הליגה האירופאית: גמר כל ספרדי

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by HapoelFan, Feb 13, 2012.

1. itay7 Member

איי קאריו קאריו יכלת להיות הגיבור של ספורטינג... סה"כ נכנס טוב למשחק אבל איזו החטאה...
    בילבאו כבר הפסידה 2-1 בחוץ העונה, וניצחה 1-0 קטן גדול בבית את לוקומוטיב, ככה שאני לא אופטימי לגבי הסיכויים של ספורטינג לעשות משהו בסן-מאמס, אבל יהיה שם הרבה מתח.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ללא ספק שספורטינג החמיצה הזדמנות מצויינת בשביל לגרום לבילבאו קצת לחשוש בגומלין. הבעיה בשביל הפורטוגלים היא שער החוץ. קשה לי לראות את אתלטיק לא מבקיעה, אבל מבחינתי המפתח אצל ספורטינג הוא קצב המשחק. ברגע שהקבוצה הזאת רצה כמו משוגעת גם הגנת בילבאו לא בדיוק חומה בצורה. לי נראה שוואן וולפסינקל וקאריליו עוד יבכו בצער על ההחטאות שלהם, אבל כמו שכבר אמרתי, בכדורגל כבר קרו ניסים יותר גדולים...

מילה לסיכום הערב הזה. בליגת האלופות אולי הכסף מכריעה משחקים, בליגה האירופאית הנשמה של הקבוצות נותנת לנו להנות מכדורגל. אולי פחות כשרון, אבל אני לא צריך אוסף של כוכבים שמרוויחים בחודש מיליונים בשביל להנות מכדורגל...

3. הקפיטליסט משער 2 Member

נאיביות של אתלטי פעמיים היום סידרה לנו מותחן בשבוע הבא. ולנסיה יצאה בזול. החבורה של סימאונה תעלה לגמר.

4. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אני מקווה שבגומלין נזכה לשופט מארץ שיש בה כדורגל ולא כמו שנהוג במונדיאלים. וסימאונה ידאג לכל השאר.

5. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

המשחק של אתלטיקו מול ולנסיה היה נהדר. תצוגה אדירה של אתלטיקו מדריד ופייר, זה לא מפתיע אותי כל כך לראות שהם ניצחו את המשחק הזה, אני יותר מופתע מהתוצאה. פלקאו ממשיך לקרוע רשתות, השער הרביעי היום צריך להיות מועמד לשער השנה באירופה. אבל כל המשחק הזה יכול ללכת לפח בסופו של דבר בגלל שני שערים מקרנות בתוספת הזמן. חבל מאוד שאתלטיקו ספגה את השער השני שנותן לולנסיה הרבה יותר מוטיבציה עכשיו לקראת הגומלין וכשכל מה שצריך זה 0:2, זה לא בשמיים והכל פתוח. כאוהד אובייקטיבי: אני מרוצה. עוד יותר עניין בגומלין. לגבי המשחק שנערך בפורטוגל, אני לא מופתע מהתוצאה. בילבאו ממשיכה לכבוש שער חוץ אחד לפחות, שאפו לספורטינג ליסבון על המהפך אבל זה יתרון מאוד שביר. לדעתי, קרב "אתלטי" בגמר - אתלטיקו מדריד מול אתלטיק בילבאו. אבל זו רק דעתי.
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

6. alexshw Member

לא חושב שסימאונה יכול להתלונן על שיפוט במונדיאלים.

7. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

פשוט שוד מה שקרה היום בקלדרון, במקום לחגוג עליה לגמר אנחנו יוצאים למלחמת עולם במסטאייה שרק 0:2 יספיק לולנסיה בשביל לעלות על חשבוננו לגמר, מלבד 3 קרנות הם לא עשו כלום במשחק מנגד אנחנו נלחמנו יותר,רצינו יותר,רצנו והשקענו יותר..

אין מילים לתאר את פלקאו, חלוץ ברמות הגבוהות ביותר, שלא יעזוב לעולם... לגבי ארדה טוראן היום הוא הראה כמה כישרון וכמה הוא אדיר, כמו שריברי היה לבאיירן ביום שלישי ככה הוא היה בשבילנו היום

8. riquelme1 Member

זה שהוא לא שכח זה ידוע, אבל בסביליה פשוט גמור את הכישרון המדהים הזה בשנתיים שלוש האחרונות, אחד הכשרונות הכי גדולים שצמחו בספרד ופשוט גמרו אותו בסביליה, בספורטינג הוא חוזר לחיים וכמו שרשמתי לפני המשחק זה השחקן שאני הכי חושש מימנו.

לדעתי בילבאו לא עוברת, במיוחד אחרי שאיטורספה, דה-מרקוס לא ישחקו במשחק השני.

אתלטיקו מדריד כבר בגמר.

לצערי לא ראיתי את המחצית השנייה ורק עכשיו חזרתי, מחר יהיה חכם יותר.

9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

וואו איזה גול של פאלקאו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx חבל על הפאשלה שלו בקרן האחרונה אם ראיתי נכון. ההגנה של אתלטיקו נופלת פעמיים במצבים נייחים בדקות ההכרעה, חבל שאין את גודין להאשים.

10. riquelme1 Member

גם עם אתלטיקו הייתה סופגת רביעייה, אני מעדיף שגודין לא ישחק.

לא אכפת לי כמה ידברו בולנסיה על מהפך השבוע אחרי השער של ריקרדו קוסטה, זה פשוט לא יקרה, סימאונה לא יתן לזה לקרות, לא מופתע שולנסיה הייתה אפטית וחסרת כל היום והבקיעה רק משתי מצבים נייחים, אמארי פשוט חייב ללכת ו-4 שנים הבן אדם מחזיק בחבלים על כלום.

איזה גולאסו של פאלאקאו בגול הרביעי, פשוט מדהים, 10 שערים לראדמאל בליגה האירופית והאיש בחתימה שלי הוא פשוט שחקן עצום.

11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

והשמש זורחת בבוקר, ספר לי משהו שאני לא יודע כבר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

Last edited: Apr 20, 2012
  12. Ricky van Wolfswinkel Member

רק על תשכח שללוקומוטיב הרחיקו שחקן.
    גם עד אז מתי פרננדז אמור לחזור והוא עוד שחקן מסוכן בהתקפה שלנו שייכנס כנארה במקום אנדרה מרטינס הצעיר או בכלל במקום איזמאילוב או שארס.

13. itay7 Member

אני זוכר דווקא שלבילבאו הרחיקו שחקן והיא ניצחה למרות שנשארה עם עשרה שחקנים במצב של 0-0.

14. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

עמי אתה מכיר אותי כבר מספיק זמן... בשביל הבריאות שלי תחסוך בהודעות כאלה, זה לא עושה לי טוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

וברצינות עכשיו, אני בכלל לא חושב שזה סגור, 0:2 במסטאייה זו תוצאה נורמאלית במיוחד אם ולנסיה עולה ליתרון כבר בפתיחת המשחק, מה שקרה אתמול אין לו שום השפעה לשבוע הבא, משחק חדש במגרש אחר ואם אתמול ולנסיה קיבלה מתנות בתוספת הזמן אז תהיה בטוח שבמסטאייה זה יהיה יותר גרוע.

ולגבי בילבאו, תוצאה לא גרועה אם מסתכלים לפני המשחק, אבל אחרי שאתה מוביל לצאת עם הפסד זה תמיד מאכזב, בסן ממס הם יהיו חייבים לעלות בטירוף ולהיזהר ממתפרצות של ספורטינג כמו שעשתה מול סיטי.

לפני כשנה-שנתיים קראתי שיש חוק חדש שצהובים לגומלין חצי הגמר נמחקים בשביל ששחקנים לא יפספסו את הגמר בעקבות צהובים, פתאום שלשום אני קורא שזה עדיין לא ככה ושאם שחקן יקבל צהוב שלישי בגומלין חצי הגמר הוא יפספס את הגמר..מישהו יכול לוודא את הדברים האלה אם זה נשאר ככה או שונה

15. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

התכוונתי לזה שלמונדיאלים מגיעים שחקנים מספרד, ברזיל וכד' ושופטים מהונדורס, גינאה משוונית וכו'.
    בעיה לעמי. לי תמיד יש את השופטים. אתמול פיגולי פצע את גבי פעמיים ולא נענש. והקרן בסוף המחצית הושכה בזכות עבירה על השוער.
    פלקאו החלוץ הטוב בעולם. דרוגבה מוזמן להעביר לו את הכתר. מדהים שלריאל אין חלוץ ברמות האלה ולברסלונה אין חלוצים בכלל.