הליגה האירופאית: גמר כל ספרדי

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by HapoelFan, Feb 13, 2012.

1. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז עכשיו גיליתי שגם חואנפראן מוצהב ולא ישחק בגרמניה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx..זה מה שחסר לנו, שלושה שחקני הרכב חשובים שלא יהיו בגומלין, צפוי להיות קשה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx

2. riquelme1 Member

לא קשה בכלל. כבר דיברנו על זה שלבילבאו יש עומס מטורף ובליגה זה יותר פוגע בהם, באירופה הקבוצה מגיעה בשיא המוטיבציה ומתעלה על עצמה, היום ראיתי את המשחק לפרקים והם לא שיחקו כל כך טוב כמו נגד יונייטד בשתי המפגשים, אבל הם פשוט שחטו את בילבאו בחצי שעה האחרונה והיו יכולים אפילו להגדיל את התוצאה.

עם כל הכבוד לחואנפראן, אני חושב שסילביו יכול לעשות עבודה לא פחות טובה מימנו, בטח בצד ההגנתי שחואנפראן מראה בשבועות האחרונים שלתקל הוא עדיין לא ממש למד בתור מגן ימני, ארדה טוראן הוא עדיין אכזבה גדולה והחיסרון שלו גם לא כזה משמעותי, קבלת ההחלטות שלו היא פשוט נוראית- ועם כל הכבוד לגאבי גם טיאגו ממש לא נופל מימנו.

האנובר לא פיבורטיית למרות המאזן המטורף שלה בבית העונה, אתלטיקו ביום טוב צריכה לעבור אותה.

לגבי ולנסיה, אני לא אומר שולנסיה מפורקת בגלל ההפסד היום, ואין שום קשר לאלקאמר שאני ממש לא מזלזל בה ומותר להפסיד לה, אבל זה לא הסיבה, ולנסיה מתחילת השנה החדשה פשוט קבוצה מפורקת, היא כל משחק סופגת יותר מ-2 שערים, היא מפסידה בלי סוף והגיעה למשחק הזה אחרי הפסד עלוב לאחרונה בטבלה סארגוסה, הפסד לחטאפה ויכולת זוועתית, הקבוצה הזאת מפורקת כי היא לא נראת קבוצה וכל הקהל דורש שהמאמן שלה ילך הביתה.

3. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

פה אני בכלל לא מסכים איתך, ארדה טוראן נפלא העונה, כל שניה שהוא משחק הוא עושה פעולות נהדרות, שליטה מדהימה בכדור(לא פחות טכני מדייגו) קריאת משחק נהדרת,מסירות מצוינות פשוט שחקן כמעט מושלם..זה שאתמול היה חלש ולא הלך לו בכלל לא משקף את מה שהוא עושה בכל משחק עד אתמול, הוא מאוד מאוד יחסר.

חואנפראן מאז שסימאונה הגיע פשוט מושלם, מבחינה התקפית תורם המון, רץ בלי הפסקה ומאוד מאוד מהיר, היכולת הטכנית שלו גורמת לו להיות פקטור משמעותי בהתקפה ובכלל במשחק שלנו, גם מבחינה הגנתית הוא לא עושה טעויות, המהירות שלו עוזרת לו להספיק להגיע חזרה מאוד מהר ולסגור את היריבים, לדעתי הוא צריך להיות כבר בנבחרת. סילביו אם אני לא טועה עבר או יעבור ניתוח בקרוב ככה שאת מקומו יתפוס פראה שלמרות שמגלה יכולת טובה מאוד מבחינה הגנתית במשחקים האחרונים שבהם משחק עדיין הוא פוטנציאל לשער ליריבה בכל משחק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

לגבי גאבי, הוא אולי לא להיט, אבל הוא משרה המון שקט וביטחון בקישור, גם אני מעדיף את טיאגו עליו אבל השנה אי אפשר לסמוך על הפורטוגלי הותיק שנפצע יותר מדי, אם טיאגו לא יוכל לשחק משחק שלם זה אומר, או אסונסאו ומאריו במרכז הקישור שזה הדבר הכי אפור שקיים בהיסטוריית הכדורגל, או קוקה משחק כקשר מרכזי וככה אין לנו שום אופציה טובה מהספסל

4. הקפיטליסט משער 2 Member

ארדה טוראן מבחיננה סטטיסטית הוא כישלון. בכל השאר הוא דווקא בסדר גמור. הוא סוג של חוסה אנטוניו רייס, אבל לזכותו ייאמר שזו רק העונה הראשונה שלו מחוץ לטורקיה ובעתיד הקבוצה תרוויח שחקן טוב יותר.
    פראה, טיאגו וטוטו סאלביו יכולים לכסות על היעדרותם של המוצהבים במשחק הבא. אתלטיקו בלי ספק תצליח לכבוש לפחות שער אחד כי האנובר תחפש הכרעה. להערכתי הסיכויים הם 60:40 לאתלטיקו.

5. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם ראיתם איך אנחנו נראים העונה במשחקי חוץ? גם כשאנחנו מגיעים לכמות מצבים גדולה לרוב זה לא מספיק לנו... אני בכלל בכלל לא אופטימי

6. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אמיר, אני נאלץ להסכים פה עם עמי. אני לא חושב בכלל שהאנובר פייבוריטית, למרות ש-0-1 קטן יספיק. לה. על הנייר אתלטיקו פייבוריטית וצריכה לפחות להוציא תיקו, אתם כבר ניצחתם במגרשים לא פחות קשים כמו זה של בשיקטאש ובאולימפיקו. ברור שקל זה לא יהיה, אבל גם לא צריך לעשות מהאנובר ריאל מדריד. ועזוב את מאזן החוץ שלכם, כל משחק הוא לגופו ויכול להיות שבגומלין פתאום יהיה לכם אחוז ניצול מטורף, אתה לא יכול לדעת. לטעמי אתלטיקו עוברת. אה, ושום מילה על השער ה-400 שלכם באירופה שנכבש ע"י ה- :aaa8:? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

Last edited: Mar 30, 2012
  7. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

שי, אתה באמת מופתע מהניצחון של AZ בבית על ולנסיה? לי זה היה הבאנקר של הערב והייתי מופתע מאוד אם AZ לא הייתה מנצחת, זאת לאור יכולת הקבוצה במשחקי הבית באירופה העונה מול הכושר של ולנסיה והיכולת שלה בכלל באופן כללי. ממה שאני רואה, גם בתקופות הפחות טובות שלה, AZ בבית יכולה לשחק בשקט מול כל קבוצה שלא מהטופ טופ של אירופה. גם במשחק הראשון מול אודינזה זכור לי שעידו הוריד מערכה של קבוצתו האהודה והעלה את קרנה של אודינזה (שמעבר לכושר הלא טוב, עלתה בהרכב לא מוצלח באותו משחק), שלדעתי היה ברור מראש מי הפייבוריטים במשחק.

חבל רק שבשורה התחתונה ולנסיה כן הצליחה להוציא תוצאה סבירה לגומלין, אבל עדיין לא יהיה זה נס אם ההולנדים יעברו בשלום את הגומלין וימשיכו הלאה. הפערים בין הקבוצות לא כאלו גדולים.

חגיגת שערים ועושה רושם שמשחקים טובים גם בכל שאר המגרשים, יהיה מעניין במשחקי הגומלין להוציא אולי את זה שאצל הבאסקים (למרות שגם שם, בשל אופי הקבוצות, יש פתח לתקווה מצד שאלקה).

8. aloneli Member

בילבאו עם נצחון ענק בחוץ על שאלקה.מדהים כמה שערים שהיא מסוגלת להבקיע ועוד במשחקי חוץ קשים.אכזבה גדולה משאלקה אבל עם הגנה כזאת רחוק אי אפשר להגיע.כל היתרון של שאלקה העונה באירופה זה שהיא קבוצה בית טובה ועכשיו היא גם את זה איבדה.

האנובר השיגה תוצאה טובה.אתלטיקו עדיין פייבוריטית וקבוצה טובה יותר אבל האנובר בבית זה סיפור אחר לגמרי ויש לה עדיין סיכוי לא רע לעשות פה הפתעה.

ולנסיה על הנייר פייבוריטית לקחת את התואר.אבל היכולת שלה בתקופה האחרונה עם 3 הפסדים ברציפות לא תספיק כדי לזכות.

9. סדרו קייטע Member

קשה לאכול את בילבאו בדיוק בגלל ענין העומס. הרי זה לא שבליגה הם משחקים בהרכב השני שלהם. העייפות אמורה להיות אותה עייפות. בליגה הם גם די לוזרים: חוטפים גולים בדקות אחרות, מאבדים יתרון. באירופה בדיוק ההפך.

10. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

בילבאו קבוצה נפלאה.

ועם זאת שאלקה האכילה אותה דרך שלל טעויות לא ברורות של הוב סטיבנס. במצב של 1-1 הוא מוציא את הקשר האחורי שלו ומכניס קשר התקפי וכל זה שהשוער הרביעי עומד בשער (אחרי שחשב שיצא כבר לפנסיה). והתוצאות לא איחרו להגיע. שאלקה זרקה את משימות ההגנה והחלה לתקוף,תחילה זה עבד עם שער היתרון, אבל מהר מאד התגלו החורים הענקיים בקישור והעובדה שיש להם בלם אחד טוב ובלם אחד בינוני בנוסף לשני מגנים שטובים יותר התקפית.
    ואת זה בילבאו ניצלה עד תום.
    אם סטיבנס היה קצת חושב, שאלקה היתה יוצאת עם ניצחון, אין לי ספק בכלל.

וראול ד"א :aaa8:

11. סדרו קייטע Member

זה נכון. הבעיה המרכזית של שאלקה הייתה שהם העריכו את התוצאה הקיימת שלהם באותו זמן (1-1 ואחרי זה 2-2) כהרבה יותר גרועה ממה היא באמת, בטח ביחס של סיכון-סיכוי לביצוע של התקפות קמיקזה.

אתה לא מצפה משחקנים לעשות בדקות סיום חישובים של תורת המשחקים, אבל כן מצפה מהם להבין שבשיטת שערי החוץ, הנזק של גול הנוסף שאתה עלול לספוג הרבה יותר משמעותי מהרווח של הגול שאתה יכול להכניס.

12. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

השחקנים פחות אשמים...
    סטיבנס (שאני אגב מאד מרזיק ממנו) איבד לגמרי את הראש וכמו שאתה אומר בשיטת הקמיקזה הימר על הכל. בשלב מסויים המערך של שאלקה היה בנוי ככה ששני המגנים הצטרפו לג'ונס במרכז המגרש. חוראדו, הולטבי ופרפאן החליפו מקומות כקשרים התקפים/ווינגרים כשראול והונטלאר בחוד.
    התאבדות, לבטח מול קבוצה נפלאה כמו אתלטיק

13. riquelme1 Member

אני מסכים עם הטענות לסטיבנס שהגזים מאוד, אבל גם במחצית הראשונה בכל פעם שבילבאו תקפה היא הייתה מסוכנת מאוד והגיעה למצבים, ההגנה של שאלקה די פרוצה ואיטית, עם פאפאדופולוס ומאטיפ, שתי שחקנים חזקים וגבוהים, אבל בכל הקשר למהירות הם לוקים מאוד וההתקפה ההמהירה והטכנית של בילבאו תפסה אותו עם המכנסיים למטה כמעט בכל פעם שיצאה להתקפה, במיוחד בסיום.

אני גם חושב שסטיבנס מאמן טוב, אבל הוא נוטה לזלזל ולא להתכונן טוב ליריבות שלו, שנתיים ברצף הפועל ומכבי חיפה קרעו לגזרים את זלצבורג שלו לדעתי בגלל היהורה שלו, ואתמול גם שאני רואה אותו בספסל מחייך בהחמצות של ראול ובכלל השמירה הלקוייה על יורנטה בשתי השערים שלו ובמיוחד בגול השני בקרן, עושה רושם שהוא למד את בילבאו יותר מדי.

תוקן אלכס.

14. alexshw Member

סוף סוף לאלישע היו משחקים נורמליים באירופה, אז אתה לוקח את זה ממנו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    לא יפה :aaa021:

15. gilad16 Member

חיים ומוות על פי הביילסה. מרענן לראות קבוצת כדורגל כמו בילבאו של השנה, המשחק בגרמניה יכול היה להגמר גם בתבוסה אבל ההימור של המשוגע הצליח. הימור? דרך חיים בעצם.