארה נתן חודש טוב, אבל היום זה לא זה. הבעייה שעל הספסל אם אני לא טועה נמצאים נונו גומש וקארדץ'. סחטיין לשטוטגארט על מחצית לא רעה, למרות ש"ההתחזות" של קואנטראו הייתה גבולית מאוד מאיפה שאני ראיתי את זה, לא בטוח שלא היה פנדל.
אני חושב שזה היה 100% התחזות אחרי כל ההילוכים החוזרים, הוא התחיל להפיל את עצמו טיפה לפני וניסה "להדביק" את זה לשוער.. גם ככה הוא בא בספרינט ועם שינוי הכיוון שנתן לכדור אני לא מאמין שהוא היה מגיע אליו. בכל מקרה רק מהיכרות מהמנג'ר נראה לי שהשחקן שאתה מדבר עליו הוא הנכון, לא ראיתי אותו משחק במציאות כי אני לא ממש רואה משחקים של שטוטגרט, אבל Tamas Hajnal כשהשם כתוב באנגליץ http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx זכור לי כקיצוני שמאלי.. הוא גם הונגרי אם אני לא טועה! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
עכשיו קלטתי את המספר שלו, 42. יכול להיות שלא היה פנדל, לא ראיתי את ההילוכים החוזרים ובגלל זה נזהרתי. גם עכשיו היה מקרה גבולי, שוב פעם פספסתי את הריפליי אז אני לא יודע, אבל העברה על חארה הייתה ממש על גבול הרחבה (?)
42.Tamas Hajnal אגב קווארסמה הבקיע לבשיקטאש מעניין איך הגול. ולאוהדי אייאקס שרואים את המשחק, אשמח לדעת איך אריקסון ולוקאקו שיחקו... שקלתי לצפות במשחק הזה יחד עם ויאריאל-נאפולי בגללם אבל בנפיקה קרצה לי יותר(ואיכזבה עד עכשיו כמובן - למרות שפתחו את המחצית השנייה הרבה יותר טוב)
במחצית של נאפולי שידרו בערוץ השני תקצירים של כל המשחקים, לא גול מיוחד, סתם בעט מדויק לפינה ריבאונד שהגיע אליו מה16.
אריקסן עוד יהיה גדול (לאו דווקא בגלל הגול..) אבל איזה משחק מצחיק. אנדרלכט היו צריכים לתת לאייאקס 8 וקיבלו בפעמיים שאייאקס עברה את החצי. אגב, איזה פנדל רשלני של הבלגי שלהם...
בנפיקה הרבה יותר טובים ומאיימים במחצית השנייה, השיויון באוויר, ובצדק... נקווה שזה יגיע אוטוטו.... רק צריכים להזהר מהמתפרצות המסוכנות של שטוטגרט.