ובמקום שיהיה לו את פאבלו, הוא מכניס את מאת'יו. 1-0 לאתלטיקו, אדריאן סוגר סיפור. עלוב כמה שלולנסיה אין אופי, אפילו במשחק של החיים של אמארי לדרביו, יאללה לך הביתה.
המשחק בסן ממס הוא המשחק הכי טוב שראיתי העונה ואני כמעט מקווה שאף אחת מהקבוצות לא תבקיע ונקבל עוד חצי שעה ביניהן. בגמר אני אהיה בעד המנצחת כאן, וחבל שאי אפשר להעלות את שתיהן במקום את אתלטיקו...
טיאגו פשוט מטומטם. אפשר להבין את הכעס שלו על הפנדל שהשופט בהתחלה שרק על נגיעת יד שלו שלא היתה, אבל אח"כ הוא סטר לסולדאדו במקום וחשוב קצת, להבין שבכל מקרה אתלטיקו בגמר ולשחק במעמד. במקום זה הוא התווכח, התקוטט, סטר לסולדאדו ואכל אדום שימנע ממנו לשחק בגמר. לפחות השופט ביטל לבסוף את ההחלטה על הפנדל...
יורנטה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx שמח שדווקא בילבאו זו שעולה בסוף גמר הליגה האירופית: אתלטיקו מדריד נגד אתלטיק בילבאו.
ישששששששששששש! יורנטה ומוניאיין בוכים מהתרגשות, וכך גם אני, כל כך הגיעה להם, כל המחצית השנייה הם תוקפים בעוד ספורטינג רק מתגוננת. כמה לב וכמה נשמה, אחרי ה1-1 הקבוצה יכלה להתפרק מנטלית אבל חזרה ל2-1 אחרי 2 דקות. בילבאו נגד אתלטיקו בגמר, מה שבטוח שהולך להיות עידוד מטורף שתי קהלים אדירים. גמר ספרדי! :aaa21:
אני מצפה מאוהדי ולנסיה להתנצל על הגועל שראינו. וזה לא רק הניסיון של כל הקבוצה לרמות את השופט על נגיעת היד. זו גם אי החזרת כדור אחרי הפציעה של ארדה במחצית הראשונה. והכי מגעילים היו שחקני נבחרת ספרד. יום הולדת רק פעם בשנה... :aaarse: :aaarse: :aaarse:
המשחק בין אתלטיק לספורטינג היה מסוג המשחקים שאתה מתפלל לראות בגמר. שתי קבוצות שבאו לשחק, תקפו, ונלחמו על כל כדור. כל הכבוד לשתיהן. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx המון המון מחמאות מגיעות קודם כל לספורטינג ששיחקה מצויין בשני המפגשים. בהחלט קבוצה ראויה ואני מאמין שאם היא הייתה מקבלת את אתלטיקו או ולנסיה בחצי היא הייתה עוברת אותן. RVW, מרטינס וקאפל היו מעולים היום וספורטינג יכלה להוציא מזה הרבה יותר. מהצד השני אתלטיק ממשיכה בכושר המטורף שלה במפעל וגם היא החמיצה לא מעט. הבאסקים לא נחו לרגע, הגיעו להמון הזדמנויות, ואני חושב שהם בהחלט היו הקבוצה היותר ראויה לעלות. אם יש קבוצה שעונה להגדרה של "מגיע לה" זאת אתלטיק ואני מקווה לראות את יורנטה בוכה משמחה שוב פעם בגמר. ואמוס אתלטיק!
הסטטיסטיקה מהאתר הרישמי: זה היה הניצחון ה-11 ברציפות, השוואת השיא של אייאקס מ-1988 ושל ברסלונה מ-2003. וזה היה הניצחון ה-16 בסך הכל במפעל הזה. נשבר השיא של פורטו שנקבע בשנה שעברה. 16 ניצחונות ב-18 משחקים. קרדיט למנסאנו על החצי הראשון של ה-16.
אמיר, תסלח לי אבל טיאגו לא עשה פשוט כלום והאדום הזה חייב להיות מבוטל, הוא לא נגע ביד ועל ההצגה המכוערת של אלבה אני יגיע עכשיו. שמישהו ישבור רגל לחתיכת השחקן הכי דוחה שיש בכדורגל העולמי, עבר את פפה בסיבוב, החתיכת אפס הזה נותן מכות לטיאגו מאחורה שטיאגו מסתובב הוא תופס את הרגל כאילו ירו בו שהוא לא נוגע בו בכלל, חתיכת פרובקטור מגעיל ודוחה, גם שחקן בינוני וגם אפס של התנהגות. אם זה היה פעם ראשונה מילא, אבל כל משחק הוא עושה את זה. איכס. אתלטיקו חיייבת להערר על האדום הזה, ושבדרך ישלחו טיל על אלבה.
אכלתי הרבה כאפות במחצית הראשונה כל הגבהה כל בעיטה התקף לב אני שמח שעלינו ובע"ה נצליח להוציא משהו מהעונה המגעילה הזאת
אווירה נהדרת במשחק של אתלטיק וגם משחק לא רע על הדשא. בד"כ אני אוהב משחק אחד מכריע, אבל בשביל הקהל הזה הייתי שמח אם הגמר היה נערך גם כן בשיטת בית חוץ. מברוק גם לאתלטיקו ולסימאונה, עם שתי הקבוצות האלו בגמר אני בטוח שיהיה משחק מעניין בגמר המפעל האהוב עלי באירופה.
הוא מתכונן לעונה הבאה בברצלונה, לבוסקטס יש תחרות אמיתית בנוגע למתחזה הטוב ביותר. ולפניי שאוהדי בארסה יוצאים עליי ואומרים "מה עם פפה" אני אגיד שפפה הוא לא מגעיל בגלל ההתחזויות, הוא שחקן מגעיל בגלל כל כך הרבה דברים אחרים שההתתחזויות אצלו נחשבות כמינוריות.
על גג העולם - ESTAMOS EN BUCAREST - אנחנו בבוקרשט! אין מילים שיוכלו לתאר את האושר שאני מרגיש, כבר מיולי התחלנו לשחק במפעל הזה, 18 משחקים קשים ומפרכים..הגרלות מסובכות אבל עדיין הצלחנו לעבור את הכל ולהגיע לתשיעי במאי,לבוקרשט,לגמר! בסיכום שני המשחקים היינו הקבוצה היותר טובה ועלינו בצדק, בקשר למשחק היום מחצית ראשונה גרועה שלנו שלמזלנו הסתיימה ב0:0 ושם אותנו במצב נהדר, מחצית שניה עם החילוף של גאבי השתלטנו על האמצע ועל המשחק, ולנסיה כבר לא סיכנה את השער בכלל והמתפרצות שלנו היו קטלניות Simeone: "Esta noche la gente esta orgullosa de ser del Atletico de Madrid" :aaarse: :aaarse: :aaarse: :aaa21: